• Swatch Dance Floor satovi

    Da li ste spremni za ples sa novim satom koji nam dolazi iz kompanije Swatch? Novitet njihove ponude svakako ima znimljiv naziv, ali i dizajn. Navikli smo da nam s vremena na vreme Swatch plasira zanimljiva dizajnerska rešenja, te možemo reći da se to i ovog puta desilo.



    Novi ženski model je u zlatnoj boji, sa sjajnim dugačkim kaišem koji je toliko dug da se dva puta može obmotati oko ženske ruke. Tanak kaišić, u danas modernoj zlatnoj boji, i maleni sat su nešto što svakako može biti dobar modni aksesoar jedne dame.



    Swatch Dance Floor časovnik nosi referentni broj YSG135 i pripada kolekciji jesen-zima 2014. Zanimljiv dizajn ovog sata podseća na satove iz skuplje cenovne kategorije. Njegov brojčanik je ukrašen kružnim brušenjem, a umesko satnih markera za “3, 6, 9 i 12h” su postavljeni cirkoni, dodatni efekat koji časovniku daje utisak više vrednosti. Satni mehanizam je kvarcni, a kućište je izrađeno od nerđajućeg čelika. Ono ima promer 25mm i visinu 8mm. Dugi kaišić nije izrađen od meke plastike, kao što smo navikli kod Swatch satova, već od eko kože. Kopča na njemu je klasična i napravljena je od čelika, kao i kućište. Preporučena maloprodajna cena ovih satova, vodootpornoh do 30m, iznosi 150 USD.

    Swatch
    This article was originally published in forum thread: Swatch Dance Floor satovi started by Shmizla View original post