Re: Najbolje, najkvalitetnije poruke na forumu Svet Satova!
Citat:
mislim da je konflikt interesa bio sto je felpsu koliko sam ja cuo omega bila sponzori i zvanicni merac vremena takmicenja, mozda je na to mislio:)
To je bilo moje pitanje.
Zaboga Serb, znam sta je konflikt interesa,:D samo nisam znao gde je u konkretnoj situaciji konflikt jer su novinari ispustili najvazniju cinjenicu. Jasno je da je Omega zvanicni merilac vremena, ali nigde se ne vidi relacija Omege i Felpsa. Pretpostavio sam da ima veze sa sponzorstvima....
U principu, da nisam video rec "Omega" u naslovu ne bih ni obratio paznju:lol: (prokleta satomanija....)
Nisam skapirao izvini:) Ja sam tako cuo da su felps i omega u nekom sponzorskom ugovoru, ali mozda je i teorija zavere:)
Ma sta se izvinjavas ja nisam napisao precizno (a ovamo kudim novinare, svasta). :D
Iz onoga sto sam napisao se apsolutno moglo zakljuciti da pitam sta je konflikt interesa.
@ fotopetar
nisam hteo ranije da se oglasim, dok ne vidim ostala misljenja.
konkurentski odnos izmedju portala i sveta satova bi bio jedna tuzna glupost,
posto je region (nekada sfrj) i tako toliko mali, da tu jos neko zatezanje odnosa
nikome nista ni bi dobro donelo.
sto se tice tudjih textova, tamo gde se ljudi bune, slobodno stavi link gde moze
da se pogleda, a ti ili mi to ovde kasnije mozemo da prokomentarisemo i niko po
bilo kom odnosu u takvoj situaciji ne moze da se ljuti.
po pitanju prodaje satova se potpuno slazem sa nesom, neka se postavi tema u kojoj
se predstvljaju satovi za prodaju, neka se prodavac raspise koliko god mu volja, clanovi
opet tu mogu da ostave komentare (ne tamo gde je dat oglas, to je malo bez veze) i to je to.
time bi i svaka zlonamerna ili netacna informacija koju vlasnik hoce da prenese ostalima
bila najverovatnije resena odmah, sto bi opet oslobodilo forum od stvarno potpuno nepotrebnih
rasprava o prodavcima, preprodavcima, etickim pitanjima i ostalim glupostima koje ovde samo
kvare atmosferu.
ponovo da se 101% slozim sa nesom (to i ja mislim odavno), ovaj ili bilo koji drugi forum moze
da postoji samo dok su na njemu ljudi dobre volje.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
ho, ho, ho, cujem da moze i ispod 11,0...
ja cu da se zadzim na ovome :
beš mi sve ako ne otvorim prodavnicu satova pa da se nagledam ko čovek
Prolaznik ODLICNA IDEJA:congrats:
Ok, ajde da skupljamo pare :D
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Od danas sam na odmoru.Ljubaznoscu coveka u parku sa laptopom da vam se javim.Pozdrav svima cujemo se za 10tak dana.
Prilog 32096
Moram još jednom da čestitam svim sportašima na medaljama,bilo je teško gledat utakmice iako su vaterpolisti i rukometaši igrali ko Mozart (iznimka protiv francuza koji su priča za sebe).
Čestitke i Srbima na bronci u vaterpolu!
Sad malo odmora od sporta dosta mi ga je već za neko vrijeme.