-
Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova
haha šta se sve radi, sa uživanjem sam čitao ali se premišljao neko vreme da li da čitam jer sve vezano za berzu i polovne satove u srbiji, ja davno godinama već ne gledam više
naše berze i naši prodavci su mahom najobičniji prevaranti, to je postalo toliko nisko i sramno da se meni gadi, maltene čitav ovaj sajt kupujem prodajem je postao stecište najobičnijih trovača i prevaranata, secikesa i piljara
jedan oččigledan je primer niška ekipa, svi znaju ko su ti ljudi kad se ovde dotični javio da brani svoj pajtosa, sat je bio franken, na ciferu jedno ime, na mehanizmu drugo, sklepačina, a u tekstu sat u mint stanju, sve original, javi se naš forumaš deo te ekipe i krajnje ozbiljno kaže, na ovom satu je sve u redu
naravno meni je davno zapao za oko da sam ga sofisticiranom provokacijom doterao do toga da je momentalno banovan jer takav prevarant ne treba da bude na ovom forumu
sve te secikese ovde uopšte ne dolaze na forum, mi smo vrlo konzervativni
-
Hahah ovo je sjajno. Sećam se kad je mene neki lik smarao da mu dam debelo ispod cene, te ovo, te ono, ima ga za manje na eBayju, može da mu donese ortak iz USA nego eto on to Bog mene, da mi učini, pa kupi tip neki sat za 70 evra (video sam oglas) pa mi nudi u zamenu, kaže da taj od 70 evra (ako ne i manje) vredi 120....pa jesi li razmislio o mojoj ponudi... BLOCK
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Citat:
Bobansupergenije kaže:
Nisam mogao da odolim a da malocas ne cimnem Rala:thumbsup: .Lazno se predstavih da sam iz "malog sela nadomak Sombora" dakle idealan sam da postanem zrtva , pardon srecni kupac:flapper:
Posle "upita" za oglaseni sat pustio sam ga da mi izdeklamuje hvalospev o istom...
Naravno Rale me je onako "u poverenju":confused:upozorio da je sat malte ne vec prodat i da je pitanje sata ili cak minuta kad ce "otici"kupac je po njegovom kazivanju neki "namazani" juvelir koji je "strucno" procenio vrednost" dragulja" koje ima nameru da proda zasebno....:banghead:a onda da sat ukrasi bezvrednim cirkonima i jos bolje zaradi.
Rale nije rad da se ovaj njegov vrhunski sat tako oskrnavi a vec po mom glasu :confused: je zakljucio da sam ljubitelj satova pa mi daje prednost.
Celu tu njegovu paradu dovodim do usijanja kada ga pitam da li je istaknuta cena na oglasu krajnja.
Naravno da je krajnja pa to je minimum minimuma Rale je izricit pri tome ja se sa istom slazem platio bih pouzecem u dinarima Ralov kurs je 124 ...
Dobro kad je tako dakle sa postarinom sve izadje okvirno 650 dinara:thumbsup:
STAAAAAAA zaurlao je Rale da li ti budalo umes da citas sta je u oglasu napisano.
Pustih ga da opet padne u trans i kad je zavrsio svoju tiradu mirno mu kazem da je onih njegovih istaknutih 350 evra greska i da je to zapravo tri zarez pedeset 3.50:D jer to djubre vise i ne vredi.
Vezu sam prekinuo ali oces vraga Rale sad zove mene o pa nece moci tek tako.......pljuvacina i psovanje u kocijaskom stilu se nastavilo narednih sat vremena al o njegovom trosku.:congrats:
Ha,ha,ha. Još od tvog početka učestvovanja u postovanju na ovom forumu,sam po tvom načinu pisanja shvatio da si "igrač",u pozitivnom smislu,da me ne shvatiš pogrešno. Imaš taj neki osećaj za realnost,koji ja cenim kod ljudi,jer je to dokaz da nisi ograničen stereotipima. E sad. Ova tvoja usmena anegdota me je slatko nasmejala,a i vidim da si spreman da potrošiš malo svog slobodnog vremena na zezanciju sa likovima,kao što je taj Rale. Samo ću ti reći da je puna Srbija takvih Rale-ta,tako da je to samo gubljenje vremena,objašnjavati se sa takvim likovima,koji su ograničeni kao terasa. Al dobro,tvoje vreme,tvoja stvar. Skidam kapu za smisao za zezanciju. Pozdrav.
