• Breitling Chronomat 44 Raven satovi

    Breitling u 2014. godini predstavlja još jedan časovnik u avijatičarskom stilu. Predstavljen je novi Raven 44 sat koji pripada kolekciji Chronomat. Novi model se ističe sa upadljivom kombinacijom dominantne crne i upečatljive narandžaste boje.



    Kućište promera 44mm je presvučeno zaštitnim slojem zasnovanim na ugljeniku, a koji je izuzetno otporan na grebanje. Rotirajući bezel izrađen je od identičnog materijala, na kome se ističu narandžaste 60-minutne oznake. Ispod safirnog stakla seu prisutni dodatni narandžasti detalji, koji se nalaze na tahometarskoj skali i delimično na kazaljkama. S obzirom na dominantnu crnu boju, narandžasta daje odličan kontrast i vizuelnu atraktivnost samog sata.



    Safirno staklo je postavljeno i sa zadnje strane sata, te se kroz providni poklopac slobodno može videti Breitlingov in-house B01 mehanizam. Na njemu se nalazi crni rotor koji se odlično uklapa u izgled ostaktka sata. Dobro poznati automatski mehanizam B01 ima rezervu snage od 70 časova i COSC sertifikat.



    Vodootpornost sata iznosi dovoljnih 200 metara, a on se isporučuje na crnom gumenom kaišu.



    Breitling
    This article was originally published in forum thread: Breitling Chronomat 44 Raven satovi started by Shmizla View original post