Tigufrat
Dobro nam ti došao.
Nadam se da ćeš bar deo svoje kolekcije predstaviti ovde- Galerije satova članova foruma
Printable View
Tigufrat
Dobro nam ti došao.
Nadam se da ćeš bar deo svoje kolekcije predstaviti ovde- Galerije satova članova foruma
Hvala, hoću :-)
Radovan je ime, 36 su godine, sviranje gitare i satovi su hobi.
To bi bilo ukratko 😀
Dobro nam došao Radovane!
Uživaj na Forumu.
Hvala na dobrodoslici:)
Radovane dobro došao na forum.
Iako sam vec neko vreme ovde, nisam znao za ovu temu. :D 31 godina, advokat. Hobiji, pored horologije, pisanje i filmovi ( obozavam sci fi).
Zdravo,
satove sam zavoleo od kad sam kao mali dobio prvi navijac, mislim da je bio Anker iz DDR. Taj sam sat bas voleo i dugo nosio ali nemam ga vise. U medjuvremenu sam uvek imao neki meni dragi sat ali nishta fensi i skupo.
Pre neko vreme sam da buvljaku kupio starog i jadnog Darwila i tako je pocelo. Trazeci informaciju o Darwilu naisao sam na ovaj forum. U megjuvremenu sam poceo da kupujem ruske satove zato sto ih ima mnogo, jeftino se prodaju a imaju draz, pogotovo oni potpisani sa ссср, а види могао сам кирилицом од почетка... Збој једног Старт-а сам почео да се интересујем да их расклапам и успео сам да расклопим и успешно склопим тај старт, довео hair spring у правилан облик и при том поломио део код stud-а (извините за енглеске изразе). Сад тражим донора за федер :)
Pozdrav Vasko i dobro nam došao na forum :beer:
Odavno vas pratim. Eto drug clan sam od 2013e, al ne sam imao scim da se pohvalim, jerbo je sve bilo nesto prece. A sat na ruki ko za jednokratnu upotrebu. E sad i mi konja za trku imamo [emoji1787][emoji1787][emoji1787].
Hobi akvaristika od kad sam spozno sebe.
p.s. Za sad 2 stendencijom daljeg rasta kolekcije iliti asortimana https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1ef0bcda17.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...228e9411de.jpg
Svi mi imamo mozak , samo su retki oni koji su dobili i uputstvo za upotrebu istog [emoji24][emoji24][emoji24]
Evo da se predstavim,volim da imam rucni sat na ruci ,jel bez njega ne mogu,mobilni telefon ne moze to da zameni ,najvise volim mehanicke automatik satove,evo imam seiko 5 kupio ga u Sremskoj Mitrovici pre 3 mesecaPrilog 140306Prilog 140306
SeikoFan
Dobro nam ti došao!
Izabrao si jednu od najlepših ''petica'' :thumbup:
Novopridošlim članovima želim prijatan boravak na forumu.
Izvinite na greskama sto su tri slike iste,svideo mi se ovaj sat u zelenoj boji
Pozdrav svima, ja volim satove i kupujem ih. U osnovnoj sam školi popravljao dedin Poljot, popravka je bila neuspešna i meni je i dan danas žao zbog toga, voleo bih da ga imam sada.
To je bilo oko 2000. godine i od tada se zanimam za satove, dok sam u gimnaziji kupovao hrvatske novine "Satovi i nakit" jer kod nas toga nije bilo, oni su bili tad napredniji od nas.
Tu se sećam intervjua Ćire Blaževića koji je rekao da je IWC degradirao, a da je Rolex postao marka za arape i amerikance.
Eto forum dugo pratim, satove volim i veoma se dugo njima bavim i sakupljam ih.
Dobro nam došao "Bubamaro"drago mi je što si konačno izašao iz ilegale...:thumbup: unapred se radujem fotkama tvojih satova
Hvala popovac76 :)
@Bubamara, Miki dobrodošao natrag
Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
Evo deder i ja da bacim neku informaciju ovde, sad sam pogledao i par godina čitam i pratim ovaj forum. Dr stomatologije po profesiji. Čitam sve što mi padne pod ruku osim dnevne štampe. Relaksacija uz dobar film ili muziku ( jazz- rock) uglavnom. Na danasnji dan 46 godina a osećam se ko mladic[emoji851]. Sportovi : trenirao štošta, uglavnom se zadržao na uslovno adrenalin kim. Skijanje mi je pa sija. U slobodno vreme popravljam i kvarim skuter. Satove sam nekako zavoleo skupljajuci neke pokvarene ćaletove i poravkom istih dobio nešto što mi je priraslo srcu. Novi Sad
Pošto sam tek stigao, da se i ja upišem ovde :)
Nikola, imam 19 godina i dolazim iz Pančeva, a po zanimanju sam programer. Nemam neke posebne hobije, a od muzike slušam uglavnom metal. Pošto su mi se oduvek sviđali ručni satovi odlučio sam da kupim sebi svoj prvi sat - izbor je pao na Casio MTP-1374D-1AV. Jedva sam dočekao da im stigne model sa metalnom narukvicom, ali čekanje se isplatilo :D
Prilog 140675
Ako može samo jedna mala ispravka - bivši kolega.
Pozdrav svima.
Jos jedan novajlija kako na forumu tako i u svetu rucnih satova.
Ljubav prema satovima (na neki nacin) imam od malena, pocev od rastavljanja moje prve Slave, cetvrtaste, sa poklopcem pa do pre par godina kad sam poceo da citam malo i da manje vise vladam terminologijom. Imam onaj redak talenat da mi se uvek od 50 satova na slici svidi onaj koji verovatno NIKAD necu moci da kupim.
