Hvala skydrummer na lepim rečima jer od protoka vremena se niko nije izlečio. A zamislite tek nevaspitanje tih "tik-tak bezobraznika" koji to verifijuju i stalno nam stavljaju do znanja.
Printable View
Hvala skydrummer na lepim rečima jer od protoka vremena se niko nije izlečio. A zamislite tek nevaspitanje tih "tik-tak bezobraznika" koji to verifijuju i stalno nam stavljaju do znanja.
Dobrodoslica i sa moje strane, nadam se da cemo uskoro vidjeti kolekciju, pravih zaljubljenika nikad dosta:thumbsup:
Vuksane, dobro dosao na forum!
Kad budes imao vremena, mozes da otvoris svoju galeriju satova i da nam predstavis svoju kolekciju.
Galerije satova članova foruma
Hvala Darko za dobrodošlicu.
Kada je reč o zaljubljenicima i ljubavi parafraziraću velikog Duška Radovića koji je rekao da "ko ume da voli u životu ne bi trebao ništa drugo da radi". Ako volite satove, negujte tu ljubav jer se vraća svakog trenutka kada pogledate koliko je sati.
Hvala za dobrodošlicu. Jedno vreme ću studiozno iščitavati teme da bih video na koji način najzanimljivije predstaviti ono što ima da se "kaže i pokaže".
Pozz
Nov sam ovde pa da se i ja predstavim
Veliki zaljubljenik u satove pre svega
Inace radim u jednoj nemackoj firmi u kontroli kvaliteta,jos malo pa ozenjen,ex sportista hahahah al bas ex
Mimo posla muckarim sa kolima,uvoz,dovoz itd i nema zemlje gde nisam stao u neku radnju da gledam satove koje imaju
i da gledam cene...
Dobro došao.
Imaš interesantno zanimanje.
Hvala lepo,pratim sajt vec neko vreme ali sam se tek sad odlucio da se registrujem,bolje ikad nego nikad :)
Pozz
Evo da se i ja predstavim. Zovem se Saša, imam 35 godina i radim kao elektrotehničar. Zaljubljenik sam u satove odavno, a čini mi se još veći od kada sam član vašeg foruma. Toliko za početak. Pozdrav!
Zdravo Saša, dobro nam došao na portal i forum! S obzirom da je ovo tek tvoj prvi post, kažem dobrodošao! Nadam se da će biti još mnogo postova, a i satova u tvojoj kolekciji.
Pozz! :)
Hvala na dobrodošlici. Jeste prvi post,ali već duže vreme pratim forum i čitam članke (učim). Hvala na lepim željama. Pozdrav!
Evo završih sa čitanjem CELE teme, pa da se predstavim i ja.
Kao što se iz nicka da zaključiti kako se prezivam, ne treba da vam to i ponavljam.
Živim u okolini Kraljeva, seljak sam u ranim pedesetim, oženjen otac dvoje dece, i veliki zaljubljenik u numizmatiku, staro oružje, satove, stare knjige, i još mnogo štošta. Naravno, volim i dobar film, ponekad i prevedem poneki stari film (nešto ne volim noviju kinematografiju). Naravno da volim i dobre satove, naročito stare džepne satove i zbog toga sam ovde, ali vidim da ima ljudi koji imaju interesovanja slična mojima. Ako neko možda ima starih stripova a ne zna šta će s njima, ja ću s njim napraviti neki dogovor. Toliko od mene za početak.... pozdrav.
Mašala! Čestitam na strpljenju.:D
Dobro došao.
Dobro nam dosao
Hvala, bolje vas našao.
Može meni jedan savet, kao velikom amateru, a zaljubljeniku u satove?
Kako ono beše, koja je razlika između safirnog i akrilnog stakla? Koja su stakla obično stavljali krajem 19 veka?
Pitam jer nisam siguran da li sam dobro postavio oglas.
Velika razlika: http://www.svetsatova.com/forum/f128...ti-1396-2.html
Zdravo svima
Posle skoro 18 meseci druzenja sa vama i 2 kupljena sata,red je reci nesto o sebi.Ime vidite u avataru,imam 24 godine,zivim u Pozarevcu,zavrsio sam Visu Beogradsku poslovnu skolu,radim kao bosista,sto mi je i porodican posao.Satove volim od malena(prvi sat imate medju slikama o kolekciji mojih satova),ovde sam nasao ljude koji vole satove i znaju mnogo vise od mene.Pored satova volim automobile,pica,tehniku,provod,dobru muziku i jos lepse druzenje.
Nenade
Drago mi je da se upoznajemo bolje :)
Nego...Šta je to ''bosista''?
Bosista je strucno lice(u narodu vise koristimo majstor),koji se bavi proverom i popravkom pumpi visokog pritiska i dizni sa dizel motora,odnosno svega sto "ide" na naftu. :) Kompletna poljoprivredna mehanizacija,najcesce traktora ima i ostala putnicka i teretna vozila starije i novije generacije.
Aaa...Bošista :thumbup:
Nego, kako da ja nastelujem ler-gas na rotacionoj pumpi 558 ??? :D Salim se, dobrodosao ;)
Ljudi, ovaj je stvarno bosista !!! :D Hvala na predstavljanju ;)
Tradicija duga 50 godina. ;)
:congrats:Ja sam nov,zelim sve da pozdravim.Inace volim satove i drago mi je da sam i sa Vama.pozdrav svima
Dobro nam došao!
Pozdrav svim clanovima,
Evo da se i ja malo predstavim...novi sam clan ovog prelepog foruma, 56 god.,vec sam neke slike kacio,...inace "ganjam" penziju, bivsi sportas....ma dosta je to....
A da, negde sam procitao da je pametnom coveku i jedan hobi previse, a ja imam dva....satove i fotografiju;)
Bojane
Mario
Dobrodošli! :beer:
Dobro nam došao Mario! S obzirom na tvoje hobije, iščekujemo lepe fotografije satova! ;) Pozz!
EDIT: Izmenjena slovna greška.
Jao sada me je blam! :blushing: Ispalo je baš ... zbog mog brzog kucanja. Sve u svemu odlična fora! :)
Shmizla.....Ma sve OK, shvatio od prve....(sta je pisac hteo reci)
A Vladan jedva docekao..;) da nadoda!
Pozdrav svima,imam 24 godine zovem se Robert i veliki sam ljubitelj satova.
Rorerte, dobro nam došao! Uživam u druženju sa ljubiteljima satova! Pozdrav! :)
Iščekujemo ih... Pozz! :)
Isusove 33, kao i većina planete bavim se ekonomijom i zaljubljenik u satove i fotografiju.
Novi sam clan,ali se naovom sajtu tesko snalazim,deluje kompl. za razliku od nekih drugih,a i kom.mi nisu jaca strana.Pored satova kojih imam pune kutije,tu su i foto apar. kamere,naravno analogne,iostale skalamerije koje uzivam da rasrafljujem,popravljam i tako dalje.Ovo je treci pokusaj da nesto napisem. Pozdrav!
Markoni, dobro nam došao na portal i forum. Verujem da ćeš se vremenom privići na forum. Nije on baš toliko komplikovan... :) A što se tiče trećeg pokušaja za poruku, znaš kako kažu, treća sreća. :) Pozz i uživaj! :)