Ja sam uspeo da polomim staklo na mom starom swatchu,i to u snu.Sat skidam u samo dve situacije: kad igram fudbal,i kad .....
Printable View
Ja sam uspeo da polomim staklo na mom starom swatchu,i to u snu.Sat skidam u samo dve situacije: kad igram fudbal,i kad .....
pozdrav
normalno cim se probudim i krenem negde primetim da mi nesto fali ,kad ono nema mi sata na ruci
pz.LASLO
A kako cete znati kada da ustanete ako nemate sat na ruci? :P
Pozdrav !
pa inace sam i ljubitelj i vekera tj. budilnika pa tako ih imam oko 40 tak komada pa mogu da vidim koliko je sati ,ako pogledato u forumu zbirke satova
pz.Laslo
Laslo, nadam se da ne navijaš svih 40 vekerica da te bude?! :)
Nikada ga neskidam kad spavam,cesto nocu bacim oko,da vidim koliko jos ima do prvih petlova!
Ja ga skidam... :)
Skidam ga jedino kada se kupam. S obzirom da je deklarisan na 330ft, ne moram ni tada, ali eto . . .
sikdam ga i kad se kupam i kad spavam...
Kad se kupam u moru npr strah me da ga ne udrem digod u koju stjenu..
a kad spavam smeta mi...
Sa satom svakako spavam, Pa naravno da ti treba sat da vidis koliko je kad treba ustati dokle spavati... Sta mi sat trazi u vetrini :) ne razumem.. ja ga ne nosim umesto narukvice i slicno kao modni detalj, i nemam nameru vaditi iz dzepa mobilni da bi video koliko je sati kad negde idem.. Pogotovo pre 99 kad mobilnih telefona nije ni bilo...
:eek::eek::eek:
Ovo je neki vic jel da.. Jel tebi preci sat ili tvoje zdravlje, a uostalom gde ti spavas kad je to nezdrava okolina po mehanicki predmet. Sta reci...