Sat stigao danas . Poslat u petak 3. aprila, postar dosao do vrata i doneo 7. aprila zajedno sa uplatnicom za porez i carinu. Nije poslat do 3.aprila zato sto sam trazio da se narukvica prosiri na 8.75 (standardno je 8.25). Na kraju je ispalo da ce da se otegne na jos par nedelja pa sam isao na rizik. Ispalo je da 8.25 odgovara mojoj ruci.
Uglavnom, nisam ocekivao da ce ovako brzo da stigne. Sve pohvale za Zai-ja sa discountwatchstore.com. Cak i krpica za brisanje kao poklon.
Uglavom, sat izgleda bas dobro uzivo, dosta je tezak, da bi se navio krunica mora da se otsrafi. Deklarisan je na 100m. 21 rubin. Posebno se steluje datum, posebno vreme. Narukvica ima 5 redova karika. 1,3 i 5 nisu polirani, 2 i 4 jesu. Extra izgleda. Prsten koji se okrece ima mnogo dobar zvuk i kad klikne ostane u toj poziciji. Ne mrda ni levo ni desno, cak ni za truncicu. Okrece se samo na jednu stranu, kontra od kazaljke na satu (sto bi rekli unidirectional)
Sto se mene tice, pun pogodak.
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks
. Sve pohvale za Zai-ja sa discountwatchstore.com. Cak i krpica za brisanje kao poklon.
)

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi