Re: Off topic chat zez soba!
Hteo sam da kazem,nije svet mesto za svakog(mislio sam na ove maloumnike),ali takodje znam slucajeve u kojima su i romi bili akteri slicnih desavanja vezanih za nacionalnost,versku ispovest,boju koze itd...Ne opravdavam ovo,grozno je ko god da uradi.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Citat:
eee kaže:
Pa kad nema ko zakon da sprovodi.Bilo kakav vid nasilja te osnove,odmah zatvor i prinudni rad,da bude malo i koristan,a ne samo da lezi i dobija obrok za dz.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
I ja sam ovo procitao danas. Hvala Bogu pa povrijede nisu mnogo vise kao sto su bile u ranijim slucajevima, a kako rece direktorka ili nastavnica ne secam se, razlog zbog cega je decak pretucen je bizaran. Nije uvijek pravilo, ali vecinom su roditelji krivi zasto im deca izrastaju u takve huligane, stoku... sta li su vec.
Nisam siguran, da li je ovo pravo mesto za ovu temu ali..
RTS :: Oduzet sat vredan 37.000 evra
2 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja sam veliki ljubitelj pasa.
Mislim da imam prava da ,kako iskompleksirane ,kratko podšišane debile sa velikim ušima, tako i one prave ljubitelje pasa koji idu pod rubriku ''opasni'' , podsetim -
''Opasnim psima se, prema odluci Grada Beograda, smatraju pitbul terijeri, staford terijeri, američki staford terijeri i minibul terijeri, kao i mešanci ovih vrsta.''
Znam ja dobro da je pas onakav kako ga vaspitate ali znam i zašto postoji termin ''opasni psi''
Prilog 131888
1 Priloženi(h) fajl(ova)