re: Poljot Strela 3017 (istorija, zanimljivosti, reizdanja)
Pozdrav cenjenom drustvu i veliko hvala skydrummeru na izuzetnim postovima!
Do pre 4 meseca satovi me uopste nisu zanimali, onda sam ugledao Poljot Aviator prve serije i to je bila ljubav na prvi pogled! Od tada taj sat vec imam, sredio sam ga i vrlo sam zadovoljan sa njim. Mesecima pretrazujem internet u potrazi za satovima proizvodnje 1МЧЗ, onda sam nabasao na kalibar 3017 - nova ljubav - nedavno sam i taj nabavio ali je jos pred potpunom obnovom.
Pitanje za korisnike ovog foruma: na ebay-u prodaje Poljot Strela 3017 korisnik 2011mickbay. Da li je on medju vama? Zeleo bih nesto da ga pitam posto mi se cini da se on razume u satove.
Na kraju: veliko postovanje skydrummeru, eto vec mesecima manijacki pretrazujem internet i u vezi kalibra 3017, trazio sam pogodke na ruskom, engleskom, madjarskom, pomalo i na nemackom i jbt najsazetije i najedukativnije sto sam dosada nasao su bas njegovi postovi - na srpskom :)
Ajd' pozdrav drustvo, i ako neko zna 2011mickbay-a neka mi javi njegov kontakt. Unapred hvala!
veberz , hvala na lepim rečima. Drago mi je da ti se tekst sviđa. Kada budeš imao vremena postavi fotografije svoje Strele a i drugih ruskih i ne ruskih satova.
Ako te interesuje nešto o Strelama i drugim satovima postavi pitanje ( vidi sa moderatorima gde tačno ), ima ljudi na ovom forumu koji se razumeju u problematiku pa ćeš verovatno dobiti odgovor, ili neke smernice ako ništa drugo.
Dobro dosao na forum!
Kad budes imao vremena mozes da napravis svoju galeriju i da nam predstavis satove
Galerije satova članova foruma
Hvala na dobrodoslici RUS.! Pitao bih to PA kod lokacije jel to Pančevo? Ako je, onda smo zemljaci :)
Zaboravio sam napistai u prethodnom postu da je 2011mickbay po njegovim podacima iz Indjije. Da li ga zna neko?
Vremenom cu napraviti fotografije svojih satova kojih je zasada svega 5.
veberz, dobro došao na forum ( u žurbi zaboravih to napisati ). Između ostalog uvek mi je drago videti poštovaoca ruske horologije. Pet satova kažeš, nije to samo.
Jeste Pancevo.:yes4:
Kad budes imao vremena postavi slike satova.
Slozio bih se sa ovim sto je Sky napisao, 5 satova nije samo.
Moze bruseno ili matirano, mada nije toliko bitno, razumeli smo se.:)
Siguran sam da se to relativno lako moze srediti. Verovatno bi morao da se izvadi mehanizam, drukeri, krunica. Sto se stakla tice nisam siguran, ali cak i da mora, to nije toliko veliki problem.
Hvala na odgovoru, videcu...
Off: u mom prethodnom postu "Hvala!" je bilo namenjeno kolegi skydrummeru. Na dobrodoslici. Nekako sam smuvao dva posta u jedan :)
Veberz, dobrodošao na forum. Slobodno postavi slike svojih satova na sledećem linku: Galerije satova članova foruma
Eh, i nemoj da kažeš 'samo' pet satova. Ovde je bitno samo da voliš satove, a da li ih je pet ili sto pet, nije ni bitno. Mehanizam 3017 zaslužuje svako poštovanje, a želim ti uspeha u sređivanju.
Postavi ovde slike tog sata, pa će se naći neko ko će umeti da te posavetuje. Učinićemo sve što možemo da pomognemo.