-
Rale uzvraca udarac:thumbsup: cim sam ukljucio provokatorski telefon jer jos ima kredita na kartici odmah me je pozvao i naravno opet tirada psovke pretnje da cu ga upamtiti i da on vec zna ko sam i sta sam:D.
Posto mu znam karakter i naviku nisam se uopste upustao u prepirku jer znam da je to zaludan posao.
Pustio sam ga da se izduva i da izdeklamuje svoj repertoar bez ijedne reci da sam mu rekao.
Utripovao je da sam ja neki Piksi iz Zemuna i stalno ponavlja da me je razotkrio i da ce me namlatiti .
Umirem od smeha dok ga slusam kako peni i nervira se.
Naravno to lupezu jos vise dize tenziju pa non stop ponavlja da mu odgovorim ako smem:thumbsup: i da ce doci veceras do Zemuna da mi lomi koske.
Eh da imam kontakt tog lika Piksija sad bih i njega cimnuo pa bih u Raletovo ime zakazao megdan
-
Rale prodaje i "unikatni noz" naravno sve je specijalno "ful fulova":thumbsup: ma procitajte i umrite od smeha
Mislim da ovakve hvalospeve retko mozete procitati a tek kombinacije materijala ....:D
"Covek radi" :congrats: sve vam je jasno u pitanju je domaca radinost koja nemacka koji solingen
Solingen Germany rucni rad unikat
(Kao novo - nekorišćeno)
Prati
Podeli
...
http://www.kupujemprodajem.com//phot...917_115441.jpg
Cena: 70,00 €
Viđeno: 36 puta
http://www.kupujemprodajem.com/image...il-envelop.gif Pošaljite poruku
Rale
http://www.kupujemprodajem.com/user_...user_id=144403
Novi Sad
http://www.kupujemprodajem.com/image...s/thumb-up.png68
http://www.kupujemprodajem.com/image...thumb-down.png0
Ocenite
http://www.kupujemprodajem.com/image...phone-icon.gif Kliknite za broj telefona
http://www.kupujemprodajem.com/images/icons/ad-list.png Svi oglasi
POPUST! ! ! Noz iz naslova rucni rad jelenski rog, SOLINGEN GERMANI INOX/STAINLESS STEEL 1.4116 X45VCR MO V15,
duzina seciva 10 cm duzina rasklopljenog noza je 21cm, napominjem rucni rad secivo vrhunskog kvaliteta znaci ful fulova , rucka od roga jelenskog, unikatan dva ovakva nema, ko voli i poznaje materiju jasno je sve, naostren brije, noz za 100 godina, covek radi ovakve nozeve za inostranstvo kvalitet neosporan, noz cvrst nema da se klima klati itd. zategnuto sve kao struna , verujte mi lepota ga je posedovati, najiskrenije hvala.
Pošaljite prijatelju | http://www.kupujemprodajem.com/images/facebook-16.png | Twitter | Prati ovaj oglas | Ignoriši sve oglase ovog korisnika
-
jeste da si ga provocirao bez nekog povoda ali šta on ima da ti preti kako će ti lomiti koske, prijavi ga policiji
nije ovo rusija, turska, brazil ili tako neka zemlja u totalnom raspadu da običnom čoveku može tek tako neko da preti :huh:
-
Citat:
Bobansupergenije kaže:
Utripovao je da sam ja neki Piksi iz Zemuna i stalno ponavlja da me je razotkrio i da ce me namlatiti .
