• Romain Jerome satovi u verziji Batman

    Batman, čovek slepi miš... Ne nije trenutno reč o dobro poznatom filmu ili stripu, već kao što je uobičajeno pričamo o satovima... Odnosno o Romain Jerome Batman DNA modelu (ref. br. RJ.T.AU.WB.001.01).



    Satovi imaju zanimljivo rešenje brojčanika, gde crno-siva kombinacija boja u tami postaje plavo-crna. Verovatno će neko pomisliti da ideja za kreiranje časovnika i nije vanserijska, ali je očigledno realizovana. Najnoviji Batman satovi se izrađuju u ne tako velikoj seriji. Ukupno 75 poštovalaca ovog lika i proizvođača će moći da ga ponesu na svojoj ruci.



    Sat za super heroje ima prečnik od 46mm i na čeličnom kućištu je nanet crni PVD sloj. Na ciferu najveću površinu zauzima Batman-ov znak, a zahvaljujući plavim luminescentnim premazom on u mraku dobija poseban vizuelni efekat. Zadnja strana sata ima takođe na sebi ima dobro poznati znak čoveka slepog miša, kao i druge osnovne podatke. Automatski mehanizam RJ001-A obezbeđuje rezervu snage od 42h i radi na frekfenciji od 28,800 v/h. Crni kaiš je odlično uklopljen uz dominantnu crnu boju novog Romain Jerome modela.



    Romain Jerome satovi u verziji Batman su dostupni po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 14.950,oo EUR.

    Romain Jerome
    This article was originally published in forum thread: Romain Jerome satovi u verziji Batman started by Shmizla View original post