^ nece, greskom su ga poslali na moju adresu :flapper:
Printable View
...vidim ja nešto nije u rtedu i nešto me kopa, kad ja se malo zaneo. Da , svidjami se ovaj triton puno, ali bih ipak pre pazario Victorinox dive master automatic. (kada je diver u pitanju)
Prilog 30013
Jole, odličan, ali ODLIČAN izbor. Sat mi je prelep. Ono što me oduševljava kod ovakvih satova je izuzetno jednostavan cifer spreda i izuzetno komplikovan mehanizam otpozadi, sjajna kombinacija. :thumbsup:
Inače to je ono po čemu su najpoznatiji nemački proizvođači, posebno mislim na Lange-a :yes4:
EDIT:
@backarelli
Ko o čemu, Baki o Victorinoxu :D, mada taj model sa slike je stvarno :drool:
O dva SEIKO 5 treba da ih nabavim ako pregovori idu kako treba. Jedan je stariji a drugi mladji model. Videcu valjda nece biti:crying:ili:thumbdn:
http://www.youtube.com/watch?v=xgOqnk2OoNs
sto sam skroman.... osecam da mi polako rastu apetiti :banghead:
Ja bi ovu....:man_in_love:
Omega Seamaster Planet Ocean Chrono 9300
http://www.youtube.com/watch?v=OTNHG3GfSnI
E ne moze, ja cu tu Omegu ! :D
Mogu da zamislim na sta bi licila situacija kad bi sticajem okolnosti 2 strastvena kolekcionara usla u isto vreme u prodavnicu da kupe isti sat, a samo 1 primerak ima na lageru :lol:
* Sta je Co-Axial :confused:
^
Bonsek,pa udri.:lol:
Ja sam se prolaznice zasitio malo moje :)) te koje ti zelis....slazem sa Djoletom 9300 ma da moze i 8500 plava...aaaaaaaaaaaaaaaa
balavim
i ja tebi br tekuceg i svi srecni jeeeeeee
kako je ovooo lepoooooooooooooooooooo
džaba pokušavaš da mi praviš zazubice... ja sam imun na ljubomoru i tako te stvari, il što bi rekli, skromno dete :flapper:
Prilog 30277:big_boss:
Lepa je Omega,ali i seiko.
jel ovo tvoja omega
off: Zmaju da bih napisao dobru recenziju o tvom pam moram da ga nosim jedno mesec dana da stvarno mogu da ocenim kvalitet:lol:
Moja Drug moja...danas je ceo dan nosim...malo sam se zapostavio
malo si me zbunio znam da je tvoja omega reko sta razmislja stavi ga na ruku i uzivaj
:crying:
a sad razmisljam samo o ovom (i brojim dane):
Seiko Automatic Divers SKX007K2 SKX007K SKX007 Men's Watch
WOW! JUST WOW!!! (izvinjavam se sto ovoliko vicem, ali morao sam)
Veceras necu moci da spavam od razmisljanja:
SPEAKE-MARIN:
Prilog 30392 Prilog 30393 Prilog 30395 Prilog 30394
Mrzi me da prevodim, ali snacicete se vec:
Based on the highly successful Picadilly model, with the beautiful movement, especially the engraved, stylised rotor of the Eros 1 movement, the Dong Son is a design based on the motifs found on the traditional Vietnamese bronze drums, known as Dong Son. The edition is limited to 18 pieces, especially for the Vietnamese market. The special dial is made by a lost wax etching method, leaving an etched area of 0.3mm deep, and a mat finishing of natural red gold. (Watchscapes: High Resolution Photography by Peter Chong: Watches)
E, pa idem uskoro u Vietnam, oš ti donesem neki? :)
proso je carinjenje danas a kad ce stigne, to niko ne zna... :(
Prilog 30396Prilog 30397
Ne razmišljam trenutno nego stalno o AS4050-51E.
Prilog 30436
Jedva čekam da ga nabavim.
Shonesy i ja ga merkam vec duze vreme! :rolleyes:
A u ovo sam se zaljubio! :love:
Prilog 30624
Le Locle sa belim brojcanikom, na braon kaisu - VRH. Na slikama i nije nesto, uzivo je bas lep. (brojcanik pogotvu). Nisam gadljiv ni na verziju sa kucistem u boji roze zlata i crnim brojcanikom. To je jedna od mojih opcija za dressy sat.
Aha, i ja sam ga zapazila! :thumbsup: Cool je skroz sa ovim brojčanikom! :thumbsup:
Jedan ZOOM od mene!
Prilog 30652
Ovaj sat je moj san i nadam se da cu ga nekad imati,mislim da je to sat koji bi nosio ceo zivot
Prilog 30665
Ja sam se bas resio da kupim Amfibiju, moram da potrazim po netu gde ih ima.
Ovaj model hocu da kupim:
Prilog 30977
Meni moju ministrku doneo lik koji radi u Rusiji. Ima (bar ga je bilo) na vockama. Mozda sam dao i koji dinar vise nego sto sam morao al se nusam smarao sa bankama, carinama i bla,bla,bla...
Nadji na e -beyu nik Zenitar ja sam odatle uzeo sat ima veliki izbor ,dobre cene i jako dobar lik bio , bar prema meni.
Znam za tog lika sa Kupinda, i bas juce sam trazio da vidim sta ima u ponudi ali mu je suspendovan nalog...
Jel' ima neko neku preporuku za sajt koji salje u Srbiju i prihvata placanje preko kreditne kartice?
Znam za varijante sa placanjem bankovnim transferom i za pp i kupovinom na eBay ali mi je trenutno ovo najlakse.
Ovaj bi mi bas dobro lego u kolekciju
Prilog 31232
Ja se dvoumim izmedju ova dva modela....i ako ddje jedan od njih zavrsio sam sa kupovinom samo komentarisanje i gledanje...
ali ta dva sna jedan je bio ostvaren i mislim da je to najveca moja geska..a drugi tek moze da se ostvari...evo..
jako su mi blizu....
Prilog 31242
99 % stara ljubav
Prilog 31243
Sto nekad rece baka Desanka:Citat:
ta dva sna jedan je bio ostvaren i mislim da je to najveca moja geska
''Ne, nemoj mi prici! Hocu izdaleka
da zelim i gledam tvoja oko dva (tvoja hronografska subdiala dva - u tvom slucaju :lol:)
Jer sreca je lepa samo dok se ceka,
kad od sebe samo nagovestaj da...."
a koji si ludak :))))))))))))))
Zavrsio sa lupovinom? HA,ha,ha,ha E,zmaje iskuda se od smeha,a tek sam oci otvorio........... Ceo dan cu da se smejem.
@anbeast
Gde se seti? Ali je super poredjenje!