:big_boss:
Samo vas gledam kaj delate po forumu...
Pozdrav iz Ex-Yu! :beer: :cheers:
Printable View
:big_boss:
Samo vas gledam kaj delate po forumu...
Pozdrav iz Ex-Yu! :beer: :cheers:
sto si dosadan,delaj tamo i cuti...da se odmorimo malo od tebe
DA li bi ste dali 20+$ vise za seiko sa J oznakom,dakle sa natpisom "made in Japan" :)
Ja bih,mada nisam ubedjen u opravdanost te investicecije... ;)
Sram me priznati ali bi i ja.Iako je robot isti u Japanu ili Aziji ali ljepse mi je nekako rec da je made in Japan.
Ja,vidiš,ne bih.
Bio bih spreman dati 50 evra manje za dobar Seiko sat a da na njemu piše,recimo,Casio :)
Ja, prosto mi dođe nekako lepo oko srca kad piše JAPAN može i japan samo da piše ali to je :cray:. Daću ti ja 20
Ljudi ja ne znam kako vi ali ja sam upravo sam sebi priznao da sam se navukao. Pa ja sam se navukao na ovaj forum, tako da uhvatim sebe kako više puta dnevno proveravam šta ima novo. APDEJTUJEM SE
Virtualni drugari, pa šta sam ja sebi dopustio u ovim godinama cccc... da sedim par sati za računarom svaki dan.
Umesto da sedim i gledam fudbal, pijem pivo ili idem na pecanje, igram se sa decom može i ženom
A žena , a deca.
@ simke "Daću ti ja 20"
:laugh::congrats:bravo,bravo...
Inace,slazem se sa tobom,neka je jedva citljivo,ali samo neka je tu...
Ehh od kad ja tako...nego sto je nagore od kad sam ovde i pare trosim..menjam satove..a da makar nesto znam o mehanizmima pa ajde nego samo in house ili 7750
sta oce ovaj rus
ne razumem. jedna červena. mnogo brate
pa piši srpski bre da te ceo svet razume
kakve k...e kakvi bakrači
Pozdrav dragone i pazi šta radiš tamo, nisi mali ;)
Ja bih takođe investirao pa nek ide život. Da je 100$ pa da razmišljam, ali ovako mislim da je vredno toga. Iako su isti roboti, u Japanu njima upravlja japanac a on je po meni najprofesionalnija radna snaga na svetu, i to treba pošteno platiti. Red je da jaka Srbija potpomogne posrnulu privredu Japana :lol:
Dragi moj simke, dok ovo pišem žena me psuje i govori "j... te sajt"! Drugim rečima, mislim da znam kako se osećaš. :)
Ali ako će im biti lakše upućujem im javno izvinjenje kao glavni krivac za to što ne provodiš više vremena sa njima. Kriv sam, pošteno mi sudite pa me besite :sad:
A što se tiče ovih botova SPAM-era, pa ljudi ne mogu da vam objasnim kakvu bitku bijem sa njima, ali i dalje uspevaju da se registruju. Pokušaću da uvedem još jedan nivo zaštite prilikom registracije i nadam se da će pomoći.
Pozdrav.
Sto bi rekao jedan moj prijatelj - "Nemoj da radis nista sto ne bih ni ja" ;)
Avaj - jako dobro vas razumem.
Ako nista drugo - uspeo sam da kupim jedan divan zenski sat za zenu, o kome se i ovde pisalo. Vise o njemu kada stigne :secret:!
Uhhh, i mene su poprilicno namucili.
Slazem se da treba malo poostriti zastitu pri registraciji :top:.
Dobrodošao ti nama dragone! Drago mi je da si se lepo odmorio tamo. :cool:
Drugarice i drugovi, danas slavim slavu pa moram da begam, gosti samo što nisu stigli. Vidimo se kasno večeras ili sutra ujutru. :ciao:
Pozdrav.
200001000000 uhrein..posteno :)
Srecna Ti tj Vama koji slavite..ja dodjoh upravo sa slave i ne mogu da disem...
Ne mogu da nađem gde je ranije pisno o ovome pa ću postaviti ovde.
Varujem da će vam epilog biti zanimljiv ;)
Tekst je iz časopisa TURBO
Prilog 4488
Imam jedno pitanje nevezano za satove...skroz :D
Da li neko moze,pouzdano,da mi kaze da li su po nasem zakonu potrebni lanci na automobilu (ili gepeku) ukoliko na autu imam sve 4 M+S gume. Zakon jasno kaze ili M+S na pogonskim,ili letnje gume sa sarom ne manjom od 4mm i lanci.
