-
Koliko se isplati platiti panerai base logo 2010. sa svim kutijama i papirima?
imam priliku kupiti ovaj model pa me zanima šta kolege na ovom forumu kažu o cijeni, nadam se da ćete mi pomoći
-
Re: Koliko se isplati platiti panerai base logo 2010. sa svim kutijama i papirima?
iskreno znas verovatno po raznim sajtovima koje su cene,drugo moras nam reci koja mu je cena kataloska ako ne znas nadji ha na netu i za koliko ga dobijas...
da li je sa ili bez originalne kutije,pisem originalne jer onda su tu i papiri ako ih nema onda je druga cena...
mislim da drugacije ne mozemo ili ja ne mogu da ti pomognem...
-
Re: Koliko se isplati platiti panerai base logo 2010. sa svim kutijama i papirima?
Uprao tako.Daj stanje sata,sliku ako imas,model itd ako te zanima iole ozbiljniji odgovor.
Ne vjerujem da te zanimaju nonsalantne izjave tipa - uzmi ga, to je Panerai.Sta cekas :p
-
@ssuma, na ovom linku Rabljeni satovi marke Panerai | Kupnja rabljenih satova marke Panerai na web stranici Chrono24 imaš Panerai polovne modele iz 2010, sa kutijom i papirima, pa pogledaj kako se kreću cene. Nadam se da će ti pomoći da odlučiš koliko bi dao za taj koji je tebi ponuđen.
-
Sat je kao nov, sve što dolazi uz njega ide.kartonska kutija, drvena, smeđi remen papiri itd. Mogu ga kupiti za 2200eura, a imam već pam0005 tako da ne znam koliko mi je 2200 eura povoljno.
-
Cena u USA je 4400 dolara ako mislis na sledeci model -
PAM00000 Luminor Base Logo steel, black dial 44mm $4,400
U evropi je malo skuplji.
Po meni je to povoljno,ako je sat kao nov,sa pratecom dokumentacijom i papirima - mislim da ako ti se svidja ne razmisljaj puno...
Uzimaj! :top:
Pozdrav i javi sta si uradio.
S postovanjem Marko
-
Citat:
Marko 5 kaže:
Cena u USA je 4400 dolara ako mislis na sledeci model -
PAM00000 Luminor Base Logo steel, black dial 44mm $4,400
U evropi je malo skuplji.
Po meni je to povoljno,ako je sat kao nov,sa pratecom dokumentacijom i papirima - mislim da ako ti se svidja ne razmisljaj puno...
Uzimaj! :top:
Pozdrav i javi sta si uradio.
S postovanjem Marko
Eto, sve je Marko rekao.
Javi i postavi slike ako se odlucis...
-
I ja da potvrdim. To je dobra cena, i posto je sve u full-u mislim da treba da ga kupis. Pozdrav
-
Prijatelji imam jedan mali problem, iskreno otisao bi po njega odmah, ali u ponedjeljak mi stiže daytona 116523 , ukoliko bude novaca panerai će biti moj što prije.
-
Nadam se da ću vam čim prije predstaviti svoju kolekcijuu punom sastavu
-
pa prijatelju,jedva cekamo onda tvoju kolekciju.ti si na slatkim mukama :)))
-
nije nešto velika da vas odmah razočaram ali ima nekoliko lijepih satova :)
-
Ma nije bitno kolika je kolekcija, već da voliš satove.
I naravno, dobro nam došao:beer:
-
s obzirom sta kupujes verujem da je kolekcija dobra.
-
Hvala, još bolje vas našao. moram vas pohvaliti sve na uljudnosti i informacijama koje dajete onima kojima su potebne. Čitam forum već duže vrijeme ali sad sam odlučio postati i aktivni forumaš
-
a kako bi bilo za pocetak pismeno da nam saopstis sta imas u kolekciji pa ces onda sve da slikas? :)
-
breitling cronomat evolution ss blue bezel, panerai luminor marina logo pam0005, rolex daytona 116523, citizen as4020-36e promaster sky radio controlled, citizen nighthawk as2031 radio controlled titanium(europe nighthawk, nisam skroz siguran koji model uglavnom je as2031 ali je titanium i ima kožni remen sa bijelim koncem), citizen AV0031-59E calibre 2100, tissot t touch, tissot le loche. Ima još nekoliko satova koje sam nosio i dobio u osnovnoj školi :)
-
Citat:
ssuma11 kaže:
breitling cronomat evolution ss blue bezel, panerai luminor marina logo pam0005, rolex daytona 116523, citizen as4020-36e promaster sky radio controlled, citizen nighthawk as2031 radio controlled titanium(europe nighthawk, nisam skroz siguran koji model uglavnom je as2031 ali je titanium i ima kožni remen sa bijelim koncem), citizen AV0031-59E calibre 2100, tissot t touch, tissot le loche. Ima još nekoliko satova koje sam nosio i dobio u osnovnoj školi :)
e ne moras da postavljas kolekciju :)))))
ajde jedva cekamo....samo nemoj da su maglovite slike :))
-
ssuma11 to je ozbiljna zbirka satova. :congrats::top:
-
@ssuma11 kolekcija je za respekt, svaka cast, bilo bi lepo ako stignes da napises malo o panerai-u.. mislim da bi bilo jako interesantno za forumase, dugo vec cekamo neki takav "review"
-
Panerai je moja prva ljubav, panerai je kao i tetoviranje teško da ćete stati nakon prve tetovaže ili prvog panerai-a. Zašto? Pa to sam se i ja pitao dok ga nisam imao, ali sad vam mogu iskreno reci da pan ima ono nešto što se teško može opisati, ukratko zbog nijednog sata se ne veselim kao kad vidim panerai. Lijep je, koliko god je jednostavan opet je upečatljiv, udoban za nošenje, guma je perfektna i uglavnom nju nosim. Neznam šta da vam napišem a da vam bar približno dočaram koliko su to dobri satovi i koliko ih je lijepo imati. Ovo su samo moje emocije prema panerai satovima :)
-
Sad si me opasno nalozio na Panerai!
