Cestitam!!! :) A sad odmor od jedno 4-5 meseci pa onda dalje! :)
Printable View
Sve cestitke sad mogu da te zovem kolega:) Zelim ti da brzo i uspesno nadjes posao u struci sto nazalost u ovoj nasoj zemlji i ne ide bas tako lako:) Ziveli:beer:
Cestitam 026 :congrats:(Mozda mi nekad zatrebas :laugh:)
Zenith cestitam.zelim ti puno uspeha u karijeri.
Zenith, čestitam!
:congrats:
Velika je to stvar.
Iako ne zvuči dobro promena statusa iz "student" (ili "apsolvent") u "nezaposleni", želim ti da se na ovom poslednjem ne zadržiš i da brzo počneš da radiš u struci.
Krecem da radim za oko 20 dana. :D Nema odmora kod mene...Ne postoji ta rec. :)
Hvala svima.
Tako je, nema odmora dok traje obnova!
Nego, sta bi za cast???
Na sledecem okupljanju ti castis;)
I oce li pasti neki sat za diplomu?
Zenith, čestitke i od mene :congrats:.
Nek je sa srećom,taman će se za toliko dana i otopliti:Dpozz!
Dobro veče. Tražio sam ovu temu na forumu i ne nađoh je ali mi je dobronamerni član pomogao (hvala).
Moje ime je Dario. Nastanjen sam u Doboju, zaposlen u svima vam/nam dragoj firmi, Telekomu. Sretno oženjen,
ljubitelj dobre hrane, dobrog društva, fitnesa i naravno satova. Trenutno u potrazi za novim primjerkom da mi
krasi ruku. Pozdrav.
Ma, samo ti uživaj u odmoru dok još možeš. ;)
I neka je sa srećom za diplomu :beer:
Zenith, posto sam u poslednje vreme bio u guzvi - tek sad vidim poruku. Cestitke za diplomu :congrats:!
@Dario - samo da pozelim dobrodoslicu sa malim zakasnjenjem.
Kolega, čestitam.
Hvala svimaaaaaaaaaaaa.
Prvo da pozdravim sve ljubitelje satova,nov sam ovde pa jos neznam kako tacno ovo fukcionise u prvo vreme cu samo malo da pratim da vidim sta se desava.
Dobro dosao na forum.
Slobodno prati, naravno ukljuci se u neku raspravu ili pitaj sta te interesuje.
Pretpostavljam da u kolekciji ima mora da ima bar jedan Omikron;)
Ako hoces, slobodno postavi slike svog/svojih satova u ovu temu:
http://www.svetsatova.com/forum/f133...e-333-367.html
Zposlen sam u Vodovodu.Odavno sam imao zelju da posedujem dzepne satove a poceo sam tek pre mesec dana i vec imam par lepih primeraka.Posedujem Golanu,dve molnije,vidim da ce mi ovo postati lep hobi.
Ciao Ljubitelji Satova posto sam novi ovde zeleo bih da se predstavim . Ja sam Simke 33 godine mlad moj jedini hobi su satovi bavim se popravkama stova skupljam i uzivam u satovim . Dugo sam trazio forum kao ovaj gde moze lepo da se diskutira druzi i pomogne ljubiteljima fine mehanike .
Pozdrav Simke i dobro dosao.
Kad budes imao vremena i volje, mozes da napravis ovde svoju galeriju i da nam predstavis satove iz kolekcije, za koju verujem da je odlicna, bar na onovu onog do sada vidjenog.
Galerije satova članova foruma
Hvala Rus evo pusticu par slika
Evo Rus par slika sam postavio bice vise sutra ako vam se svidi
Od veceras vas clan,ime mi je Petar 37 god. ljubitelj sam satova i volim tacnost u svakom pogledu.Po zanimanju sam autolimar a hobi mi je rekreativni ribolov.Na sajtu sam svasta naucio i dalje ucim jer ovde ima od koga da se nauci svasta o satovima.
Aj i ja da se predstavim, ime mi je Veljko, imam 32 godine i veliki sam zaljubljenik u satove :) Po zanimanju sam web designer ali sam tim poslom prestao da se potpuno bavim negde 2009, i preorijentisao se na online poker,tako da je moje sadasnje zanimanje poker igrac :) takodje sam i osnivac najboljeg poker sajta i foruma kod nas (bez linka naravno :))
Obozavam vodu, pa svoje slobodno vreme uglavnom provodim na njoj ili pored nje, veliki ljubitelj sporta, nautike i dobre zabave :)
Ovim putem bi zeleo da pohvalim ovaj odlican forum i zajednicu koja se ukuplja oko njega :)
Dobro dosao veljko:)
Pozdrav svim clanovima foruma. Zovem se Jovica, iz Beograda sam od skoro sam registrovani clan a vec neko vreme pratim sajt i forum ali nisam bio registrovan. Moram da priznam da sam se skroz navuko na sajt jer ima mnogo toga da se nauci i procita.
