Ovaj put mora da bude Ruski sat i da lepo i na njemu pise " Сделано в Руссии " :)
@Angel: Zanimljivo za Makedonce, videcu sta mogu da uradim po tom pitanju...
Printable View
Imam ja direktan kontakt zastupnika satava za Makedoniju, nije problem da ti ga dam.
Moraš pogledati još jednog mog miljenika, verujem da će biti i tvoj!? :D
Sukhoi Berkut C-37
Odlicno, posalji mi kontakt na PM. Hvala ti puno.
Inace , Berkut izgleda odlicno, i posebno mi se svidja sto nema standardne brojeve od 1 do 12 :) + pravi Berkut na pozadini...bas fino :)
Za ovaj put sam se odlucio da to bude jednostavan dizajn ali ko zna , mozda i Berkut nekad sleti u moje dvoriste :)
Makedonci neće biti ništa jeftiniji.
Imali su nešto slično tvom satu, pogledaj i sam. Ali svaki dogovor će ispoštovati!
Ja jos uvek cekam da mi supruga odobri kupovinu :( a u medjuvremenu se zaljubih jos vise... Uh...
Prilog 4050
Strele su super satovi.Imao sam jednu i bila je jako tocna i pouzdana.
WlayCo, sad je lomi, pred Ng i Bozic, 'vataj na sentimentalnost i tako to... sad il' nikad :) Moja je konacno popustila pre par dana, pa cekam da mi stigne novi ljubimac! :)
Inace, nisam neko vreme gledao te ruske hronografe, i sad mal' se ne slogirah kad sam video koliko je novih modela, a ova tvoja buduca strela je stvarno fenomenalna, sa legendarnim mehanizmom! Nadam se da ces uskoro postati njen ponosni vlasnik!
nego, sad stvarno, sta bi sa strelom, je l' supruga popustila malo? :)