snaBo, dobro dosao na forum.Kad budes imao vremena, predstavi nam neki od svojih satova
Printable View
snaBo, dobro dosao na forum.Kad budes imao vremena, predstavi nam neki od svojih satova
Dobro nam došao!
Zahvaljujemo se na ličnom predstavljanju, a očekujemo i predstavljanje pomenutih satova.
Veliki pozdrav za BIH!
Ja se zovem Milan Milanovic, apsolvent sam na ekonomskom fakultetu, imam jos jedan ispit, dacu ga nadam se sada u januaru, nece mi to predstavljati problem, dugo pratim ovaj forum ali od skoro tek ponekad komentarisem. Citam hegela, marksa, dostojevskog, lenjina, ma sve sto mi padne pod ruku, obozavam andrica, a jovan ducic je ostavio najveci uticaj na moje prve knjizevne radove, bavio sam se fudbalom, smatram da sam vrstan poznavalac auto industrije, zvucim malo pretenciozno, nemam jos nijedan sat, kada diplomiram planiram da kupim mozga tag heuer monaco stiv mekvin model, ili iwc aquatimer 3548 SS, ili eventualno nesto jeftiniju carreru ili mozda ipak za pocetak jedan fortis b42, od muzike klavirsku muziku, queen, rolling stones, elvis, ac/dc, deep purple, david bowie, guns n roses itd, filmovi, klasici sa vorenom bitijem, odri hepbern, keri grant, grejs keli, brizit bardo, brando itd...svake veceri sam na forumu, drago mi je da ima toliko clanova i da se posao razradio, imponuje saznanje da i ja skromno doprinosim tome, inace pratim i watchuseek...
Cestitam.
Jos taj jedan, i da castis:beer:
To se podrazumeva. :)
Posle mogu da krecem da skupljam Steinharte. :D
Da se i ja predstavim drustvu koje je probudilo u meni skrivanu zavisnost!Neizmjerno sam vam zahvalan zbog toga i radujem se nasem buducem druzenju. Ja sam Branko,31 god...iz Podgorice po zanimanju fizioterapeut...Obozavam futsal,ribolov a skupljam i fudbalske dresove...Osim par modnih satova koji nisu vrijedni pomena posjedujem Casio koji sam vam skoro predstavio i Darwil koji mi je ostao od djeda.Nadam se da cu uz vase savjete i strucnu pomoc obogatiti svoje znanje o satovima i stvoriti jednu lijepu kolekciju...pozdrav svima
Dobro dosao...
Dobro dosao.
Siguran sam da ce ti se druzenjem na forumu, kolekcija uvecati.(znam iz iskustva);)
Dobro dosao!!!I skupljaj novac za nove satove!!! :)
U prosveti se zezam i zarađujem pare;
'mesto užine deci ja kupujem cigare.
Ko popuši paklu u jednome danu
za nagradu sa mnom ide u kafanu:
alkohol da pije i žene da ganja,
džentlmen da bude i ne pravi sranja;
da ne pada na suze i lažna druga stanja-
šta kažete na moj sistem obrazovanja?
Sticajem okolnosti radim u prosveti(psiholog)...kažu da mi dobro ide. Kao što možda neko naslućuje-bavim se i pisanjem pesama. Ako se ovako nešto može pod to podvesti...:) Iz stiha vidite da volim kafane...za satove i žene neću da napominjem. :) U martu ću 3 banke da naguram,pa dadoh sebi rok da do tada kupim pravi pravcati sat i da kompletiram kolekciju satova tri generacije. Volim sve što izgledom podseća na neka prošla vremena, a to ste mogli videti i po odabiru satova ali i po želji da sebi priuštim pravu pravcatu mašinicu za brijanje kakvu su koristili naši dedovi i pradedovi. Željami je da kupim Vespu ili Fiću kontraša...
Eto-toliko od mene za početak...
Pozdrav!
Dobrodošao Branko, lepo i originalno predstavljanje! :congrats:
evo ja da se pohvalim, a u poslednje vreme sam postao aktivan na forumu, elem, diplomirao sam na Ekonomskom fakultetu danas, e sada mogu sebi da priustim prvi sat :lol:
Bravo, cestitam:congrats:
Sad na miru mozes da izaberes sat:)
Cestitam!!! :) A sada dobar sat i novi zivot!!! :)
haha hvala Vam na cestitkama, sada iz statusa radno neaktivnog prelazim u status nezaposlenog :), bitno je da nisam vise student:)
Milane čestitam.
A sada, puno sreće ti želim u potrazi za poslom.
Cestitke,Milane! Pa da zamenis mladjanoga ministra ekonomije... :) A sto se sata tice-ne bi bilo lose ugledati se na vladara nekada nam bratske zemlje ili na cika Silvia.
Hvala jos jednom, ma ne brinem se ja za posao :), ne bi bilo lose takodje ni sto se tice satova ugledati se na neke sada vec bivse domace ministre :D
Evo da se i ja predstavim, Zovem se Sreten, imam 23 godine, bavim se avioelektronikom u nasoj jedinoj firmi te vrste, preciznije receno, testiram sve sisteme aviona, uklanjam sve probleme u vezi istih i po potrebi modifikujem stare i dodajem nove sisteme radi poboljsanja kvaliteta i bezbednosti letenja. Takav posao je vrlo odgovoran i zahteva mnogo truda, znanja i strpljenja, sa sobom nosi mnogo stresa i u slucaju greske znate i sami kakve stvari se desavaju. Zahteva se velika preciznost i pedantnost i otud moja ljubav prema satovima. Fascinira me tehnologija i mehanizmi koji se nalaze u tako malim kucistima. Posedujem nekoliko satova, svi su kvarcni. U buducnos:)ti se nadam da cu moci sebi da priustim nekoliko mehanickih satova i samim tim prosirim svoju kolekciju. Imam vise hobija, pored satova, volim muziku i muzicku opremu, zbog toga zadnjih godina dizajniram i izradjujem zvucnicke kutije za razne namene, najvise za auto ozvucenje, i na tom polju sam vrlo uspesan.
