i jos jedan biser sa pravim kolekcionarskim primerkom:
https://www.kupujemprodajem.com/Rake...filter_id=1701
Prilog 134161
Printable View
i jos jedan biser sa pravim kolekcionarskim primerkom:
https://www.kupujemprodajem.com/Rake...filter_id=1701
Prilog 134161
evo i moj danasnji doprinos zlatan sa dijamantima komšije iz "Ćuprikovca" su oduvek bile skromne 170e za ovakav sat povoljno
https://s7.postimg.org/9800z27yz/zlatan.jpg
Prilog 134222
Uvećajte sliku da vidite argumente za kupovinu replike. Ne znam da li da se smejem ili da samo gurnem prst u usta kako bih lakše povratio.
Treba da se zaposle ljudi,koji ce da ociste Srbiju od ovakvih skart trgovaca.Sat je luksuzna roba,replika od 9 evra i bilo koja druga replika je uvreda za ovaj forum i ljude na njemu.Pa kada procitam clanak nasih kolega,npr od Piksija(nadam se da kolega nece zameriti) i onda vidim ovakav oglas...ma kakvo peglanje,pojedes fon i cao-zdravo.
Razumem ja poentu teme,ali uvek se iznerviram kada vidim ovako nesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma već ih ima, zovu se tržišna inspekcija i policija, ali njihov nerad je nažalost tema za neki drugi forum.
Toliko o tome da postoje.Ne mogu da verujem kakvih nakaradnih kopija ima.Meni moju Bulovu drzali na carini 12 dana,trazili sliku online prodavnice,ebay-a,moje izjave da je sat original i potpis i pecat registrovnog casovnicara,koji ce time potvrditi da taj model Bulove postoji i da nije kopija.More kopija,a sat sa papirima stoji na carini 12 dana,zato i jesmo tu gde smo.
Otisao sam malo u off,ali eto primera kako originalan sat naidje na problem,a prave kopije imas gde hoces,saplicemo se na njih.
Još im nisi oprostio za Bulovu.:D
Koji crni oprostaj,paket mi stoji 10 dana na carini i u ponedeljak-utorak ga ocekujem uz pismo sa zahtevom za DNK zuba od prodavca iz Kine.Posebno sto jedva cekam da vidim slobodnu procenu vrednosti paketa i dazbine za isti.
Kome i za koji djavo da placamo tolike namete,a Breutlihing ima za 9 evra,na celiku(presavijenom,otrovnom limu) i jos kozni kais na poklon,WOW.[emoji122][emoji122][emoji122]
Zvučiš neraspoloženije nego dok si čekao sat na carini.
Prilog 134225
:D
Moram priznati da ovi sa carine zaista jesu kreteni. Ja sam čekao skoro deset dana da im prođu običan brijač, četkica i sapun za brijanje koji se ne falsifikuju, kupljeni su od ovlašćene prodavnice iz EU, nisu skupi, čak i ne mogu da se švercuju zbog male vrednosti, ali eto - iz Holandije stignu do BG za dva dana, a onda kampuju u carini kao da sam kupio u najmanju ruku avion. Jeste da mi ništa nisu tražili i da nisu mogli da se finansijski ovajde, ali to je zaista bezobrazluk na kvadrat. Šverceri se javno oglašavaju i nikom ništa, a pošten čovek koji kupi robu u vrednosti dve osrednje kese iz samoposluge čeka robu kao da je neko nosi peške sa Grenlanda.
Po postovima,izgleda kao da sam besan,ali nisam,nego mi je krivo sto ce neko baciti pare na glupost,a za svaki novac,postoji original,koji je bolji od svake kopije.
Ja bas volim satove i drago mi je kada neko kupi ono sto je jurio,jos ako ubode neki popust,ma ulepsa mi dan,ali nikako kopija.
Neso imenjace,Bulova iz USA stigla za 36 sati,a 12 dana ubedjujem carinike da mi odobre uvoz,a nisam pravio problem oko placanja svih troskova,koji su bili preko 200 evra.Toliko...