Eh da imam kontakt tog lika Piksija sad bih i njega cimnuo pa bih u Raletovo ime zakazao megdan
Odakle bi naš Piksi? :huh:
Nemoj čoveku da praviš problem.
http://www.svetsatova.com/forum/members/piksi/
-
inače slike noževa su bile zabranjene i ostalog oružja, dok su admini tu bili samo da znaš, sad kad su moderatori, ne znam kako će da postupe prema ovoj poruci
-
Citat:
Милан Милановић kaže:
jeste da si ga provocirao bez nekog povoda ali šta on ima da ti preti kako će ti lomiti koske, prijavi ga policiji
nije ovo rusija, turska, brazil ili tako neka zemlja u totalnom raspadu da običnom čoveku može tek tako neko da preti :huh:
Rale je benigan lik ,prgav je kao leptir:D on zapravo i ne zna sa kim prica a taj Piksi je verovatno neko nalik njemu dakle debakl je kompletan.
Ne moram uopste da ga zovem jer on sad cima svaki broj sa kog sam ga pre zvao samo kad je isti ukljucen.
Dakle cim se broj ukljuci eto stize Rale i njegova tirada.
Ja pri tom ni jednu jedinu rec ne progovaram dakle samo uspostavim vezu i ukljucim spikerfon i smejem se do besvesti slusajuci sta on larma.Ta kolicina psovki i repoertoar su neverovatni.
Ulje na vatru su malocas dolili drugari kojima sam demonstrirao sta se desava kad ukljucim telefon.
Dakle cirka dva minuta je bilo potrebno da usledi poziv od Rala.
Cim je veza uspostavljena krenula je salva uvreda i poziva da se oglasim i da prestanem da se smejem.
Potrajalo je to dobrih pola sata drustvo slusa i valja se od smeha dok Rale peni a onda je drugar doviknuo " Ajde Piksi gasi taj telefon dodji da popijes kafu":thumbsup:Telefon sam iskljucio.
Sta mislite sta se desilo kad sam ga ponovo ukljucio.......:flapper:.
Rale je urlao poput lava , "znao je da sam to ja (Piksi)" pa krvi ce mi se napiti ......opet je krenulo pominjanje cele familije
-
Citat:
Милан Милановић kaže:
inače slike noževa su bile zabranjene i ostalog oružja, dok su admini tu bili samo da znaš, sad kad su moderatori, ne znam kako će da postupe prema ovoj poruci
.
Taj noz koji on prodaje je opasan samo po korisnika
-
Ma noz je ful fulova :lol: .
Ako neko nekada kupuje neki noz, to sto pise Solingen ne znaci prakticno nista. Ne radi se o tome da je kopija, nego Solingen nije marka nozeva vec grad u kome se nalazi veliki broj proizvodjaca nozeva. Po nekim (gradskim ili kojim vec) pravilima sve firme kojima je sediste u Solingenu mogu na svojim nozevima da stave natpis Solingen.
Sam natpis nije nikakva garancija kvaliteta. Oni ozbiljni i naravno kvalitetni, stave svoje ime i sve sta vec treba...
-
Ta zar se usudjujes da kudis ono sto Rale prodaje.:nono:
Budi sretan sto on nema tvoj broj telefona inace bi te on vec do sad kontaktirao i "objasnio" ceeo istorijat istog a ukoliko bi ista osporio tvoj mir i spokoj komotno bi mogao da zaboravis.
Rale svim svojim drangulijama daje istorijsko potkivanje.
Upletena bi bila citava plemicka i aristokratsko estradna kamarila neke egzoticne destinacije.
Na stranu sto je vec iz aviona vidljivo da je rec o secivu polomljenog kuhinjskog noza koje je neki krpez majstor za Rala oplemenio naostrio sa nekom turpijetinom:thumbsup: i upario sa rogom.To svi vide ali on bi decidno tvrdio da je to delo najskuplje manufakture koja tamo "preko" vredi hiljade i hiljade evra.
