Ovde se prave :) Vostok Wristwatches Factory Video in Chistopol, Russia - YouTube
Printable View
Ovde se prave :) Vostok Wristwatches Factory Video in Chistopol, Russia - YouTube
@Rus: Ministarka (710) ima 22mm
@nwolf: a da ti ne bi neku Doxu Sub? :D
nwolf, posalji im mail, pa vidi, i mene zanima.
Ako im budes slao mail, vidi da li moze neka druga narukvica, posto je celicna losa.
Ako imaju nato bilo bi ekstra, mada moze i kozna.
Ne verujem da ce to da urade.
Ja sam znao da je celicna narukvica losa i narucio sam model sa koznim kaisem a stigao mi je sa celicnom narukvicom.
Mozda bi moglo da se ''uhvati'' ovo sa novih Amfibija?
Vostok Watch Strap for Amfibia Black Sea Black Meranom.com
Vostok Watch Strap for Amfibia Black Sea Orange Meranom.com
Ja sam za moju kupio plavi gumeni kais u BPM-u za 900 kinti...
Prilog 38952 Prilog 38953
Jeste,krunica često ima običaj da malo landara na svojoj osovini kada je odviješ ali ne spada.:)
To što možeš bezgranično da ga navijaš-to je kvar na tvom modelu.
Korona se može podesiti da stoji čvršće i da se teže skida.
Šta da ti kažem-to je ta ruska lepota :)
Ništa nije savršeno ali sve radi i svašta trpi :thumbup:
Ja sam znao da je celicna narukvica losa i cim sam narucio sat odmah sam porucio i plavi Nato i jedan Time Factors kozni kais.
A, yok! Sve su to iskusni ronioci sa validnim licencama :D
Na Chestopol Time sam razgledao, i zaista me je amfibija sa podmornicom i sidrom i komandirski sa tenkom i petokrakom izašao 112$ sve zajedno sa poštarinom bilo do Srbije, bilo do Austrije. Onda se stvarno ne isplati uzimati od ovih lokalnih preprodavaca. Evo još se mislim da li da naručim....buljim u shopping cart i kontam da li da kliknem next ili ne :lol:
Just do it !
http://sffc.org.uk/images/little_devil_burns.gif
Ma cifra je nikakva, ali se razmišljam zbog tih kućišta i korona....ništa gore nego kad se izgrebe ili oljušti, pa proviruje žuto.....
Za amfi stvarno ne znam dal je bezel od mesinga. Vucaram ga od februara i vec sam unakazio pleksi udarajuci u zidove. Na bezelu nikakvih tragova nema. Mislim da treba da prodje bas dosta vremena i da jadnicak pretrpi jos mnooogo mucenja da bi istrcao mesing (ako je uopste mesingan)
Obratite pažnju na cene rezervnih delova :)
orion, vostok items in Poljot orion vostok molnija slava store on eBay!
Ako nisi siguran kako ce bezel da se ponasa mozes da sa narucenim satovima porucis i rezervni bezel i pleksi za male pare:
Vostok watch parts Meranom.com
Nesto se razmisljam da uzmem jednog komandirca, evo niki moj uzi izbor, pa pomozite mi da se odlucim.
Naravno otvoren sam za jos neke predloge.
Prilog 39749Prilog 39750Prilog 39751Prilog 39752Prilog 39753Prilog 39754Prilog 39755Prilog 39756
obrati paznju na krunicu svi ovi komandirce sta si stAvio imaju losu krunicu mislim na kljuc
mnogo je slab kvalitet nego kod starije komandirce to ti kazem od iskustvo
Koliko god voleo te satove ja bi ih izbegao. Krunice jesu manje ali problem je završna obrada tj kvalitet ili bolje rečeno nekvalitet hroma na kućištu. Znam čoveka koji je kupio nov Komandirski( orginal ne kopiju ) i posle par meseci mu je požuteo tj oljuštio se hrom sa zadnje strane kućišta. Duže će ti trajati sovjetski komandirski( mislim na hrom ) nego ovi novi.Dodaš još malo para i kupiš Amfibiju.