i ovako mi je dosta njih odavde predlagalo da nabavim jedan,pa ko zna mozda i bude nesto od toga.
-
da, sad i ja opasno zaagledavam panerai.
inače sam oduvijek bio ljubitelj posebnosti i elegancije.
Morat ću ia ja okačiti svoju kolekciju, mada će ona biti više sa interneta jer pola tih satova više nemam.
-
Citat:
ssuma11 kaže:
Panerai je moja prva ljubav, panerai je kao i tetoviranje teško da ćete stati nakon prve tetovaže ili prvog panerai-a. Zašto? Pa to sam se i ja pitao dok ga nisam imao, ali sad vam mogu iskreno reci da pan ima ono nešto što se teško može opisati, ukratko zbog nijednog sata se ne veselim kao kad vidim panerai. Lijep je, koliko god je jednostavan opet je upečatljiv, udoban za nošenje, guma je perfektna i uglavnom nju nosim. Neznam šta da vam napišem a da vam bar približno dočaram koliko su to dobri satovi i koliko ih je lijepo imati. Ovo su samo moje emocije prema panerai satovima :)
slazem se s tobom za tetoviranje...ja 4 komada :) ko da ne kazem koji....
a sto se tice Panerai za mene izazov i jedan moj prijatelj ne znam sta sve ne radi ne bi li se docepao jednog.... :)
-
ja sam ga gledao duže vrijeme i premišljao se, ali kad sam ga uzeo nema šanse da bi ga dao za neki drugi sat pa makar bio i skuplji, jedino bi ga mjenjao za drugi panerai ili bi kupio drugi panerai recimo pam 088 gmt mi se jako sviđa. Kažem vam sat ima nešto i meni nije dosadio a imam ga duže vremena. Na koži čista elegancijaa, a na gumi sportivo.
-
Citat:
Marko 5 kaže:
Sad si me opasno nalozio na Panerai!
i ovako mi je dosta njih odavde predlagalo da nabavim jedan,pa ko zna mozda i bude nesto od toga.
ja ti kazem da si ti lozana :)))
a kako ti se svidja panerai? od napred ili....:)))))))))))
-
Vec sam jednom negde na forumu napisao,ali evo opet cu ponoviti"Jedan je Panerai"!
Ima ga komsija,video sam ga uzivo,jednostavan,a mocan! Taj sat ima onaj "VAU"efekat kad ga vidite!!!
-
I jos nesto: Retko koji vlasnik Panerai-a ce napustiti taj brend. Sto bi ljudi iz marketinga rekli: "Lojalnost brendu je najveca kod Panerai-a".
-
Citat:
tolarbo kaže:
I jos nesto: Retko koji vlasnik Panerai-a ce napustiti taj brend. Sto bi ljudi iz marketinga rekli: "Lojalnost brendu je najveca kod Panerai-a".
Kod Panerai-a i kod Rolex-a, kazu mrtva trka. Ali i ja bih pre odabrao Panerai.
-
znamo da su panerai predobri satovi ali nas bi vise zanimale slike :D i dytonaaaaa
-
Citat:
UlysseNardin kaže:
Kod Panerai-a i kod Rolex-a, kazu mrtva trka. Ali i ja bih pre odabrao Panerai.
Ja bi pre Rolex jer ga vec imam a lojalnost brendu je najveca kod Panerai-a i Rolex-a :lol:
Milose dayton-a nije dayton-a,nije ispalo dobro,nema slika :banghead:
-
[off topic]
Citat:
Marko 5 kaže:
Ja bi pre Rolex jer ga vec imam a lojalnost brendu je najveca kod Panerai-a i Rolex-a :lol:
Milose dayton-a nije dayton-a,nije ispalo dobro,nema slika :banghead:
nisam najbolje razumeo sta ovo treba da znaci...mislio sam na slike daytone tj da posalje slike paneraia i daytone :)
-
slike panerai-a sam stavio u folderu prodaja jer mislim kupiti gmt 088, a problem sa daytonom sam napisao i pročitajte pod pazi replika, još sam pod dojmom toga :(
-
za panerai ću staviti još slika kad stignem poslikati u detalje