Nisam neki strucnjak za satove ali jako cenim kvalitet, preciznost, zavrsnu obradu, dizajn, pa pokusavam sa ovom vasom kolekcijom informacija da nadjem neke svoje smernice.
Inace se bavim elektronikom, fotografijom i neznam ni ja vise cime, vise nisam siguran ni sta mi je hobi a sta profesija, stalno se nesto preklapa.
Toliko od mene za prvi put
@Petar ZR, @veljko62, @jovica40
Dobro došli na portal i forum!
Uživajte u druženju sa pravim ljubiteljima satova!
Pozz svima!
Momci, dobro nam došli :beer:
Pozdrav svima, zovem se Goran,imam 18 godina, živim u Hrvatskoj(Mirkovci), kolekcionar sam Zippo upaljača(možete pogledati kolekciju tu na forumu, u topicu u ovom podforumu o benzinskim upaljačima), član sam hrvatskog Zippo kluba(Zippo Friends Croatia, koji ove godine slavi 5 godina postojanja, jedini službeni klub odobren od Zippo-a na Balkanu).. Bavim se taekwondo-om dugo godina, crni pojas 1. DAN, volim motore, gaming, itd... Nadam se da ću na ovome forumu nađi neke korisne informacije u vezi satova ali i da ću upoznati dobru ekipu...Uzivajte :)
Dobro nam došao!
Veliki pozz za tebe i uživaj u druženju sa članovima portala Svet Satova!
:)
Tek sam sada našao temu...
Kao što rekoh ja sam Dušan, 32 god... po zanimanju građevinski inženjer a u slobodno vreme kamenorezac.
Satove volim od malena, a ovde sam da bih nešto više naučio o njima.
Dobro nam došao! Uživaj u satovima i, kao što sam kažeš, uči po malo o njima. Pozz! :)
Aaa, divno je čuti da Svet Satova tako blagotvorno deluje! ;) Pozz!
Pozdrav svima, evo i mene na nagovor Vlade. :)
Josip, iz Zagreba sam, 30god., satovi su mi uglavnom jedini hobi trenutno i uz familiju na to mi odlazi većina slobodnog vremena. ;)
Vidim ima dosta ekipe sa portala satova i sa wusa pa pozdrav svima koje znam i onima koje ću tek upoznati.
Dobro dosao na forum!
Nadam se da ce ti se svideti forum i svakako dugom i kvalitetnom druzenju. :beer:
Kad budes imao vremena mozes da otvoris svoju galeriju satova.
Galerije satova članova foruma
Dobrodošlica i sa moje strane! Veliki pozz i ugodan boravak na portalu i forumu! :)
joppu sam ugnjavio pitanjima za svoga Seagulla kad sam se odlucivao,i uvijek je bio spreman pomoci, a zadovoljstvo ga je citati i pratiti i drugdje, pa ne sumnjam da ce i ovaj forum s njim profitirati. Pozdrav i od mene!
Interesantna tema, aj i ja nesto da napisem...
Momak sam jos, od malena u kontaktu sa oruzjem (srecom samo sportski), ne secam se ni kad sam ga zavoleo, trenirao streljastvo, volim lov ( jos od dede :D ), Boga pitaj koliko sam stvari citao i proucavao o motorima (kao agregatima, ne samo motociklima), u globalu sve vezano za mehaniku. Isto tako se od malena sluzim alatima, tako da znam neke fazone... Muziku volim takodje, kao i muzicku opremu, iako se ne bavim time posebno. Kompjutere poznajem solidno, hardver barem. Svestran sam prilicno, gledam tesku industrijsku masineriju, kao i nuklearnu fiziku :D
Od sportova obicno sam na golu kad se igra mali fudbal, ili centar za basket sa svojih 205 cm :D Volim da odgledam bilo koji motosport, fudbal naravno (Mia San Bayern), boks obavezno a san mi je da se zaposlim u Mahleu, F1 ili bilo cime vezanom za brzinu i trke :D
Istoriju volim od Drugog Svetskog Rata pa nadalje, o WWII znam podosta. Jezici mi super idu uglavnom, ponekad se majem oko nemackog.