• Breitling Chronospace Military satovi

    Breitling je nedavno predstavio novi model sata u vojnom stilu, kompletno obojenim u crnu boju. Novi analogno-digitalni časovnik je potpuno crn, osim nekoliko detalja koji se ističu na ciferu i čine odličan kontrast naspram ostatka sata.



    Čitljivost sata u tami je odlična s obzirom da je nanet luminescentni premaz na krupnim markerima, a takođe i na kazaljkama. Na satu se prikaz sati, minuta i sekundi vrši na analogni način, dok su digitalnim prikazom obezbeđene funkcije: 12/24h, alarm, odbrojavanje, druga vremenska zona, kalndar, hronograf. Možete ga slobodno kvasiti na suvom, ali ne i bezbrižno koristiti u moru s obzirom da je deklarisana vodootpornost 50m.



    Breitling Chronospace Military satove pokreće super kvarcni kalibar 78 koji poseduje COSC sertifikat. Smešten je u kućištu dimenzija 46mm u prečniku i 15,60mm u visini. Površina časovnika je mat crne boje, zahvaljujući zaštitnom sloju nanetom preko nerđajućeg čelika. Bezel na kućištu ima mogućnost rotiranja, a staklo na satu je izrađeno od safira. Sa antirefleksnim premazom koji se nalazi sa obe strane stakla, možete steći utisak da njega zapravo i nema na satu, ali to je svakako optička varka. Krunica ima mogućnost ušrafljivanja u kućište, a težina časovnika iznosi 107,90g. Novi Breitling dolazi na crnoj mesh ili tekstilnoj narukvici.



    Breitling
    This article was originally published in forum thread: Breitling Chronospace Military satovi started by Shmizla View original post