• Union Glashutte Belisarius Pilot Power Reserve satovi

    Union Glashutte je ove godine predstavio svoj prvi pilotski časovnik. Nemački proizvođač je dao mogućnost da svi ljubitelji avijatičarskih časovnika biraju između dve verzije modela - Belisarius Pilot Power Reserve satova.



    Noviteti iz njihove ponude se karakterišu velikim prečnikom kućišta i odličnom čitljivošću. Satovi imaju kućište od 316L nerđajućeg čelika u dimenziji od 45mm u prečniku. Krunica je odlično dekorisana, klasična pilotska tj. laka za rukovanje čak i sa rukavicama.



    Na crnom tj. sivo-braon brojčaniku se na poziciji “3h” nalazi prikaz datuma, dok je na “7h” smešten indikator reserve snage. Na satovima je postignut odličan kontrast između satnih markera i boje brojčanika. Kazaljke i markeri su presvučeni Super-LumiNova premazom koji obezbeđuje lako očitavanje vremena u tami.



    Automatski mehanizam U2897 pokreće ove satove i obezbeđuje im do 42h reserve snage. Njihova vodootpornost iznosi do 100m dubine, a isporučuju se na braon kožnom kaišu koji na sebi ima klasičnu kopču sa iglicom. Satovi se mogu pretraživati po referentnom broju: D002.624.16.057.00, a njihova preporučena maloprodajna cena iznosi 2.250,oo EUR.

    Union Glashutte
    KureNS likes this.
    This article was originally published in forum thread: Union Glashutte Belisarius Pilot Power Reserve satovi started by Shmizla View original post