i ja imam problem jedad veliki ...imam dosta prijateja koji mogu da mi nesto urade ali nece...sta da im uradim
ma da posle mogu da pisu kakva su iskustva imali samnom :))))
Printable View
i ja imam problem jedad veliki ...imam dosta prijateja koji mogu da mi nesto urade ali nece...sta da im uradim
ma da posle mogu da pisu kakva su iskustva imali samnom :))))
Ne mogu Vlado, pošto će sve to na sudu da završi i u ponedeljak idem kod advokata.
Samo mi verujte na reč, ne poslujte sa njima nikako, meni su samo danas digli pritisak do nebesa. PostExpress, CityExpress i eventualno Daily i to je to.
Evo da ja kazem svoja iskustva s AKS-om, posto @dragon ne moze zbog sudjenja.
Dva sata su mi ljudi slali po njima, jedan mi je stigao sa polomljenim staklom, a drugi je prosto nestao! Jasta, uspeli su da izgube paket. A onda i da ga nadju posle nedelju dana, ali je fora sto su, dok ga nisu nasli, tvrdili da nisu takav paket ni imali, sto je izazvalo vrlo jednu neprijatnu situaciju izmedju prodavca i mene, bez ikakve potrebe, covek nije bio kriv... a ja sam izgubio kilometar zivaca, sve zbog njihove bahatosti i neprofesionalnosti.
nesto je dosadno..niko nista da pise
Pa, kad vam je već dosadno,predlažem da se pozabavite novom temom Casio EF-507 D;)
casio....smor VLADANE VERUJ :))))))
HAHAHA
Angele brate u krevet da sanjas neki satic i da masiras zenu aj...
ne znam da li Citizen ima neki svoj automatik ?
ma jok neki automatic
Imaš onaj njihov Divers za 22.000 RSD.
Ili Miyota (Citizen) 8215 - Automatic
Ima i jeftinije,ako neko bas zeli taj citizen,mada je mako bolji :D
http://www.skywatches.com.sg/reviews...09g-ny2300.htm
ma jok samo me mehanizam zanima...
Da li jos nekom telekomov ADSL menja IP adresu 560 000 puta na dan :banghead::banghead::banghead:
Svaki cas obnavlja sesiju,u toku veceri sam se logovao jedno 30x. Jedva post mogu da napisem,taman da okacim,kad ono upozorenje da nisam prijavljen :banghead:
Pa kad sporo pišeš, ko ti kriv. :p
Prilikom svakog logovanja, štikliraj kvadratić pored "zapamti me" pa ti se neće dešavati to što ti se dešava.
Prilog 4247
Pozdrav
Zmaju modelatorski ja to svaki put uradim i nikad ne ostanem upamcen...to je da ne bi mnogo pisao...znam te ja AKS je zakon
kako mislis bivsom....nemam bivse samo sadasnje i zovu...bas se razmisljam da promenim broj telefona...
kod mene moze samo da bude bivsi sat
a za ovo prvo i ja mislim da je do mene...resi cu:lol:
Simo jeste da ti je prezime hrabri ali ceo dan visis ovde ubice te bre zena...moras malo i na zenu da obratis paznju!!!!
ma, niko nije dovoljno hrabar kad treba sa zenom da se suoci...:afraid: :ahhhhh:
edit: procitao sam zeni tvoju poruku, kaze da imas od nje pice! :D
Znam da je pitanje ukusa uvek diskutabilni,ali...da nema tog "ali"... :) Sta mislite kako bi black mako 6500 izgledao sa ovom narukvicom. Da li bi ova crvena bila isuvise drecava,ili bi mogla da prodje uz sekundaru...
Inace,moj mako jos uvek nije otpremljen iz Ger,zbog praznika,pa se razmisljam da sutra dodam i jednu koznu narukvicu. Ako ne ova,sa belim koncem,ili potpuno crna?
Prilog 4293Prilog 4292
Meni se čini da bi ta sa crvenim koncem sasvim fino legla, sa belim ne, a eventualno može potpuno crna.
Ali mislim da crveni konac daje neki šmek.
da,lepo bi se to slagalo...
pa probaj ne verujem da je skupa narukvica...
I ja mislim da bi mu dalo neku "sportsku" notu. Ma,36e (-VAT) je narukvica,nije u tome stvar,nego sto mi nije palo na pamet onda da porucim i nju. Dodacu je ujutru,najverovarnije
Odličan detalj na sekundari! Trebaš postaviti taj kaiš, po meni odlično paše.......
angele spremaj pare...ajde pozajmljuj se
I posle kazu o ukusima se ne raspravlja... :D Kad ti malo falo da prelomis,ite kako valja pitati... . Narucujem sigurno
Dokle vise vas dvojica...
pa dokle....dok ne nadje ne snadje se
jedino covek koji ne mooooze nesto da smisli da bude medju prvim ljudima u svemiru :)))))
a ti da cutis...ti bi trebao da si mi drug ali nisi :(:cray::bawling:
Jao jao,ovaj drugi tj srednji smajli ti je najjaci!
Sta hoces covece?
Pošto nemam više gde samo mali osvrt na zaključanu temu
-Zahtev za popustom
Nisam ni očekivao iznošenje konkretnih primera sa pominjanjem određenih firmi nego upravo ovo što ja Dragon i pomenuo u obrazloženju za zaključavanje teme-
Dakle prirodno je TRAŽITI i moguće je DOBITI popust pri kupovini sata!!!!
Mislim da je ova informacija veoma važna svim našim članovima koji nisu upoznati sa istom, jer ljudima kad kupuju,recimo,veš-mašinu ne pada na pamet da traže popust a pogotovo da očekuju da će ga i dobiti.
izgleda da se moj humor ne shvata:hmmmm:
Vladane, upravo tako, to je zaključak cele priče i gotovo uobičajena praksa u Evropi.
Inače, članovima se gotovo uvek nagovesti da mogu da dobiju određeni popust od prodavca i da je potrebno samo pitati u radnji kada se krene u kupovinu.Citat:
Dakle prirodno je TRAŽITI i moguće je DOBITI popust pri kupovini sata!!!!
Obzirom da je u ovom trenutku pravilnikom jasno definisano da diskusije o popustima nema, tema "zahtev za popustom" je opravdano zaključana i nema potrebe za daljom raspravom po ovom pitanju.
Pozdrav
Dragan
Slažem se:o