Znaci kakve su vam navike, obavezno skidanje sata pre spavanja ili ne? :)
Printable View
Znaci kakve su vam navike, obavezno skidanje sata pre spavanja ili ne? :)
Ne volim da mi se sat mota po ruci kada spavam... Volim da se potpuno opustim i odmorim...
Isto tako ga ne nosim kada se kupam, plivam, radim neke poslove gde bih mogla da ga udarim, izgrebem...
Mada poznajem neke ljude koji sat skoro nikada ne skidaju...
Pozz!
Obavezno spavanje sa satom! :woohoo:
Pozdrav,
V.S.
Sa devojkom da, ali sa satom nikad.
Satovi se odmaraju u vitrini. :)
Jednostavno, kao što je Dragana rekla, noću je vreme za odmor i opuštanje, a to jednostavno ne mogu da postignem sa satom na ruci.
Evo, i ja cu se ukljuciti u polemiku.
Ne, ni ja ne volim da spavam sa satom.
Pozdrav!
Ja skidam sat samo kad treniram ili igram utakmicu(fudbal) i nemam problema jer sam navikao da mi je stalno na ruci.Jedini problem je u tome što kad nešto radim-majstorišem često ga zakačim ili udarim,pa mi to posle smeta jer se vidi na prstenu ili staklu ali šta da radim kad sam navikao!
Pozdrav
Ja sam cesto spavao sa satom ali onda sam pročitao negdje da je to dosta nezdrava okolina za sat zbog prašine pa sad izbjegavam.E sad jeli to istina pojma nemam ali znam da mrzim kad mi se zavuče komadić prašine na brojčanik ispod stakla.A i mogu ga lako zveknut u zid dok spavam,blizu mi je :P
Ni ja ne spavam sa satom. Jednostavno mi smeta :) .
Pozdrav ;)
pozdrav
sa satom ne spavam jer mislim da mi nije potreban kada spavam
pz.Laslo
Laslo51 wrote:
A da li ti je potreban kada se probudis? Meni jeste...Citat:
pozdrav
sa satom ne spavam jer mislim da mi nije potreban kada spavam
pz.Laslo
Pozdrav,
V.S.
Ja sam uspeo da polomim staklo na mom starom swatchu,i to u snu.Sat skidam u samo dve situacije: kad igram fudbal,i kad .....
pozdrav
normalno cim se probudim i krenem negde primetim da mi nesto fali ,kad ono nema mi sata na ruci
pz.LASLO
A kako cete znati kada da ustanete ako nemate sat na ruci? :P
Pozdrav !
pa inace sam i ljubitelj i vekera tj. budilnika pa tako ih imam oko 40 tak komada pa mogu da vidim koliko je sati ,ako pogledato u forumu zbirke satova
pz.Laslo
Laslo, nadam se da ne navijaš svih 40 vekerica da te bude?! :)
Nikada ga neskidam kad spavam,cesto nocu bacim oko,da vidim koliko jos ima do prvih petlova!
Ja ga skidam... :)
Skidam ga jedino kada se kupam. S obzirom da je deklarisan na 330ft, ne moram ni tada, ali eto . . .
sikdam ga i kad se kupam i kad spavam...
Kad se kupam u moru npr strah me da ga ne udrem digod u koju stjenu..
a kad spavam smeta mi...
Sa satom svakako spavam, Pa naravno da ti treba sat da vidis koliko je kad treba ustati dokle spavati... Sta mi sat trazi u vetrini :) ne razumem.. ja ga ne nosim umesto narukvice i slicno kao modni detalj, i nemam nameru vaditi iz dzepa mobilni da bi video koliko je sati kad negde idem.. Pogotovo pre 99 kad mobilnih telefona nije ni bilo...
:eek::eek::eek:
Ovo je neki vic jel da.. Jel tebi preci sat ili tvoje zdravlje, a uostalom gde ti spavas kad je to nezdrava okolina po mehanicki predmet. Sta reci...
Skidam ga, kada dođem s posla, pre tuširanj, pre spavanja! Žena ne razume kaže mi "skidaj taj nakit grebeš me s tim":banghead:
Potpuno je ljubomorna na moje satove!!!:lol:
Spavam sa satom.Koji god da nosim osećam se kao da je deo mene i baš imam osećaj da mi nešto nedostaje kad mi nije na ruci.Skidam ga samo kad se kupam i kada treniram iz praktičnih razloga, jer tada stvarno zna da zasmeta.
Ranije sam spavao sa satom, ali od kada sam se navukao na automatike skidam sat pre spavanja. Raniji satovi su bili laksi i nisu mi smetali ali sada ne mogu da spavam sa satom.
Najcesce spavam sa satom naravno nije mi potreban dok spavam ali kad se probudim dobro dodje:lol: sto se tice ostecenja manje mi se desava da ga ostetim dak spavam nego sto mi se desavalo da ujutu onako bunovan izgrebem ili ispustim sat.
Spavam sa satom, skoro nikada ga ne skidam... Pre desetak godina sam zaspao u autobusu kada sam se vracao sa sa letovanja na crnogorskom primorju i kada sam se probudio video sam veliku ogrebotinu na staklu sata... :angry: Negde sam ga zestoko ogrebao u toku noci. Od tada mi je izuzetno bitna stavka pri nabavci novog sata to da ima safirno staklo...
uvik spavan sa satom i nikad sa istim posto ih iman haha ..
:man_in_love:uh....da uvek se mazimo...posle svako na svoju stranu
Skidam ga. Smeta mi dok spavam.
Kako kad kada radim trecu smenu skinem ga da se odmori,a kada znam da ujutru imam neke obaveze obavezno navijem alarm na mom casiu i ostavim ga na ruci :D
Ne nikako... Mislim i ubedjen sam da pravi ljubitelji i postovaoci satova ne spavaju sa njima. To je cista nemarnost prema istim... Nista nije tesko skinuti sat pre spavanja. Mozda jos gore najgori su oni koji nose sat kada se tusiraju... mislim stvarno....
Ja spavam sa ženom, al kako je krenulo počeću da spavam sa satom. Šalu na stranu, pored kreveta imam digitalni sat koji se dvaput dnevno uskladjuje sa atomskim časovnikom, mislim da bi bilo malo previše još i da spavam sa satom na ruci.
Ja spavam sa satom prvih par dana kad ga kupim, jednostavno ne mogu da se razdvojim :) A sa g-shock-om sam i malo duze, jer ga i ne primetim da je na ruci.
Ne. Ne nosim ga ni kad sam kod kuce.
Hmm, bas cudno, ja recimo kuci cesto gledam u sat...
Meni nekad kad sam kuci strasno smeta sat a nekad ne,nema pravila...
Desi mi se par puta godisnje,najvise 3 recimo da izadjem iz kuce bez sata - e tada sam nervozan,kao da sam izasao bez glave napolje,ili se vracam da ga uzmem ili ujedam...
... ili kupis usput jedan... :laugh:
Nosim ga, ne spavam s njim, ne tuširam se sa satom.
E sada najlepši su mi ženini komentari, skini bree više taj sat dok si u grevetu, grebeš me! :lol:
Spavam sa satom.....
Samo popodne :embarassed:
naravno da ne spavam, sat mi sluzi da vidim koliko ima sati a dok spavam apsolutno me ne zanima koliko je sati!!!