Samo napred, Aleksandre!
Ljudi koji su uspešni počinjali su u tim godinama. Iskreno ti želim mnogo uspeha :beer:
Printable View
Samo napred, Aleksandre!
Ljudi koji su uspešni počinjali su u tim godinama. Iskreno ti želim mnogo uspeha :beer:
Hvala svima puno! [emoji3]
Obzirom da sam se vec oglasio u jednoj od tema, red bi bio i da se predstavim clanovima. :)
Marko, 30 godina, jos malo pa farmaceut (pod stare dane sam se vratio na knjigu i sada imam 2 ispita do kraja :) )
Ljubitelj sam motora, clan moto-kluba Wild Mangulice, sviram gitaru vise od 20 godina, frontmen sam nepostojeceg pank-rock sastava po imenu Grupa Gradjana i akvaristikom se bavim 9 godina. Pored ovoga, voleo bih jos i da se oprobam u ronjenju, ali kako je to prilicno skup hobi (iskreno, nista skuplji od gore pobrojanih), to ce jos malo da saceka. Sto bi rekao jedan moj drugar: "Dobro je da imas vremena da zivis od toliko hobija." :P
Na forum sam dosao sasvim slucajno, kada sam se zainteresovao za Vostokove Amfibije i kada sam iskopao par satova koji su ostali kao uspomene od deeda.
Iskreno, maksimalno cu se truditi da se ne zarazim hronometrijom i satovima, jer mi samo jos to fali. ;)
samo daj, samo daj....mislim na ono o "zarazi" ;)
Goblin
Ako se ovde zadržiš-ništa od ronjenja.
Ali...šta te briga.
Nesumljivo ćeš imati dobar ronilački sat sa kojim bi mogao da roniš da nisi potrošio pare na sat.
;)
Dobro nam dosao! :) Mada. moram ti reci da se ne brineš za satitis. Nije to "strasna" bolest, dobro se svi mi "bolesnici" drzimo svo ovo vreme... Bez brige pisi po forumu i uzivaj... :)
Pozdravljam sve prisutne na svetu satova , Ljuban 34 godine , ljubitelj dobrih , lepih i kvalitetnih satova.:D
Ljubane, dobro nam došao! Na pravom si mestu ;).
hvala, ne mogu da omanem.
Dobro došao Ljubane.
Biće ti ovdje ok.