re: Istorija Vostok satova - Amfibija i Komandirski
:congrats:Svaka cast, prijatelju. Hvala na ovom tekkstu, na izdvojenom vremenu, na bezrezervnom trudu. Jednostavno savrseno, kao i uvek. Siguran sam da ce mnogi clanovi uzivati u citanju ovog jako korisnog teksta, kao sto sam i ja uzivao... Odlican, odlican tekst :thumbup:
:adore:Rekao bih (subjektivno) da je ovo jedan od najboljih i najkorisnijih tekstova na forumu. Svako od nas koji je probao da uradi bilo kakav tekst a da liči na nešto zna koliko je znanja, vremena, truda i strpljenja potrebno za tako nešto. HVALA ti druže na svemu tome jer za ovo je trebalo uložiti od svega gore nabrojanog toliko da nepostoje reči kojima bih izrazio svoje divljenje
BRAVO:congrats:
Ps. posle ovog svi ćemo postati eksperti za ovu temu :big_boss:
....šta reći sem :congrats: :adore: Svaka ti čast...:yes4: Nisam pročitao sve, moram na pos`o , al` čim se vratim, ima da sevne puna činija Ruske salate na sto i udri po čitanju !:thumbup:
Najzad. Cestitke i postovanje za ideju i ulozeni trud. Samo prava posvecenost i ljubav prema ovim rusima moze da izrodi ovakav prilog koji ce svakako izuzetno koristiti ljubiteljima bacuski. Posto preferiram bacuske, izbegavao sam ove modele uvidjajuci da tu nesto ne stima u ponudama ali bez pravog uporista za tvrdnje. Sada je mnogo lakse jer je ovo pravi mali edukativni vodic. Hvala ti.
Koliko god da sam čitao tekstova o ruskim i sovjetskim satovima, zaista najiskrenije tvrdim da je teško naći bolji i informativiniji tekst od ovoga koji je napisao naš drugar Skydrummer.
Svaka čast i hvala što si ovakav tekst podelio sa nama :beer:
uživao sam....bravo......:congrats:
Da priredim i ja jedan aplauz :congrats: i da kažem: "Svaka čast!"
Bez mnogo preterivanja, mogu da kazem da je ovo jedan od najboljih, najinformativnijih, najsveobuhvatnijih, najdetaljnijih i najzanimljivijih tekstova o ovim bacuskama koji se mogu naci na netu! :)
Sky, hvala na jos jednom sjajnom tekstu! :congrats:
:adore:
Bravo majstore.
Uradio si to bolje nego što bi ja.
Bolji kompliment od ovoga ja ne umem da dam.
Svaka čast.
Cestitke i od mene, sistematicno, detaljno, i veoma informativno. Ovaj tekst ce dobro doci mnogima.