Re: O kom satu trenutno razmišljate?
Naravno da nece, slazem se sa tobom. Ja prvi satove ne stedim previse, jedno normalno ponasanje, ali kad znam da idem negde, recimo na rafting sam nosio G, iz prostog razloga sto nema potrebe da rizikujem da ostetim neki drugi sat.
E sad, tu ima jos jedna stvar, nekako bi mi bilo gore da udarim amfibiju, nego G, a amfibija kosta skoro duplo manje od njega.
Kazem, mnogo puta sam vozio motor, plivao i radio ko zna sta jos sa mehanickim satovima, ali opet sam misljenja da treba imati jedan G za sve malo ekstremnije situacije.
Vlajo, znam ja da je Stargate mehanika, zato sam i napomenuo da mi je mehanika draža ;)
Hteo sam da ga kupim, ali suviše mi je mali na ruci.
To se slazem, ja za sada nemam ni jedan, ali ako budem uzimao sigurno ce da bude neki analogni
Meni je najzanimljivije kako se eto razmišljanja i osećaj za estetiku razlikuju ;)
Meni je tih 42 apsolutni minimum, i ne volim baš da kupujem satove u toj veličini. Uglavnom ispod 45 ne gledam.
No kao što se kaže, o ukusima ne vredi raspravljati. A da je Stargate jako lep sat, to niko ne može da ospori.
Mali edit: sad nešto razmišljam, i ako ne računam Arktiku, koja je četvrtasta, od ovog ostalog, sve što je ispod 45 sam ustvari dobio ;)
nazalost, iako veoma cenim lik i delo naseg dozivotnog predsednika, mislim da ti satovi ne vredi mnogo vise nego bilo koji drugi, jednostavno, deluje zakon ponude i traznje i to nema nikakve veze sa politikom, pre koju godinu je neko prodao Titovog Pateka za neke smesne pare, 7.000evra sa zlatni Patek, a kad ti treba kinta, onda daj sta das :(
Citat:
Djordje Sugaris kaže:
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Verovatno će ti stići u ponedeljak. Mada zvaće te oni da potvrde porudžbinu, pa će ti reći kada da očekuješ paket.
Inače mudar izbor.
Stižu za dan-dva.
Ti si naručio u nezgodnom trenutku (pred vikend)