Niti je u pitanju Mako 2, niti je taj mehanizam u pitanju. Orient Mako,(ovaj sa slike) ima dobro poznati 469 cal,
a druga stvar, ovo spominjanje Seika je kao kada bismo Skodu Fabiju prodavali kao VW Fabia.
Prilog 135009
Prilog 135173
Izgleda da su neki satovi baš poskupeli.
Original Švajcarac Citizen
Prilog 135179
Naleteo pre nekog vremena na oglas za prodaju lepe KONFEKCIJE džepnog u ručni. Šta mi je još hit:
Velik i masivan (ok, nama sa malim zglobovima mana)
Stanje ko na slikama (šta sad to znači, ili ne pominji stanje ili opiši)
Izgreban/ne prebacuje datum ali ne smeta (možda tebi)
Povoljno... Imao sam dva tri ovakva, ja budala, da sam znao, mogao sam da ih zamenim lepo za neku Omegu.
Prilog 135198
Mogao sam u Rusiji na buvljaku da ih nakupujem za po 500 rubalja koliko hoces.
Nemoj tako, nisu baš 500rub. Pre je oko 2000 za nov u kutiji. :lol:
Uh, nemojte tako. To je specijalni sat koji ne samo da ume da zvoni, nego je i putovao u svemir, otporan je na mraz u Sibiru, na svemirsku prašinu, nosio ga je lično Nikolaj Romanov, zatim Staljin pa Lenjin, da bi završio kod Putina koji ga je poklonio Obami dok je bio predsednik ali ga je izgubio štajući Central parkom, odakle je neznano kako završio na domaćem buvljaku, a zatim u oglasima.
Odma' idem da prekopam po svojoj kolekciji i ponudim je na prodaju jer ionako već dugo planiram kupovinu kuće na Havajima, pa taman da popunim budžet.
Inače, ja sam sat obrisao jer sam mislio da se neko zeza s nama.
Znam da sam dosta mlad clan foruma,ali...neke promene uskoro,nesto?Narocito u temi oglasavanja.
Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk
Biće.
Ne zavisi nadalje od nas (moderatora) već od administratora.
Ali-biće
Drajver :confused:
Prilog 135225
Prilog 135226
Ovo mi je jedna od omiljenih tema, malo je zapostavljena u poslednje vreme. Pa da probam malo da je osvežim.
Naslov oglasa CVRC
Prilog 137538
Hahahahahahaha hahahahahahaha hahahahahahaha
Prodavac je istrajan sa svojim "opisom".
Jedino što se promenilo u zadnjih 9 meseci jeste poskupljenje modela BFK (i sada je BFK daleko bolja kupovina).
http://www.svetsatova.com/forum/f67/...va-3008-7.html
Prilog 138329
Dečko je načitani optimista! :laugh:
Pomesao narandzastu sa crvenom (maramom pred ocima :))
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Evo još jednog Prilog 138340
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Pazite sta pisete. Obojica su clanovi ovog foruma, tj. jedan je bio. Zasto ovakvi oglasi to njih dvojica najbolje znaju.
Ako preteramo u komentarima tu su administratori da nas ukore, a vidim da vec jesu :)
Inace, misljenja sam, da to sto je neko clan ovog foruma ne bi trebalo da utice na to da se oglas ne pojavi u ovoj temi i/ili ne komentarise. Mislim da nije posteno, u najmanju ruku, ignorisati stvari u svom a ukazivati na iste u tudjem dvoristu.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Sve to stoji kako ti kazes, ne branim ja ni Petra ni Milana. Ti oglasi su postavljeni kao parodija na verovatno druge oglase, konkretno oglase sa drugih foruma jer vidim da se taj Monster dize u nebo polako. Ne kazem nista protiv, imam ga i ja, odlican sat. Ali mislim da je zezanje neko samo. Petar je tu pa neka se izjasni.
Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Možda nije oglas ali jeste dobra reklama za Rolex.. ;) pozdrav svima.. :thumbsup:
Poludeo https://www.kupujemprodajem.com/Naki...4918-oglas.htm
E da... Sad ja kriv. Sunac li ti tvoj. [emoji23][emoji23][emoji23]
Seiko s rogovimaPrilog 138753
https://www.kupujemprodajem.com/Naki...r_id=156261105
Da bar nije fiksna cena...