Samo me jedna stvar cudi, a to je cena.Rale naime redovno postavlja cene od 350 evra.Do sad nikad nista nije bilo ispod te cene ,E sta mu se desilo da je ovoga puta tako debelo istu spustio.:confused:Kanda ce biti da tih nozeva ima poprilicno i da je rad da ih "preradjuje"
Meni je nudio "vrlo redak stari dukat" vrlo gabaritnih dimenzija (350 evra ga je cenio naravno)
Da je dukat neprocenljiv "tamo preko" potvrdjivao je neki njegov vajni zlatar.
Nisam bio rad dati svoj oglaseni sat( 200 evra) za bilo sta osim novca ali Rale ne popusta uzmi dukat unovci ga bilo gde imas skoro duplo.:confused:Nisam mogao da ga se otresem danima me je proganjao.
Kad smo ga najzad odneli kod mog zlatara ispade dukat obicna gvozdjurija sa nekom jadnom kvazi pozlatom.
Rale je mirno podneo u procenu i posle mi je sve vreme pricao da taj njegov gvozdenjak unikat vredi vise od zlatnog .
Nedugo posle u oglasima Rale je taj unikat "dukat" prodavao na desetine i stotine komada
-
kakav prevarant od čoveka, kakvo dno od čoveka, povodom dukata govorim
-
Ta dogodovstina sa dukatom je posebna prica.
Tako sam postao zrtva daveza izgubio mir i spokoj kad sam upoznao Rala.Covek se nameracio na moj oglas gde sam prodavao sat za 200 evra.Danima me je zvao i pokusavao da skine cenu izmisljao je sve i svasta ne bi li me namamio da mu dodjem na noge i donesem sat da ga on i neki njegov pajtas "strucnjak" procene i provere.Naravno da mi nije padalo na pamet da specijalno zbog njega idem do Novog Sada.On je svaki dan vrsio proveru da "slucajno nisam planirao dolazak" i tako dosao je i taj dan kad sam zaista imao posla u Novom Sadu i reko ajde da ga se konacno otkacim.To bese moja greska neopisiva.
Rale mi je odglumio ucveljenog lika koji eto trazi bas takav sat uspomena na oca dedu pradedu...:blink:
Odveo me je do nekog lupeza cija faca mi je odmah bila signal da se radi o varalici .Lik rece da je sat bezvredan a tek prica tog "strucnjaka" da mu za proveru sata treba dan ili dva bese znak za uzbunu.
Nisam dozvolio nikakvo ovratanje niti petljanje Rale tada vadi taj dukat i predlaze zamenu na nevidjeno.
Opet taj lupez satro ubedjuje Rala da to ne radi jer je dukat unikat i samo u zlatu vredi barem 500 evra:nono:
Kad sam predlozio da odemo do zlatara kog poznajem i kod koga ako toliko vredi dukat moze unovciti i meni dati 200 evra Rale nerado pristaje uz vajkanje da nema vremena.Kad je zlatar lepo dokazao da dukat nije ni prosao pored zlata Rale tvrdi da je to neki "master" dukat:thumbsup: od specijalnog skupocenog materijala koji je sluzio za otkivanje onih obicnih zlatnih.:no:
Otkacio sam lupeza i rekao da od trgovine nema nista ali to je za ludaka bio podstrek da me zbog sata koji sam ubrzo prodao mesecima kasnije uznemirava i davi .Nije popustao ma kakvi na kraju me je pronasao i dosao da me davi kod kuce kao slucajno je bio u prolazu...
Ko zna dokle bi to trajalo da ga sestra nije pedalirala i rekla mu da sam emigrirao u Kanadu:D
Rale ne bi bio to sto jeste da i tad nije trazio da od sestre dobije moj kontakt telefon.
-
Ako hoces da se resis budale koja te maltretira telefonom, kazes mu da je krivicno delo uzenmiravanja ako te 2-3 puta pozove a ti se javis ili ako te 2-3 puta pozove a ti se ne javis. Za jedan slucaj je 2 puta a za drugi 3 ali ne znam za koji. Posle toga podneses prijavu policiji, oni skinu lisinge da potvrde ono sto ti tvrdis (ili to ide ako nastavi po starom), obave "razgovor" sa doticnim i ako nastavi da se ponasa kao i ranije, obrao je bostan.
Tako sam ja (mada samo pretnjom) otkacio gomilu onih sto smaraju telefonom da si dobio nagradu samo treba da odes na rucak gde ce da te dave 3 sata i ubedjuju da kupis neku glupost za ogromne pare.
-
Ovo je sad uzivancija posto me Rale cima na brojeve koji su za to namenjeni dakle sve o njegovom trosku i moze da zove samo kad ja to zelim.
Za sve ovo vreme ja nikad ni jednu jedinu rec nisam progovorio, dakle samo ukljucim telefon i eto stize lupez.:flapper:
Nekad mesecima ne uljucim karticu ali recimo nekad uhvati me neka nesanica posle ponoci ukljucim broj i kroz par minuta eto njega.Dakle lik ili ne spava ili dezura i ceka kad ce broj biti aktivan.
Telefon obavezno stavim na punjac posto njegove tirade traju od pola sata pa navise.
Stomak me zaboli od smejanja kad cujem sta sve pominje i koji je to lupez, psovke su mu uza specijalnost.
Sinoc sam se valjao od smeha kad sam cuo da je ludak u Zemunu i da je utvrdio da ja nisam Piksi:thumbsup:
Sve vreme je urlao da progovorim jednu rec ako smem i da ce me pronaci.:dance3:i debelo sa kamatom naplatiti troskove koje je napravio.
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a62cee77ad.jpg
Bezbolna palica i milina. Fino marisana i tango po bubregima te rekonstrukcija zubala i operacija septuma in situ
-
Niposto nasilje, Rale je maskota, neponovljiv lik od glave do pete.Dakle sa njim samo ne treba poslovati on je idealan za zezanje i uveseljavanje drustva
-
-
ja iskreno mislim da si ti malo preterao u karikiranju :)
-
Koliko ja vidim Svet Satova prerasta u svet smesnih oglasa..😨........
"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Милан Милановић kaže:
ja iskreno mislim da si ti malo preterao u karikiranju :)
Malo vise.
Naspram svega procitanog kapetan Dzek Sperou izgleda kao istorijska licnost. Arrrrr
Prilog 131307
-
http://www.kupujemprodajem.com/photo...112_173009.jpg
Baume Mercier
ORGINAL! ! ! VEOMA POVOLJNO! ! ! NEMA POVOLJNIJEG SATA ...
350,00 € 41
postavljen pre nedelju dana
Novi Sad
http://www.kupujemprodajem.com/photo...917_115441.jpg
Solingen Germany rucni rad unikat
POPUST! ! ! Noz iz naslova rucni rad jelenski rog, ...
70,00 € 50
Novi Sad
http://www.kupujemprodajem.com/photo...907_112618.jpg
Feinwerk Expire Chronograph ETA V8 sa brilijantima
Prodajem sat iz naslova pravi dragulj sa pravim brilijantima koji ...
350,00 € 77
Novi Sad
Evo trenutne ponude Rala mahera ako koza laze ne laze rog
Evo i ocene gde je sam sebe ocenio za Dukate :lol: stare cirka 800 godina:thumbsup:
Ocena ispisana velikim slovima zna se to je Rale
http://www.kupujemprodajem.com/images/thumb-up-gray.png Dejan (član od 26.11.2011) Dukati 800godina REZERVISANO
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
MAXIMALNO KOREKTNO! !!
-
haha tako nekako, mada jedan je jedini način i da se to sazna
veoma me intrigira, možda skupim hrabrost i odlučim da se upustim u ovaj rizik i kontaktiram Raleta :lol:
-
Zar mozes odoleti ponudi da kupis dukate stare cirka 800 godina:thumbsup: i ove satove koje daje u deseti deo cene sve sa draguljima .
