• Steinhart Ocean One PREMIUM Blue satovi



    Steinhart je nedavno predstavio svoj dobro poznati Ocean One model u premium plavoj verziji. Ovaj nemački proizvođač satova nam u toku ovih hladnih dana i pred sam kraj godine promoviše model sata koji će verovatno biti izuzetno aktuelan na plažama u 2015.



    Radi se o vizuelnoj izmeni Steinhart Ocean One ronilačkog časovnika koji je sada obojen u izrazito plavu boju. Plava se nalazi i na bezelu, a ujedno i na ciferu koji na svetlošću daje vizuelni efekat sunčevih zraka. Sat nosi referentni broj P0919 i pokreće ga Soprod A10 švajcarski mehanizam sa automatskim navijanjem. Dekorisan je sa zlatnim Steinhart rotorom i u njemu se nalazi 25 rubina. Steinhart Ocean One Premium Blue satovi prikazuju sate, minute, sekunde i datum, dok se osnovni podaci o vremenu (sati i minuti) mogu lako očitati u mraku zahvaljujući Super-LumiNova premazu koji je nanet na kazaljkama.



    Časovnik je izrađen od nerđajućeg čeilka sa prečnikom kućišta od 42mm i visine 13mm, dok njegova težina iznosi 190g. Na njemu je postavljeno safirno staklo, a mehanizam se može videti kroz providni poklopac kućišta. Krunica ima mogućnost ušrafljivanja i deklarisana vodootpornost plavog Steinharta je 300m. Novi model se isporučuje na narukvici od čelika širine 22mm koja na sebi ima sigurnosnu kopču.



    Prema zvaničnim podacima proizvođača cena Steinhart Ocean One Premium Blue satova iznosi 530,oo EUR.

    Steinhart
    VLADAN P likes this.
    This article was originally published in forum thread: Steinhart Ocean One PREMIUM Blue satovi started by Shmizla View original post