Fortis
http://i1320.photobucket.com/albums/...psc279dff6.jpg
Printable View
Sat koji mi se poslednjih dana sve vise dopada. Iako je za to odgovoran Jolle, ali sat je stvarno prelep sa ovim sneznim ciferom!
Zar to nije onaj sto si danas nosio :thumbsup:
ma milance bezveze je sat
Znam,ali Miki voli te bezveze :lol:
Cekaj, cekaj...Miki ima SNOWFLAKE ili mu se samo dopada?!?! (mada, verujem da Milance opet muti vodu :))
Voleo bih da ga vidim uzivo...verujem da slike ne kazuju sve sto bi trebalo...
Ovaj Brege je bas, bas ''bezvezan'' :D
Zagore, baš mi se dopada 4-ti.
Ja sam danas čitajući forum otkrio seriju Citizen Meccanico.
Mmmmm:
Prilog 57034Prilog 57035
SINN:drool:
Prilog 57040
A i ovaj je lep na svoj nacin :)
jedan pristupacan swiss made
Dva, ne bas pristupacna Swiss Made :D
Blejao nesto danas po gradu pa videh Roamer Mercury...Nisam ulazio da davim osoblje ali kroz izlog, odlicno izgleda. Ova dva modela mi se svidjaju:
Mercury na kozi i na metalu:
Prilog 57081Prilog 57082
Obicno ovi elegantniji satovi (meni bar) bezveze deluju na metalu. Ovaj izgleda dobro. Mnooogo bolje od Tissot-a Le Locle.
Searock:
Prilog 57083
Ovaj centralni deo narukvice mi je zanimljiv, moram da se prosetam do Bomara da osmotrim to uzivo, ako imaju...
njemac
Patek-Philippe
Prilog 57239
^U sto je dobra ova prva fotka.:thumbup:
Taj Radio room mi je jedan od lepsih, ali tesko se nalazi:(
j. springs
Koji je dijametar tog J.S., baš dobro izgleda?
@ Bradati, imamo isti ukus :thumbup:, taj Searock kao jeftinija varijanta Aqua terra.
ja mislim da je kao Seiko 5.
ici cu u ponedeljak bas da ga pogledam, blizi mi se rodjendan pa moram naci sta cu si pokloniti :)
^Precnik je 37mm, a visina 12mm.:)
Pa dobro, možda ne bi bilo zgoreg da je 39-40, ali i ta veličina je OK.
Pogledajte ga samo :blushing:
Prilog 57298
Jao, ljubav na prvi pogled!
Nisam verovala da će mi se ikada dopasti ovako sićušni satovi. Ali BAŠ ovaj mi se BAŠ dopada...
Jaeger-LeCoultre Joaillerie 101 Art Deco watch
Prilog 58081
Danas sam između dva leta imao nekoliko slobodnih sati na Ciriškom aerodromu, pa sam obilazio prodavnice... pipkao, isprobavao.
Tissot Powermatic 80 izložen u vitrinama kao novitet, svideo mi se.
Oduševili su me:
Serija Classima od Baume & Mercier, npr MOA8692 (odličan sat, uživo je mnogo bolji nego na slikama, fantastično mi sjajno izgleda je ovo buckasto kućište od 13mm, a sat je masivan i deluje zaista kvalitetno):
Prilog 58115Prilog 58116
kao i ovde već pominjani Breitling Transsocean (nikada nisam voleo metalne narukvice, ali ova "sitno vezena" odično stoji, a i fantastičan je osećaj). Takođe, zaključio sam da ovih 43mm uopšte nije prevelko za moj zglob, jer sat zaista lepo leži). :wub:
Prilog 58117
Mr D
Trans je cudo...ako ikako budes imao prilike da ga uzmes neces se nikako prevariti
a ja bi ovo sve ako bi moglo..
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...81651606_n.jpg
Ma, imao sam priliku da ga uzmem, ali mi je crnac iz obezbeđenja delovao prilično veliko :)
Alternativa je bila 6500 CHF, odnosno 4500 EUR sa tax free... pa sam ipak rešio da preskočim ovaj put.
Ipak, bar sam uživao...
eh bre kad je crnac bio problem :)))