Sasvim lepo predstavljanje! :)
Pozz za tebe! :)
Pozdrav svim ljudima dobre volje!
Zovem se Sasa,imam 33 godine,ozenjen nekih 10 godina,imamo dva sina i ljubavnicu.
Ljubavnica koja je u pitanju je Alfa Romeo 155,vatrena Italijanka i moja velika ljubav i strast. Pored automobila,strast mi je skupljanje modela aviona i automobila,pcelarstvo i sport. Svemu ovome nadam se da cu pridruziti i satove,bar dok me ne strpaju u zvucno izolovanu sobu i ne bace kljuc.
Nisam dosao ovde bez sata,od pokojnog dede sam dobio na poklon Omegu Seamaster automatik,ne znam tacno iz koje je godine,ali mi lici na stil sedamdesetih. Sat je u odlicnom stanju,ali ga ja retko kad nosim,jer bih zeleo da taj sat poklonim na dalje cuvanje.
U medjuvremenu sam se odusevio satovima iz bivseg SSSR-a,i nabavio sam preko Limundoa jednu jako lepu Raketu,ali se ispostavilo da je ona na zalost pokvarena,tako da se nadam da cemo je vratiti u zivot ovih dana :)
Nadam se lepom druzenju sa svima vama ovde... :)
Dobro dosao na forum:) Odmah sam poceo da se smejem za ljubavnicu hahaha:) Nema sta originalno predstavljanje:) Pogledaj malo forum ima par dobrih saveta za kupovinu polovnih satova i ocene prodavaca na nasim domacim berzama, pomoci ce ti dosta :)
Dobro dosao na forum.
Ne sumnjam da ce ti se kolekcija povecati posle nekog vremena druzenja na forumu:)
Tako to krene, jedna raketa, pa jedan poljot, pa dva vostoka, i tome nema kraja;)
Generalije: Nikola, '75, žena, dvoje dece, kredit za stan, kola...
Hobiji: fotografija, planinarenje, skijanje, flejmovanje po forumima...
Drugo: tražim dobar strap za Citizen nighthawk EU verziju, lajkujem pivo i destilate šljive, gajim dobre namere...
Da vam geometrijskom progresijom rastu kolekcije želim!
Evo zvanicno da pozelim dobrodoslicu , mom drugaru sa foto foruma:) Za napredak u mojim fotkama je zasluzan i Hornet koji mi je nesebicnim savetima mnogo pomogao:) Videces i sam na ovom forumu je ista atmosfera kao i tamo, slobodnoj pitaj sve sto te zanima , svi ce ti pomoci:) I ovde imamo odeljak o fotkama , sigurno ce nam dobro doci tvoji saveti i fotke
Fotografija
P.S tviti ovde nosi nik Dzoni:)
Uskoro kreće i foto konkurs na našem portalu. Glavne zvezde su svakako satovi, stoga fotoaparate u ruke....
trebalo je vremena dok sam video ovaj deo forumu , pa da srocimo, zagazio u trecu deceniju, lokalni domorodac beogradsske kaldrme, odrastao sa satovima i fotoaparatima, ucio nekakve skole i nauke al evo jos 2 ispita pa da budem onaj uniformisani prodavac lekova iz komsiluka, bavio sam se kojekakvim poslovima koji su imali zvucnije nazive pozicije nego sto je to posao bio, ko u nekoj crnoj komediji, fotografija me drzi najvise od prvog dana, a pisanje joj je jedina prava konkurencija :) :lol:
Lep tekst, vidi se da je pisanje jača strana. :)
OFF
Anbeast, evo konkurencije...
hvala hvala, al to je eto sto bi reko narod ventil pa dobro dodje ponekad napisati nesto makar i saljivo godi za dusu ;) :)
Veliki pozdrav svima (odlučih i ja da se predstavim, a ne samo da pišem viceve). Zovem se Bojan i imam 24 godine. Završio sam menadžment (samo ne znam kome ću da prodajem maglu) :no:, inače sam teniski trener i vrhovni sudija u tenisu. Zaljubljenik sam u satove i veoma neodlučan prilikom izbora, svaki put nešto fali, a ponajviše novca za ono što mi se svidi. :P Hobi mi je slušanje muzike, gledanje filmova, mobilni telefoni i naravno sport ponajviše skijanje u zadnje vreme... I tako na tu temu... :)
Bravo Zenith, cestitam:congrats:
Moras da castis za ovo:beer:
Cestitke i sa moje strane :congrats:
Velkome,velkome novi forumaši,velkome novi pajtaši:Dvel pozz svima!
Cestitam druze:congrats:....kreci u nove poduhvate u zivotu.......................
Zenith, čestitam! :beer:
Ovo je prava prilika da sebe častiš jednim dobrim satom. :) Zaslužio si.
Zenith
Svaka čast! :congrats: