Re: O kom satu trenutno razmišljate?
Nemam pojma. 299 $ plus poštarina, pa pošto je polazište van EU, uzeli bi i nešto pdv. Kontam da bi se popelo na jedno 350-400 $ u zavisnosti od poštarine.
Kad mi je Orient stizao, uzeli su 30 € za carinu i porez na sat od 130 € (toliko je stajalo upisano na paketu i toliko i plaćeno). Neke druge stvari poslate preko Amazona su išle skroz bez dodatnih troškova. Tako da nemam pojma koja im je logika.
Znaci manje vise isto kao kod nas, sistem ofrlje.:D
Toliko bi i kod nas trebao da izadje 300$ *10% porez *20% PDV = 396$
Znaci ni tamo se ne zna kada i kako se carini. Mozda dolje kod nas ne bi carinili ali ne moze se bez PayPal-a narucit
Ja nisam uspeo da skontam, osim da kad stiže sa adrese unutar EU, nema dodatnih dažbina. Kako zaračunavaju ostalo, nemam pojma. kad to sve saberem, mogu za te pare da nađem ovde štošta drugo.
Onda poruci da nekog evropskog Deep blue sajta. Na njihovom zvanicnom sajtu postoje internacionalni sajtovi International Websites
Pogledao nemački sajt. 249 €. To se onda još i isplati u tom slučaju....uf, sad mi golica maštu :)
Citat:
araphel kaže:
Jeste dobar!
Ja merkam i ovaj, pristojna mu cena
jedan od boljih za te novce,i ja ga davno vec gledam....nekad izleti jako povoljno
Milane, na nemačkom webstoru je ovaj model 249 €. Po meni je to fina cena.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Da li da se upustim u trku na vocki? Seiko 6206 A Prilog 73490
2 Priloženi(h) fajl(ova)