Seven Psychopaths (2012) - IMDb
Jako zabavan film sa fenomenalnom glumackom ekipom!
Printable View
Seven Psychopaths (2012) - IMDb
Jako zabavan film sa fenomenalnom glumackom ekipom!
Odlican film Zenit, preporucujem i Djanga ko voli tarantina:) Nego preporuci neki novi ali da nije ljubic (posto vidim da si filmofil) ne znam sta da gledam:)
Neke Tarantinove filmove mogu da gledam i ok su mi a neke ne mogu. Kill Bill sam dva puta počeo da gledam i odustao, miks svega i svačega i prenaglašeno krvav, ali baš prenaglašeno. Djanga sam gledao, super film, nije da nema krvi. Umalo se nisam srušio od smeha kada je bila ona scena sa kapuljačama ( ko je gledao film zna na koju scenu mislim ).
Tarantino je specifican.
Ili obozavas njeove filmove ili ih ne podnosis.Nema kod njega sredine.Pogledacu Djanga sasvim sigurno ovih dana. :)
Serb
Ovde imas bas dobre nove filmove.Od zestokih horrora pa do romanticnih filmova.Svakako moja preporuka ti je da prvo pogledas "Silver Linings Playbook".Nakon mnooooooogo godina i glavni glumac i glavna glumica su nominovani za Oscara za glavnu musku i glavnu zensku ulogu.A ima i nominaciju i za najbolji film...Jako dobar i dirljiv film.
Uzivaj u gledanju. :)
Silver Linings Playbook (2012) - IMDb
Midnight in Paris (2011) - IMDb
Premium Rush (2012) - IMDb
The Words (2012) - IMDb
Limitless (2011) - IMDb
House at the End of the Street (2012) - IMDb
The Collector (2009) - IMDb
The Collection (2012) - IMDb
Grave Encounters (2011) - IMDb
Crazy, Stupid, Love. (2011) - IMDb
Due Date (2010) - IMDb
Ted (2012) - IMDb
Life of Pi (2012) - IMDb
ja sam u bolnici pa imam vremena da gledam po 3-4 filma dnevno. :)
preporucujem na prvom mestu, kao i kolega Zenith, Silver Linings Playbook, iako nisam ljubitelj romanticnih filmova ovaj me je odusevio!
Django mi se svideo.
Zatim pogledao sam Argo, po meni klasicna amerikanstina, ali vredi pogledati i ubiti 2 sata, ali po meni neosnovano forsiraju taj film i koliko sam cuo veliki favorit na dodeli Oskara.
Sinoc pogledao malo stariji film ali ko nije pogledao obavezno to da uradi, ja sam se najezio: Life of David Gale.
Francuska akcija: Sleepless Night
Norveski avanturisticki: Kon-Tiki
Solidni akcioni SF: Dredd
Flight sa odlicnim Denzelom u glavnoj ulozi
Hvala zagor, hvala jago na predlozima:) Odgledo sam due date nije los:) Jago brz oporavak ti zelim:)
Django Unchained (2012) - IMDb
"Django Unchained"
Aaaaaaaaa,kakav film!
Radnja odlicna sa jakom poukom,ambijent i sredina potpuno odgovaraju radnji filma,kostimi dobri,recnik u filmu jakooo dobar i uverljiv,gluma...Gluma je perfektna,genijalna!Christoph Waltz,Jamie Foxx,Leonardo DiCaprio i Samuel L. Jackon!Razvalili u potpunosti u svakom smislu te reci!Bravooo!!!
Usudicu se da kazem,ovaj film je remek delo.
10/10
Django,Hobbit,7 psyhopaths odlicni. Preporucujem sledece Prilog 58171 Prilog 58173 Prilog 58174 Prilog 58175 Prilog 58176 Prilog 58177