Re: Koliko se isplati platiti panerai base logo 2010. sa svim kutijama i papirima?
Panerai je moja prva ljubav, panerai je kao i tetoviranje teško da ćete stati nakon prve tetovaže ili prvog panerai-a. Zašto? Pa to sam se i ja pitao dok ga nisam imao, ali sad vam mogu iskreno reci da pan ima ono nešto što se teško može opisati, ukratko zbog nijednog sata se ne veselim kao kad vidim panerai. Lijep je, koliko god je jednostavan opet je upečatljiv, udoban za nošenje, guma je perfektna i uglavnom nju nosim. Neznam šta da vam napišem a da vam bar približno dočaram koliko su to dobri satovi i koliko ih je lijepo imati. Ovo su samo moje emocije prema panerai satovima :)
Re: Koliko se isplati platiti panerai base logo 2010. sa svim kutijama i papirima?
Sad si me opasno nalozio na Panerai!
i ovako mi je dosta njih odavde predlagalo da nabavim jedan,pa ko zna mozda i bude nesto od toga.
da, sad i ja opasno zaagledavam panerai.
inače sam oduvijek bio ljubitelj posebnosti i elegancije.
Morat ću ia ja okačiti svoju kolekciju, mada će ona biti više sa interneta jer pola tih satova više nemam.
Citat:
ssuma11 kaže:
Panerai je moja prva ljubav, panerai je kao i tetoviranje teško da ćete stati nakon prve tetovaže ili prvog panerai-a. Zašto? Pa to sam se i ja pitao dok ga nisam imao, ali sad vam mogu iskreno reci da pan ima ono nešto što se teško može opisati, ukratko zbog nijednog sata se ne veselim kao kad vidim panerai. Lijep je, koliko god je jednostavan opet je upečatljiv, udoban za nošenje, guma je perfektna i uglavnom nju nosim. Neznam šta da vam napišem a da vam bar približno dočaram koliko su to dobri satovi i koliko ih je lijepo imati. Ovo su samo moje emocije prema panerai satovima :)
slazem se s tobom za tetoviranje...ja 4 komada :) ko da ne kazem koji....
a sto se tice Panerai za mene izazov i jedan moj prijatelj ne znam sta sve ne radi ne bi li se docepao jednog.... :)
ja sam ga gledao duže vrijeme i premišljao se, ali kad sam ga uzeo nema šanse da bi ga dao za neki drugi sat pa makar bio i skuplji, jedino bi ga mjenjao za drugi panerai ili bi kupio drugi panerai recimo pam 088 gmt mi se jako sviđa. Kažem vam sat ima nešto i meni nije dosadio a imam ga duže vremena. Na koži čista elegancijaa, a na gumi sportivo.
Citat:
Marko 5 kaže:
Sad si me opasno nalozio na Panerai!
i ovako mi je dosta njih odavde predlagalo da nabavim jedan,pa ko zna mozda i bude nesto od toga.
ja ti kazem da si ti lozana :)))
a kako ti se svidja panerai? od napred ili....:)))))))))))
Vec sam jednom negde na forumu napisao,ali evo opet cu ponoviti"Jedan je Panerai"!
Ima ga komsija,video sam ga uzivo,jednostavan,a mocan! Taj sat ima onaj "VAU"efekat kad ga vidite!!!
I jos nesto: Retko koji vlasnik Panerai-a ce napustiti taj brend. Sto bi ljudi iz marketinga rekli: "Lojalnost brendu je najveca kod Panerai-a".
Citat:
tolarbo kaže:
I jos nesto: Retko koji vlasnik Panerai-a ce napustiti taj brend. Sto bi ljudi iz marketinga rekli: "Lojalnost brendu je najveca kod Panerai-a".
Kod Panerai-a i kod Rolex-a, kazu mrtva trka. Ali i ja bih pre odabrao Panerai.
znamo da su panerai predobri satovi ali nas bi vise zanimale slike :D i dytonaaaaa