Re: Pay pall od septembra u Srbiji
Auuuuu....... 23jewels.....
Kakvo sirenje dezinformacija! Skocio mi pritisak na 210/160.... jedva ziv ostadoh!
Mislim da ce sada kolegijum moderatora da "razmatra tvoj slucaj".:haha:
Pa ja i jesam malo posumnjao, mislim, Srbija je ovo, takve stvari se ne desavaju ovde........:no:
Budite milosrdni andjeli :lol::lol:
Citat:
23jewels kaže:
Možda to što je u kategoriji "Zabava" a ne "Tehnologija" na primer? :D
Dešava se.
Da, da... 23jewels, zbog širenja ovih dezinformacija sad će veliko veće da veća. Ugasio si, nema ovde milosrdnih. :lol:
meni iskreno na kraj pameti nije palo na pamet da je sala u pitanju
:hmmmm: Sta reci p....deo sam kada sam procitao:stupid:. E da a na Njuz netu su napisali i da je Vlada donela odluku da se jednostrano prikljuci EU.:cheers:
A i ovaj naslov im je dobar: NATO će Srbiju ubuduće bombardovati korektnije i humanije! :)
Citat:
Tako će korisnici prilikom plaćanja Pejpalom, račun koji im stigne na email u štampanom obliku odneti na najbliži šalter Western Uniona u bilo kojoj pošti ili banci. Posle provere identiteta i boniteta dužnika, novac će uz 26% provizije biti poslat vašem PayPal prodavcu. Ista procedura je i za primanje uplata, gde će još biti potrebno priložiti kopiju lične karte i izvod iz matične knjige rođenih prilikom dizanja novca u gotovini. Ukoliko se radi o većim sumama novca, preko 37 evra, transakcija će biti poslata Poreskoj upravi i Upravi za organizovani kriminal, Odeljenju za sprečavanje pranja novca radi provere tokova novca uz dokaz uplate takse za korišćenje usluga Uprave. Rešenje o odobrenoj transakciji Uprava mora da pošalje u roku od 7 radnih dana.
Nista ovo nekontam, jesil' oni normalni??? :stupid:
1) Paypal provizija je do (maximalno 3.4%), odakle njima 26% ???
2) Paypal account se keira sa 3 klika misom, kakva ba licna karta i izvod ???
3) Mogu prebaciti sume do €100k, koji ce njima vrag uprava za organizovani kriminal ???
Ja sam uvjek mislio da vi vec imate Paypal u Srbiju.
Stvarno mi nista nije jasno.. Na ovaj nacin to nece niko upotrebiti.
Kako ineca sada placate satovi itd sa (na primjer) ebaya, jel' sa CC'om?
Skoci mi pritisak, sad nemoge nit nastaviti modifikacije. Moram se prvo dobro smiriti. :p
Pročitaj i postove koji slede posle tog citiranog.
Doćićeš do zanimljivog saznanja:D
Ali i ne moras, jer cak ni ovo nije daleko od istine :) iako je krenulo kao sala..