-
Evo jos svakojakih sorti "dukata" koje je kupio sam od sebe:thumbsup:
Svaka kupoprodaja mora da se obavi sto brze e sad zbog cega to samo on zna.
"Sve odradjeno jako brzo":man_in_love: ovo mi nesto poznato:D:confused: sve rezervisano al ako se kojim slucajem pojavi naivni kupac rezervacija se ponistava i ustupa se naivcini neprocenljiv dukat kao nagrada brzem kupcu.:man_in_love:
Obratite paznju dva razlicita prodavca daju identicne ocene 10 +:congrats:
http://www.kupujemprodajem.com/images/thumb-up-gray.png Mita (član od 02.12.2011) Dukat Južnoafrički Krugerrand . rezervis
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Odlicn kupac. Sve pohvale za saradnju.10+.
28.01.2015
http://www.kupujemprodajem.com/images/thumb-up-gray.png Petar (član od 05.01.2010)
Zlatni dukati
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Rale je stvarno jako korektan i odlican covek. .. sve smo odradili jako brzo, korektno i bez ikakvih problema. .. svaka preporuka za saradnju sa njim. .. ocena 10+
-
iako to nisam radio do sada nijednom, rešio sam da proverim ovo što je supergenije pisao, tako što sam pisao ovom raletu
čovek me je iskulirao, nije ni odgovorio, a video je poruke, tako da sve rteba shvatiti sa ozbiljnom dozom rezerve
uostalom ako ti se on zaista i javlja posle toliko meseci, budi barem realan pa kaži šta si sve ti njemu rekao i kako si se ophodio, pa on pamti sve tvoje telefone i posle pola godine i preti, sigurno da to ne radi za džabe !!!
-
Voleo bih da mogu da ti poverujem ali mi iskustvo kaze drugacije .Ovo sto si napisao primicu "sa ozbiljnom dozom rezerve"
-
Aman vise, molim te ostavi nas na miru vise sa tim covekom. Vase nesuglasice resavajte negde drugde, a ne na ovom mestu.
Uz duzno postovanje!!!
-
Mislim da je Elvedin potpuno u pravu. Rekli ste šta mislite o dotičnom gospodinu, lepo smo se nasmejali, ali ima i drugih zanimljivih tema koje valja razmotriti.
Hvala na razumevanju i uživajte u satovima.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Vidi se da je ručni rad i neunistiv ali ako ga ne diras i ne stavljas na ruku .Interesantna Narukvica od mladog kvarcovanog kajmana
"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
-
-
Polukruzni stit koji se vrti je patentirao PP,da bi zastitio mehanizam.Covek sve zna,svaka mu cast.[emoji122][emoji122][emoji122][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
Ovo je stvarno vrhunski!! :laugh::laugh: Ali dečko je skupio 10 pozitivnih ocena pa vi vidite!
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
-
-
I ja ne bih prihvatio zamene [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
Sad se ja mislim... Kako se nekome dalo uopće praviti ovo. Znači trebaš uzeti kućište i mehanizam i potrošiti par sati za programiranje CNCa pa printati cifer pa ovo pa ono.. Da bi napravio nešto ni nalik Pateku.i onda se još mučiti da ga prošveraš preko 10 granica. I naći majmuna koji će ga kupiti (koji će se cjenkati negdje u Ankari i onda ga uzet dokraja za 10€) i onda još povrh svega neki čoban tu kod nas ga uzme pod račun za mobitel i sramoti se prodavajući ga...
O bože... Doduše isto me zanima mentalni sklop inženjera koji smišljaju one peezdarije koje se prodaju preko Tv prodaje... BULLET SOKOVNIK! MOKRO SUHI BRIJAČ! TAVA SA SLOJEM KAMENA! Magnetni pojas dr.Hoa!ali to nije sve!
Ono... Za bolnice
-
..^ma ti nista ne razumijes :no: