Re: Modifikovane Amfibije
@MMrio E moj druze, sto nisi ovo sugerisao pre 30 godina. Da mi svaka da, kada sam onako gladan bio ... Meni sada vise pravo da ti kazem nije do svake. Imam svoju ustaljenu :D
Mario buraz, slozicu ti ja jedinstvenu, samo ti meni napisi prohtjeve :) Svaki moj sat je inace unikatan!
Sto se ljetenja tice, ja sam onomad manje ljetio, nego sam lansirao ono sto ljeti.
Citat:
shade kaže:
Zeleni bezel stoji savrseno, podseca na breitling SOH sa bez ciferom i zelenom koronom...
Nek je gay 100X ako kolega nece da nosi ja se nudim da udomim sat [emoji2] [emoji2]
Nzm jel kolega video moj post.
Mene stv zanima zeleni [emoji41]
Uvek je zadovoljstvo videti Amfibiju. Videti modifikovanu je još veće zadovoljstvo a videti Veberzove e to je nešto. Svaka čast.
Hvala Sky!
Počastio si me!
Hvala
Zoltan
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Brisem nepotrebne podatke sa racunara, pa sam naletio na ovu sliku od ranije. Kada sam ispitivao koja kombinacija ce najbolje leci belku.
Prilog 110722
pobedile su crne kazaljke i crna korona.
I evo jos jedna koja donekle ima veze sa temom, kada sam uslikao tri plavka
Prilog 110723
Vebrez, gde nabavljaš "veslo" kazaljke za amfibije?
Od Meranoma, zajedno sa celim satom. Naime, cak i da nabavis set kazaljki oni ne pasu za Amfibiju klasika. Probao.
Brojcanici se mogu menjati.
Citat:
veberz kaže:
Od Meranoma, zajedno sa celim satom. Naime, cak i da nabavis set kazaljki oni ne pasu za Amfibiju klasika. Probao.
Brojcanici se mogu menjati.
Hvala, nego zašto ne pašu? Da li su preširoke ili preuske da se nataknu na zupčanik regularne amfibije? Ako su preuske to se da raširiti...
Vec sam negde napisao, ali ponovicu. Satna ili minutna odgovara. Ona druga ima malu razliku otvora. To se da srediti naravno. Kod sekundare je problem drugaciji. Klasik ima kracu osovinu, njena sekundara ima duzu "cevku" koja naleze na osovinu. Nemas sanse ugraditi SE sekundaru na klasika. A obrnuto je sekundara suvise visoko. Nemam opremu da ovo uslikam, dakle ili mi poveruj ili dodji do mene, dacu ti lupu pa se uveri sam. (e ponesi piva ako krenes :D )
Sigurno postoji nacin da se to sve iskombinira, no ja sam dosao do zakljucka da se to ne isplati. S druge strane, meranom nece prodati kazaljke.
Amfibija Turbina ima iste kazaljke kao SE no ni njih nemas gde kupiti.