I ja sam veliki fan ferarija, ali ovaj Noble ima nesto zanimljivo u sebi iako za te pare moze da se kupi dosta boljih auta. F40 je legenda, ali ja bih radije 458 Italija. Jesi vidio novi La Ferrari
Printable View
I ja sam veliki fan ferarija, ali ovaj Noble ima nesto zanimljivo u sebi iako za te pare moze da se kupi dosta boljih auta. F40 je legenda, ali ja bih radije 458 Italija. Jesi vidio novi La Ferrari
ovaj F40 je napravljen u oko 1300 primeraka, kasniji F50 tek u oko 350 primeraka
Htela sam da podelim sa ostalima kako je Festina napravila zanimljiva promo vozila.
Bilo bi cool videti ih kako se voze po gradu. ;)
Prilog 73526 Prilog 73527 Prilog 73528 Prilog 73529
Zna li neko sta mi se ovo desilo i kako da popravim. Naime nestao mi je taskbar sa kompa samo vidim start ikonicu u cosku
Prilog 73550
Prodaj da restartujes komp.
Kad restartujem bude sve normalno dok mi se ugasi ekran poslije odredjenog vremena kad ne diram nista, onda kad pomjerim misa dodje ovo i tako stoji
Nemam pojma. Citam nesto po internetu, probaj da iskljucis screen saver, neko je napisao da mu je to pomoglo.
Mozda je do toga, bas sam prije par dana stavio screen saver i od tada mi se to desava
Jeste do toga je bilo sad je ok, hvala
Je l' bilo u nekoj temi price o ovome? http://www.vesti-online.com/Vesti/Sr...o-na-buvljaku|
Odradio sam pretragu, navodno ima teme, ali kad kliknem link nema teme. :S :blink:
^ Ovaj link iznad nesto ne radi...
Ne možemo da vidimo o čemu je reč...