Re: Off topic chat zez soba!
Pozdrav svima,
samo da se javim i da kažem da sam majstore konačno ispratio juče :cheers: i sada mogu da se vratim normalnom životu :dance3:, Uselio sam se u stan (osećam se kao da sam se prvi put uselio :)) i sve se polako vraća u normalu. Danas u toku dana ću odgovoriti na privatne poruke kojih imam jako puno i pregledaću šta se sve dešavalo na forumu u proteklom periodu. Samo se nadam da odgovor na pitanje šta sam propustio, ne bude:
http://youtu.be/uCECHp5xHvU
:lol:
Možda zvuči pomalo "cheesy", ali da znate da ste mi stvarno nedostajali :meeting:
Re: Najbolje, najkvalitetnije poruke na forumu Svet Satova!
Sretno u starom novom stanu!
Znamo mi da si ti stalno tu uz nas,i mi mislimo na tebe tako da nam pobjeć ne možeš.
Vladane,razmem te.
Dograđujem pola kuće,a drugu polovinu renoviram.
Već mesec dana Hilti me budi u 7,00h.
Tako će biti i narednih mesec dana.
Ako preživim-pričaću.:banghead:
http://www.youtube.com/watch?v=VG_97f89p6M
off- VladanP-e , jedan od najboljih monologa (recitacija) u istoriji srpskog filma (bar za mene) . Sjajni glumac Berček je prevazišao u tom momentu i samog sebe...
Vladane S. , htedoh ti reći da je i moje učestvovanje u pravljenju kuće, još od 14te godine izazvalo "mrštenje" na zvuk lopate i mešalice za beton.
Nego, evo pokušaja mog multitaskinga...
-žena nije kući, meni se pije mleko. Stavljam mleko na plotnu i vraćam se za komp, gde pored gledanja u satove ugovaram neki privatni posao sa mušterijom.
-mleko krene da kipi , ja skačem i bacam telefon sa otvorenom vezom, pri čemu mi ispada cigara na tepih (što nisam video) . Dok se ebem sa vrelom šerpom i mlekom, cigara kreće da pali tepih, gde sve vreme psujem kao manijak. Grabim onaj telefon i vidim naravno zatvorenu vezu. Čovek mi se više nikad nije javio da završimo posao (što je i normalno) !
Dakle, moj multitasking je ravan onom čuvenom "Lola8" kompu... za početak sam počeo da razvijam svest, na bar dva zadatka a da mi ne izgori procesor, koji nikako da kloknem zbog problema sa hladjenjem istog:D
Hvala na razumevanju, a kada vidim sa cime se vi borite dodje mi da se izvinim sto vas uopste smaram. :blushing:
Vlado, prijatelju, sta da ti kazem osim drz' se!
Baki, tvoj "slucaj" zvuci kao da je izvucen iz scenarija neke jeftine komedije, ali kad zamislim sebe u toj situaciji uopste mi vise nije smesna. Molim te ili ukini multitasing ili ga dobro uvezbaj, da ne bi, nedaj Boze, zapalio kucu. :no:
Sedim kuci u tisini i vidim da mi nesto nedostaje...ah da, Hilti :lol:
Eh vlast ko vlast svuda ista.ima se moze se.
Ako mislis na mene gresis silno sinak, pa ja nisak kupio novi sat ne pamtim... :banghead:
Ovo je (za sada) najgluplje otvaranje Olimpijskih igara koje sam gledao.
nisam gledo al mogu se kladim da je ona matora oktopod baba bila u centru paznje svo vreme....
Meni je skoro svako dosadno...