Rus sto se tice Vostoka samo koji su pravljeni u SSSR-u.
Slazem se sa Zagorom,ovi novi mi izgledaju kao sa pijace :)
Znam, i ja se premisljam. amfibija je bolja, ali mi se stvarno svidja poklopac na komandircu.
Najverovatnije cu da uzmem amfibiju, a mozda i oba.
Prilog 39834Vidite na sta sam mislio.
@Zagor, @83stojan, jesu bolji, sve to stoji, ali gde da nadjem NOVOG USSR?
Rus uzmes nekog polovnog USSR za male pare sredis ga (sto ja trenutno radim sa mojim satom) i na konju si :) ,ovi novi nisu vise ta prica.
Rus probaj po casovnicarskim radnjama,vecina majstora ima uvek nesto za prodaju i to u ekstra stanju. Ja sam kod par njih video Vostoke-SSSR kao nove po ceni oko 60-70evra.
Ne znam, dacu sansu novoj amfibiji, nije skupo oko 55evra izadje.
Imam 1 amfibiju i 2 komandirca USSR, pa hocu da nabavim jednog сделано в россии
Evo jednog komandirca,solidno izgleda Polovni satovi - Svet Satova
cena 35 eura.
Ok izgleda, i nije mu ispucao cifer(cudo), to im je mana.
Ali ne bih uzeo "zutog " komandirca
Isto toliko kost ai nov.
Samo veruj, vera je kljucna! Siguran sam da negde u okolini Krasnojarska, gde je bog odavno rek'o laku noc, jedna SSSR, NOS Амфибия cami na polici male prodavnice i ceka, ceka, ceka.... :lol: Ja zadovoljan ovom ruskom. Za sada....Imam jednog komandirskog Juniora sa ispucalim zlatnim (zlatno-bronzane boje) brojcanikom.Citat:
Ok izgleda, i nije mu ispucao cifer(cudo), to im je mana.
Mislim da mu cak daje na lepoti....(lose su fotke, nazalost. Lepse izgleda u prirodi)
Prilog 39836Prilog 39837
Na mojoj amfibiji kuciste i mehanizam su kao novi, samo je cifer ispucao.
Prilog 39839
@anbeast, lep komandirac, imao sam ih nekoliko, ali nikad sa krunicom na 2h
ovi su odlicni,ja imam isti takav samo sa plavim ciferom....
Ovaj je Junior - manji je od klasicnih komandira. (mada, koliko se secam i njih ima sa krunicom na 3)
moguce,ja nisaqm video ni jednog juniora sa krunicom na tri. u svakom slucaju su odlicni.
Ima u pravu si, skoro sam video jedno(Junior sa krunicom na 3h, da ne bude zabune:D)
Nemojte zameriti, ali moram da postavim slike mog omiljenog komandirca, u plasticnom kucistu.
Sat je odlicno ocuvan, samo ja ne znam da slikam;)
Prilog 39842Prilog 39843Prilog 39844
danas sam naso na pijaci komandirca pa ga kupih ,zao mi je bilo da propada tamo kod onog neodgovornog prodavca,ali se na njemu bas vide tragovi nosenja. naime,moram da mu zamenim staklo,krunicu i oprugu jer kad ga navijem do kraja preskoci. evo i slike kako izgleda....Prilog 40142
ma nije tajna stojane,na pijaci u nisu.sta si sredjivao na satu?
nisam bio do casovnicara da vidim koja je cena stakla. ja to mogu sam da sredim ali nemam delove pa cu videti.
Samo jedna informacija za sve koji planiraju da poruce Amfibiju preko meranom.
Pitao sam vlasnika da li moze da se promeni bezel i stavi onaj novi, bez obzira na ono sto je na slici, i covek mi je potvrdno odgovorio, sto znaci da ako uzimate amfibiju (ja sam ga pitao za ministarku 710) mozete da birate bezel.
Prilog 40232Prilog 40233Prilog 40234