• Borealis Sea Dragon satovi

  Portuglaski mikro proizvođač satova, Borealis, je predstavio novi model u svojoj ronilačkoj kolekciji. U pitanju je Borealis Sea Dragon, sat sa kućtem od 361L nerđajućg čelika, prečnika 44mm i debljine 14.5mm. Ostale detalje ovog časovnik koji poseduje zanimljiv dizajn i dobre performanse pročitajte u narednim redovima.


  Ovaj ronilački časovnik poseduje ušrafljujuću krunicu, kao i ušrafljujući poklopac, ravno safirno staklo sa unutrašnjim AR premazom, jednosmerni ronilački bezel sa 120 klikova.

  Deklarisana vodootpornost iznosi 300m, a sat je dostupan čak u četiri boje: crna, siva, narandžasta i bela. Svi modeli imaju kazaljke i markere premazane BGW9 SuperLuminova premazom.  Borealis Sea Dragon satove pokreće dobro poznati japanski mehanizam Miyota 9015, sa 24 rubina i 28.800 otkucaja po satu. Na poklopcu sata se nalazi gravura sirene.


  Sat se isporučuje sa 22mm širokim gumenim kaišem u ISO stilu, kao i sa dodatnim kožnim kaišem.  Svi zainteresovani za ovaj model bi trebali izdvojiti 290,oo $ plus iznos neophodan za troškove slanja.

  Izvor

  This article was originally published in forum thread: Borealis Sea Dragon started by RUS View original post