Bavim se razvojem softvera, na posredan nacin, definitivno nisam programer a pogotovo ne dobar programer :))
Inace sam radio u fabrikama obuce, bombona, kao stolar, tapetar, po stamparijama, magacinima keramike i tepiha, postavljanjem mreza za internet (i kroz beton i kroz njive), montazom klima...konacno imam posao na kom mogu da nosim sat bez bojazni da cu da ga ogrebem a i nalazim izgovore da se pocastim nekim novim satom s'vremena na vreme.
Inace sam registrovan vec neko vreme ali sam se bavio stranicom 'polovni satovi' tako da prepoznajem neke korisnike ovde, ovaj forum sad mi je pravo otkrovenje.
Pozdrav,
eto i ja da se aktiviram, pa sam rešio da se predstavim ovde. Sat volim da imam još od malena. Davno sam se registrovao da bi kupio sat koji sam video na oglasu na ovom sajtu. Konačno nakon dugo godina mogu da priuštim kupovinu novog sata pa sam sam malo krenuo u čitanje. Nadam se dobrom druženju i prijatnoj atmosferi.
Marko
Ćao svima! :ciao:
Počeo sam da Vas čitam prije nekoga vremena pa sam odlučio da Vam se i pridružim ;)
Prvenstveno sam bio ljubitelj starijih njemačkih satova, ali sam se s vremenom zaljubio u ruske Vostoke (:love:Amfibija :love:), tako da tu trenutno leži sav moj interes :D
Toliko za sad od mene,
Lijepi pozdrav iz Zagreba
Dobro nam došao!
Pridružujem se dobrodošlici, a koje god satove da voliš, slobodno piši o njima, postavljaj njihove slike i učestvuj slobodno u svim diskusijama.
:beer:
Pozdrav svima,
Pratim vas već duže vreme pa odlučio da se pridružim.
I ja kao i svi ovde obožavam satove od malena, nikada nisam bio bez sata na ruci od svoje sedme godine. Građevinski sam radnik trockenbauer haha... (knauf). Nadam se da ćemo se lepo družiti [emoji6][emoji6][emoji6]
Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
Dobrodošao :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Zlajo
Dobro nam došao!
red je da se i ja predstavim,clan sam od maja,posto sam i ja pokretao neke teme pa da znate.Zovem se Srdjan,imam 32 godine i neozenjen sam,rodjen sam u Beogradu i zivim u Zemunu,zavrsio sam Saobracajno-tehnicku skolu u Zemunu,tehnicar drumskog transporta.Onda sam radio 7,8 godina na poslovima ddd-dezinfekcija,dezinsekcija,deratizacija.Posle toga sam studirao godinu dana i napustio.Kasnije sam malo putovao po Evropi,sada pomazem rodjaki neke poslove oko estrade,muzike itd.Satove sam zavoleo kao dete ali se ne razumem bas najbolje,sada polako ucim.Volim ruske satove,voleo bih da nabavim neki holandski,volim i Y.Nardin ali njega nemam.Zanima me filosofija,knjizevnost,ona koja se bavi zivotom,postojanjem,bicem,ontologija,ontika...egzi stencija,esencija.Volim sport,fudbal,kosarku,nfl,ski skokove i igram sah.Volim putovanja,zelja mi je da odem na Farska Ostrva,okean,ovce,mir,fudbal,i na Sahalin.Kao sto sam u jednoj temi rekao skupljam stare stvari i numizmatiku,i nameravam da prosirim hobi sa jednim malim detektorom,naravno u granicama zakona,novcici i sl.Nameravam da buduce vreme provedem na planini gde imam vikendicu.Poezija me zanima narocito ruska,Simonov,Puskin,Ljermontov,Jesenjin,jednom su me pogodili u srce.Najvise od pisaca i filosofa volim Dostojevskog,promenio mi je zivot i jos uvek ga menja.Pozdrav za sve vas i pohvala za forum...
Moje ime je Cassandra...
Volim pisati...
:)
Aj piši onda nešto da vidimo kojim stilom raspolažeš !!! :thank_you2:
Au kako mi je promakla ova tema :confused: Pa da kazem koju rec o sebi, za one koji me ne poznaju. Vladimir Pejakovic, rodom iz Markovca kod Velike Plane (pozdrav za Zagora), 40 godina, masinac po struci, diplomirao u Kragujevcu, doktorirao u Ljubljani, a nakon nomadskog zivota u Sloveniji i Spaniji, skrasio se u Austriji. Satove volim da skupljam, proucavam, pomalo popravljam dzepne (rucne se jos uvek ne usudjujem). Ovim sam se zarazio, ima dve godine, a preferiram svajcarske i sovjetske satove. Pored horologije, volim da citam, igram basket, ribolov i kuvanje .....
.... toliko od mene ;)
:ciao:
Pozdrav za članove foruma [emoji481] Zovem se Attila imam 40 godina sat nosim odkad mi se pojavili brkovi I brada, uglavnom Casio satovi su mi bili u kolekciji a u zadnje vreme razmišljam da kupim neke premium satove ili kako da ih zovem pa sve u svemu online razgledavao sve I svašta tako naleteo I na ovaj forum. Pa rekao ae da se učlanim pa da I nešto naučim uzput :) Pozdrav
Sent from my G3221 using Tapatalk
Dobrodošao :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Dobrodošlica i od mene!