Gleda li neko Royal Wedding ? :)
YouTube - TheRoyalChannel's Channel
Printable View
Gleda li neko Royal Wedding ? :)
YouTube - TheRoyalChannel's Channel
Ja!:secret: Divna je princeza, preslatka joj je haljina!:bebored:
O božeee, moram da nađem novi posao!
Jao Boze ladno... :lol:
Svi zivi pricaju o ovoj svadbi,bas mi je sad devojka pomenula da je ludnica u Londonu a uopste nisam znao da je to danas...
Ja ne gledam,necu iz protesta nisu me zvali na svadbu...:banghead:
Jooooj rekla je daaa!:cray:
A kakve li ce satove princ dobiti na poklon?
I da ne zaboravim...naravno da ne gledam.
Ma samo gledajte ljude kako se foliraju da pevaju :lol:
Ja ne mogu da verujem cime se ovaj narod zamlacuje. Iskreno se nadam da u ovoj temi ima ooogromna kolicina sarkazma. Pre bih gledao sudjenje Seselju. E,da...jutros doputovah na Avalu. Na svakom radiu jutarnji program posvecen tom dogadjaju. Aman ljudi?!!!
Meni licno nije zanimljivo, ali zenska strana prati. Koliko vidim vencanje prenosi i B92.
@23jewels
Samo nek je 'leba i igara...
Ovo je gore od farme i vb. Reality show sa vecom gledanoscu. Poput cirkusa. Mene ovaj prenos vredja. Dvoje razmazene decurlije umislilo da su Bogom dati.
Zapitajmo se koliko znamo o nasoj istoriji. Koliko nasih kraljeva znamo da nabrojimo... Koliko je istorijskih cinjenica kod nas skriveno ili iskrivljeno. Al ne...to nas narod ne zanima...
Kada mi netko kaze da ne postoje vladajuce elite danas slegnem remenima.Ti isti danas klicu ispunjenih srdaca i suznih ociju.Svakom svoje veselje.
ser..m se na royal wedding, na royal aiforce, na britiš pipl, i na njihov multi kulti.
najrađe bi da zaboravim engleski jezik, koji je postao ono što je esperanto htio
Kak su moderne!:hmmmm:
http://i53.tinypic.com/2nbel1j.jpg
Bože, kakav neukus ...
Zaista nisam očekivao ovoliku famu na domaćim kanalima o tome.
ja mislim da ni jedan srbin na svetu ne bi umeo ovakvu seljaniju da izvede :adore:
Šta bi Rambo Amadeus imao da kaže na nastalu situciju;
Imperijalistička propaganda pokušava opet da hipnotiše radničku klasu , uvjeravajući je kako je potpuno normalno da manjina ima sve, a većina ništa.
Još uz to očekuju i da volimo što je tako.
Obožavam ovoga čoveka! :D
Rambo je working class hero! :D
Stvarno je genijalac.
Čak ni verenički prsten od mlade,nije mogao da zaseni prelepi sat koji nosi princ William.....:proud: :congrats:
:blink:^ da nije to......
ma ne mogu da verujem..... 36mm !
:dirol:
za ovu prigodu mogao je ipak odabrati elegantniji satić :)
Koji sat je u pitanju?
Omega seamaster ili gresim?
Stvarno je mogao nesto bolje za svadbu... :blink:
Mislim metalna narukvica,bar da je na kozi... :banghead:
Edit - dobra je mlada :D
ma seljanka ko i on :)
Ne,nisi me razumeo,mislim da bi za jednog princa bilo pristojnije da nosi neki Lange na kozi na svom vencanju.
Mada ljakse je to,sta on zna... :stupid:
E kazu da je sestra princeze mnogo dobra,sad sam cuo na hronici...
koliko je to lose kad imas puno para pa ne znas sta ces sa njima do te mere da ne razmisljas koji sat ces nositi na svadbi...odelo ne sumnjam da mu je vrhunsko...mora bit neki kiton ili brioni...a ko je zasluzan za mladin nakit, jel se zna?
Zasto svi mislite da ne zna sta je stavio na ruku?
Taj sat u toj verziji je klasika koja dobro (odlicno) izgleda i na ronilackom ali i na svadbenom odelu !
E sad, zasto nije stavio neki skuplji? Mozda je skroman, a mozda jednostavno voli taj sat kao i mnogi drugi.
Skromnost je vrlina,ako to neko dosad još nije čuo.....:agree:
A što se tiče baš tog modela sata,to je poklon od pokojne majke koji je on dobio još ranije.A izgleda da nije neki skorojević,kao neki,pa da menja sat svaki dan i svakom prigodom.
A da je mogao imati Lange,imao bi ga medjutim on i dalje nosi Omegu,svidjalo se to nekom ili ne.
A da li je jedan princ seljak ili ne,to je ispod svakog nivoa ali tako tipično-etiketarno za nas.....:nono:
Angel,potpuno se slazem sa tobom u vezi Ramba. On je nekrunisani kralj,a ne ovaj mali kojeg nazivaju princ :D Princ je to sto jeste samo zato sto mu je to nametnuto rodjenjem,a ne zato sto je necim zasluzio. Tako da,sto bi Rambo rekao,celog zivota dup_tu parama podizu moral...
Mladji brat Princ Harry od Welsa je mnogo veća faca, nosi G shock , skroman dečko.
Prilog 7664
-Slika "maznuta" sa neta
Ljudi, nije svakome sat što je i nama, nekima sat od 10€ meri isto vreme kao i onaj od 10000€.
Skromnost čoveka se pokazuje na druge načine, njih tišti život mladoga normalnog čoveka koji je koliko toliko ne dostižan njima pa i samim tim stvori se jedan vid kompleksa u čoveku pa javnosti pokazuju koliko su oni nalik običnim ljutima.
Dok prolaze palatom gledaju u VACHERON CONSTANTIN satove, dok za bakinim stolom postoji i po neki BREGUET čisto što je prabaka ostavila u nasleđe, možda je slučajno i bio prenamotan dok se mali Haryy igrao za bakinim stolom, ko će ga znati.
Joooj jednom je uhvatio moju brkatu tetku za obraz! :lol: Kralj....:happy:
Evo ja da sam Princ ja bih nosio Q&Q .
posto sam bio ( objektivno ) sprecen da posmatram taj ultra mega giga spektakl,
samo mogu da kazem da sam gledao prenos da bi mi srce treperilo svake sekunde,
isto kao sto mi je treprila zgrada 1999., sto od strazevice, sto od rts -a, sto od sume
na zvezdari, pa malo sume na banjici, pa malo policijske akademije itd...
neka je sa srecom, cestitam i zelim im sve najbolje, isto koliko i oni nama...
:D :D :D
odgovor je vrlo jednostavan ali nije po pravilima foruma tako da bi bilo lepo da se ovo
smatra odgovorom.
:)