Re: Stari dzepni sat - molim pomoc
Stari dzepni sat-info
Postovani
Da li bi neko mogao da mi kaze nesto o H.W.C (e.droz; 7 jewels) dzepnom satu-mehanizu i da li ima neku vrenost, kuciste je izradio (CORNELL W.C.Co rec je o pozlati), na kucistui mehanizmu postoje svi serijski brojevi. ako imate neku informaciju i ako je sat zanimljiv za vas, saljem vam i slike u prilogu.
Sat je američki Hampden, koliko vrijedi ovisi o stanju sata koje mogu ustvrdit samo uz pomoć slika.
Zahvaljujem na Vasem brzom odgovoru i savjetima koje ste mi dali u vezi moji starih dzepnih satova!:thank_you2:
5 Priloženi(h) fajl(ova)
hvala na brzom odgovoru, evo i par slikaPrilog 112908Prilog 112909Prilog 112910Prilog 112911Prilog 112912 sat je ispravan, mislim radi, kazaljke se pomeraju i navija se
Citat:
zilegr kaže:
Prekrasan sat čak i prilično očuvan po mojoj procjeni zbog rijetkosti hunter američkih satova rekao bi da vaš vrijedi nekih 200€ al budem još pogledao.Sat je super prava stvar za čuvanje.Kućište je od pozlate-američko rolano zlato al je veoma lijepo.
Hvala na korisnim informacijama. Recite mi da li bih mogao negde u Beogradu da ga procenim i prodam, naravno ako je suma zadovoljavajuca?
Vjerujem da će vam netko od kolega s portala iz Beograda pomoći oko pronalaska procjenitelja, iako i dalje preporučam čuvanje sata jer zanj nećete dobit ono koliko vrijedi jer je takvo doba a sad je vaša stvar za koliko ste vi spremni prodat sat.
Ok. Hvala puno! Zanima me koliko bi to bilo, a u krajnjem slucaju cu ga sacuvati>
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Zdravo dali neko zna vrednos ovog sata star 160 god.
Re: Zdravo dali neko zna vrednos ovog sata star 160 god.
Senko nekih 100-200€ alpošto je lijepo očuvan preporuka moja je sačuvati ga.