Re: Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...
Slika će zasigurno biti, satova ima,ali slabija mi je strana "tehnika" i snalaženje u slanju slikanju i konverzciji na netu. No bit ću slobodan potražiti pomoć iskusnijih članova o bilo kakvim podacima o TITOVIM IWC c 89, dodjeljenim JNA generalima. Uskoro ću vam pustiti poneku fotografiju ili možda ako je potrebno serijski broj sata.Ako bih vam svaki tjedan pustio po nekoliko fotografija nekih od svojih satova dosađivao bih vam dvadeset godina.
Samo napred Kruno,imamo mi vremena;)
Pozdrav svim clanovima ovog divnog mesta.Red je posle pune tri godine svakodnevnog pracenja (ali bukvalno) i za moj prvi post.Zivim u Vojvodini.Od malena volim satove i imam poprilican broj.Nisu svi u reprezentativnom stanju,neki se nose neki cekaju na sredivanje.Bice i tema u kojoj cu ih pokazati samo polako.Toliko od mene za prvo javljanje.
taunus, dobro nam došao, ovako, zvanično t.j. srećan ti prvi post ;). Svakako jedva čekamo da pokažeš kolekciju!
Taunus, pozdrav komsija
Mario, NS
Neka je sa srećom prvi post! Iscekujemo ih jos, a svakako i poseta... Veliki pozz! :)
Pozzz svima, mene od skoro interesuju satovi pa me interesuje sta je oanovno sto treba da znam? Inace imam 16 godina zivim u Krusevcu. Svako dobro
Pozdrav, zovem se Borko a zovu me Boriša :D
Iz Cacka sam, zainteresovah se za satove zato sto sestra hoce da mi kupi za 18ti rodjendan :)
Idem u Tehnicku skolu, arhitektonski tehnicar, gajim ljubav prema motorima i prema ribolovu :D