Naravno:) Ides autoputem, startujes stopericu, nakon 1km zaustavis stopericu i vidis na skali kojom si isao brzinom. Znaci ako vozis 60km na sat, jedan km ces preci za 60sek. Kapito :)
Printable View
Odlicno izgleda na kozi!
Ja bi si za njega uzeo i deployant buckle da ga jos malo digne!Odlican sat,sad kad si ga regulirao je nenadmasan.
Super je na kozi ,ja bi mozda neku "sportskiju" narukvicu stavio ali i ova je ok,sto se preciznosti tice mislim da je svaki komentar suvisan .
Razumem tvoju strast ali ja se ne bi u opste uzbudjivao da li je jedna ili 5sek, sam osecaj da nosim nesto o cemu sam dugo mastao bi mi bio dovoljan.
Da, cak se i mojoj zeni svidja:) kaze da je elegantna. Gledamo juce film Amerikanac sa Klunijem, i ja se nakasljem svaki put kad mu je sat u krupnom planu, naravno nosi Speedy Pro, i kad je jedan kadar bio u krupnom planu, samo sat, pita ona Jel to tvoj sat, bas lici:) Rekoh da jeste:) Zene, a kazu da mi ne primecujemo detalje:) Inace pored Klunija sat se u filmu najvise i pojavljuje, a film je meni bar, odlican, mnogima se ne svidja, meni je kao pozorisna predstava, a volem pozoriste:) Inace nakon dva dana merenja sad je -6sec sto je i dalje dobro, znaci -3 na dan. Pitacu casovnicara dal da ga ostavim tako ili treba da se ubrza malo. Pozz i hvala na komplimentima
Ma daj Nikola, ostavi više taj sat na miru i pusti ga da radi ono za šta je i namenjen. :p Tri sekunde na dan je fenomenalna vrednost i ne vidim potrebu da se dodatno podešava sat.
Uzgred, odlično izgleda na novoj narukvici. :)
Pozdrav
Hvala, hvala, necu ga dirati sigurno vise ako ostane ovako. Jeste lepa ova narukvica ali ja trazim neku kvalitetnu shark skin, nema ih mnogo u NS
Ma u NSu je ponuda stvarno siromašna, svi uglavnom drže jedno te iste a nešto kvalitetnije od poznatijih proizvođača nema ni u najavi. :(
Prilog 3907
Evo za moj jubilarni 200ti post. Hvala vam na strpljenju i poverenju koje ste mi ukazali. S postovanjem Nikola Loncar :)
Hvala tebi na trudu da i ostlim članovima foruma omočućiš uživanje u tom legendarnom satu. Želim ti da te još puno godina pouzdano služi.
hvala. Iz tvojih usta u Bozije usi Dragane:) Makar Helson Sharkmaster ako ne Seamaster 1000m
Svaka cast na izboru! I ja sam zaljubljenik u istu marku, ali nemam favorita. Da sam ja na tvom mestu ne bih dirao sat sve dok ne stane (muerto). Je... ga , volim stvari kakve su u originalu. Cim otvoris kuciste, za mene to nije vise to. Mozda preterujem ali sam takav. Buy the way, da sam ja kupio sat sa takvom strascu ko ti , zena bi se razvela od mene (ne ljuti se na ovaj komentar). Neka ti bude dugovecan i tvoj stalni pratilac!
Hvala ti i dobro dosao. Pozz
Cestitke i od mene, i na jednom i na drugom izboru i odluci! Srecno!
ej to nikad nisam cuo,al ne kazem da nije tacno. Mada ta crvena tacka se toliko lako skine da je to neverovatno. Ako jednom dva put detaljno sat ocistite,ode ona. Znaju oni to. Na druge nacine oni vide dal je sat otvaran. Svaki put se mali trag ostavi,al svaki put. Mada ne verujem ja da oni dizu veliku dzevu oko otvaranja sata sem ako to samo otvaranje ne prouzrokuje kvar. A i ne bi ga nikad tamo slao,imam ja svog majstora....da ga ne reklamiram vise;)kakva Svica. A delova za Speedy kolko os.
