• Nova Festina Boyfriend kolekcija ženskih satova

    Španski brend satova, Festina, je i ove godine u toku sa najnovijim trendovima. Kao što nam je poznato, dame u poslednje vreme sve više cene i nose velike satove. Nekada se mogu i muški modeli naći na njihovoj ruci ili ženski satovi koji pomalo podsećaju na muške. Festina je u sa tim razlogom kreirala kolekciju satova zanimljivog naziva – Boyfriend, a koja po imenu asocira na sat koji je dama pozajmila od svoje jače polovne.



    Ove godine je Festina upotpunila pomenutu kolekciju, a kojom potvrđuje da i dalje prati modne trendove, odnosno većim korišćenjem zlatne boje u dizajniranju modela.

    Kolekciju čine multifunkcijski časovnici sa tri kazaljke, odnosno kod kojih je kombinovan i prikaz datuma. Izrađeni su od nerđajućeg čelika, bez ili sa potpunim tj. delimičnim IP premazom u boji žutog i roze zlata. Kao što smo napomenuli, ovi tonovi su popularni među ženskom populacijom, te verujemo da će i najnovija Boyfriend kolekcija biti atraktivna ponuda za dame.

    Kada već pominjemo veličinu satova, treba navesti i dimenziju prečnika kućišta koji iznosi 40mm. Novu Festina Boyfriend kolekciju ženskih satova pokreću kvarcni mehanizmi, a vodootpornost novih modela je do 50m dubine. Dodatna elegancija satova je postignuta na pojedinim modelima (F16687/F16689), odnosno sa cirkonima koji su postavljeni na bezelu.

    Festina
    Markoni BG likes this.
    This article was originally published in forum thread: Nova Festina Boyfriend kolekcija ženskih satova started by Shmizla View original post