Nisam uspeo da nadjem da li je bilo promena zakona posto pojedini ulicni razbojnici traze lance... Da li je to ono "ako prodje,prodje" ili su promenili. Planiram na put,pa me zanima.
Pozdrav
koliko znam, lanci su obavezni samo van naseljenog mesta i, mislim, bez obzira kakve gume imas, a po gradu nisi duzan da ih imas u gepeku ni ako imas letnje gume.
Ma,ovih dana udjoh u raspravku sa jednim milicajcem :) oko toga. Ja mu objasnjavam da imam sve 4 M+S,a on zapeo da moram imati lance,sta vise i na automobilu,na mestima obelezenim znakom. A kod mene takvih mesta ima i u gradu...
Zakon je jasan,a sto smo mi takva drzava...
E to bih voleo da vidim... Pandura koji je nekad, barem jednom u životu bio u pravu. :D
Po novom zakonu lanci su ti obavezna oprema tako da je obavezno da ih imaš u kolima ali ako imaš sve 4 zimske gume i ako je put čist ne moraš da ih imaš na gumama. Simple as that. Problem je što ti je policajac polupismena osoba, čast izuzecima, koja se dokopala malo vlasti i ti mu u banana državi ništa ne možeš jer je on uvek u pravu i tako nepismen može da tumači zakon kako mu je volja.
Joj, Armani, Red Bull i Bruce Lee... Koja kombinacija. :lol: :lol:
Onaj na koga se odnosi će se sam prepoznati. :p
e bas bi voleo da kazes na koga misis
Jeeeeeeeeeee igram kao Djoka...majke mi...i fucu i kosarku
Jel mislis na Novaka Djokovica?
Čovek je bio precizan-misli na Đoku...:laugh:
:lol:pa sad zamalo da kazem da napisem kao Novak ali Vladan me pretece....nek ostane na onome Djoka
koliko je dosadno bez mojih postova :))))
traba mi neki stimulans..parice pa da vas pokrenem
Što misliš da je dosadno? Baš je :cool: ... Nego, kakve parice ti trebaju? Jesu li dobre one iz monopola? :laugh:
Ej, upravo ti kradem jednu temu! :p
Ovo verovatno nikom nije palo na pamet do sada,al mozda ima postara na forumu koji znaju :lol:
Da li zna neko,da li je moguce "prestnuti" posiljku? Moj sat je danas otpremljen sa carine u Bg ka mojoj adresi,tj ka regionalnom centru. Posto sam ja trenutno tu gde ce on biti sutra,a to je nekih 100km od adrese na koju je poslat,da li ima sanse da uz licnu kartu,flasu rakije,bombonjeru...dodjem do njega tu. Necu biti na mojoj adresi narednih 15 dana,morao bih samo zbog toga da odem.
pa probaj...kod nas moze uz cokoladu i moljazu sve...probaj makar ti nece biti zao sto nisi probao..
Ne kontam ti ovo za potpisivanje al dobro, nije ni bitno. ;)
Nego, još malo pa 3000 poruka... Ćemo se zapiti kad zakucam tu cifru? :cheers:
Kad dođem na 4k, ženim se a sa 5k dajem otkaz. :lol:
pa kako moj drug Dell Boy kaze.....pa prepisujem
otkaz ti mord i da das dosta je tvoje tiranije :)
a da se zenis to isto mozes odmah...evo pa cu da budem blagajnik da ti se skupe parice i da imas nesto od nas
a to...pa ukrades mi temu pa posle napises kao ti si sve to napisao ili sta vec
Ma jok, neću odmah, tek su prošli novogodišnji praznici, većina je trenutno dekintirana tako da bi poklon bio skroman a ja nisam takav čovek. Hoću bar jednog Žužua i to ti da ga uručiš :lol: a tiranija vam je suđena do 5k! :laugh: Tvoj sindikat je posebno na meti, znam da ste puni ko brod. :lol:
Ala se crveni tabla, pa svi ste tu... :lol:
Eh,taj elitizam...
Crveni su uvek(opet) u upravi...;)
Hehehehehe.....desi se i ovo crvenilo nekad......jednom u godini!!!!