Pa sad, ne mogu da tvrdim da je to neka ustaljena praksa, kad malo bolje razmislim ni ja o tome ranije nisam nista cuo. To ti kazem iz licnog iskustva, moj je dobio plavu tacku. Mozda nisu imali vise crvenih :blink: :lol:
Moracu da slikam kad uhvatim vremena....
A ti slao sat tamo.... A koji imas
Seamaster chronometer
"Misteriozna" plavotacka....... :ahhhhh:
http://i56.tinypic.com/15o7bth.jpg
ako je u off-u, moderatori brisite, ipak, ovo nije speedmaster :embarassed:
Da li se slažete da napravimo jedno, možda nepotrebno glasanje, kojeg bi ste pre uzeli, 3573.50.00 model kao što ima Nikola sa safirnim staklom i providnim poklopcem ili 3570.50.00, autentičan modela kakav je išao na mesec? Možda malo glupo, ali eto mene bi to mučilo kad bih sad imao mogućnosti da uzmem speedmaster-a...:D
Dugo sam bio pristalica 3570...., ali u poslednje vreme mislim da je 3573..... pravi! Razlog? Lemania ne treba da se skriva vec da bude stalno na oku, cista lepota :man_in_love:
A što ne otvorite novu temu sa ovim pitanjem? :)
Anketa i nastavak diskusije 3573.50.00 vs 3570.50.00 --> http://www.svetsatova.com/forum/f89/...Dega-2777.html
@d1d
Jok,ne brišemo ovu poruku iz prostog razloga što je ovo zanimljiva informacija,a i jedna OT poruka je k'o nijedna ali ostale su kaputt!
Sad tek videh ovu tvoju tacku...pa super je info stvarno, nisam to znao, hvala ti
Nikola kada si kupovao sat jesi li razmisljao o braon verziji?? Nikad mi on nije padao na pamet dok ga nisam uzivo video.
Njega sam prvog stavio na ruku, jer su samo njega imali u Identico. Hmmm, ne znam, sto da ne. Vidim da je prilicno cenjen taj model na WUS
Isti sam i ja gledao u Identicu, mnogo lep sat ali cini mi se da su cenu digli u ..... (vazduh)
U poslednje vreme nesto cesto mislim o toj braon verziji.
Brine me ta tvoja " boles' " :pleasantry: prema pro-u, da nije zarazno?? :afraid:
Prilog 6185Prilog 6186Prilog 6187
Sta kazete na kopcu. Danas sam je nabavio kod mog casovnicara:no:
E,sad je kompletan:yes4: Odlično!
Lepa kopča! :D
Hajde postavi par slika sata sa prednje strane ili na zglobu da vidim kako mu stoji ta koža! :unsure:
Prilog 6188Prilog 6189Prilog 6190Prilog 6191Prilog 6192
Vasa zelja je za mene zapovest....:ciao:
O konačno neko ko sluša moderatora a ne ko onaj mali zmaj što samo provocira. :lol:
Pa i ne izgleda tako loše kako sam mislio! :) Mada mislim da bi bolje legla neka kroko kožna narukvica ili barem neka sa belim koncem.
Pa ne izgleda ......:)
Zanimljiva prica kako je Omega pokusala da unapredi legendu, a N.A.S.A je rekla,ne uredu je :) Sama ta legenda oko Speedmaster Pro dobija na znacaju time sto nije pravljen po narudzbini, nego je sam po sebi bio nepobediv u to vreme i jos uvek je.
Exclusive: An Interview With Pierre Chopard, Leader of the Omega Speedmaster AlaskaProject - Blog - HODINKEE
Na ovom linku mozete procitati koji sve testovi su bili vrseni, koji su sve satovi bili testirani,koji satovi su pali na testu i zasto. Uglavnom su to sve satovi renomiranih proizvodjaca. Medju zanimljivim modelima je i Rolex Daytona koja je nekoliko puta stala prilikom testu.
Omega Speedmaster at NASA
Nije los link, ima dosta o professional-u, a i o x-33
OMEGA Speedmaster Professional -- EE -- Expedition Exchange Incorporated
Ne da nije los nego je najkompletniji koji sam video. Odlicno...
:top: Speedmaster Professional
:)
ahhhhh da mi je jedan SPEEEEDMASTER-PROFESSIONAL:banghead: