• Baume and Mercier Promesse ženski satovi  Ovog leta je švajcarski proizvođač satova, Baume & Mercier, predstavio novu kolekciju namenjenu damama. Linija nosi naziv Prommesse (obećanje), a nadamo se da će modeli asocirati na određeno obećanje ili prenositi takvu poruku pri kupovini ili poklanjanju ovih pripadnicama nežnijeg pola. Satovi iz kolekcije su inspirsani ranijim satovima ovog proizvođača proizvedenim 1970-tih godina.

  Baume & Mercier Promesse Watch 10159

  Baume & Mercier Promesse ženski satovi su dostupni u dve dimenzije, manjoj, čiji prečnik iznosi 30mm i nešto većoj, čiji je promer 34mm. Mehanizmi u satovima su automatski i kvarcni, zavisno od modela, a on se može videti troz poklopac kućišta od safirnog stakla.

  Baume & Mercier Promesse Watch 10185

  Svi modeli imaju okruglo kućište, ali se dekoracija i prefinjena elegancija se razlikuje od modela do modela. Većina satova iz ove linije ima brojčanik sa guilloché gravurom, mada se ponegde mogu pronaći dijamanti kao satni markeri. Materijali korišćeni za izradu ove klilekcije satova su pomenuti dijamanti, zatim 18 K ružičasto zlato, sedef… Pored toga, pojedini modeli su izrađeni od nerđajućeg čelika, a isporučuju se na čeličnoj narukvici u kombinaciji sa zlatom ili na kožnom kaišu.

  Baume & Mercier Promesse Watch 10160

  Nova dopunjena kolekcija Baume & Mercier Promesse ženskih satova je dostupna od septembra ove godine, a preporučene maloprodajne cene počinju od 1.900,oo USD.  Baume & Mercier
  This article was originally published in forum thread: Baume and Mercier Promesse ženski satovi started by Shmizla View original post