jagose, bato moj, ne zahvalno je reći , veruj mi ! Ma nije ni bitno, već mi je lakše kad iznesem na forum ...
Printable View
jagose, bato moj, ne zahvalno je reći , veruj mi ! Ma nije ni bitno, već mi je lakše kad iznesem na forum ...
Glashutte, hrono... pilotinja.
Čik otmi ako možeš... ja sam za mnogo slabiji morao da bežim ko đavo.
Baki ja verujem da ces doci do sata koji ti se toliko svidja.
auu pa ovo je ozbiljan slucaj :blink:
Postoje 2 opcije, il da te lecimo od manije sakupljanja satova il da svi damo po evro, dva i da ti kupimo taj sat, pa ces onda biti miran neko vreme, barem prividno, dok ne naletis na neki drugi sat u izlogu :banghead:
Zasad ponavljaj u sebi "Samokontrola, samokontrola" i misli na zene, kola, posao cisto da malo skrenes misli sa satova, a ako ne bude funkcionisalo u krajnjem slucaju narucicemo ti AntiWatch tablete, jes da posle tih tableta nesh ni dolaziti na forum satova, al sta je tu je, zdravlje je najpreche
Sat nije u izlogu, ako ne grešim.
Sat je u "Zmajevom gnezdu"!
Da, upravo, crni trouglasti.... :D Pa neobican je skroz, vuce mi na art deco..... Svakako ga, bar ovde, nema na svakom drugom zglobu a relativno je pristupacan :D Moze i crni sa brazletnom, Elvis anniversary
Jeste neobičan...
Trebalo bi mi neko vreme da se priviknem na oblik. Ako bi se uopšte privikao.
Prolaznik, kako dobar komentar, oduševio si me !!!! Ajd što na kola zaboravih, al` de na žene da zaboravim ?!? :banghead: Moj slučaj je zreo za AntiWatch tablete. :laugh:
Vukase, znači sedim k`o idiot za kompom i vrištim od smeha !!! :laugh: Ma nije Gl Pilotinja, taj mi nije realno blizu i košta k`o tri letovanja u Tunisu ! Ovaj je meni pristupačniji, te je zato muka veća. Jedino me kolje što je automatik , te nemam kad da blejim sa njim zbog mog "apotekarskog" posla.
Jagose, verovao ili ne, tvoje želje upućene meni znam i kada ih ne napišeš ! Hvala, bato moj.....:thank_you2:
anbeast , mislim da bi ti Elvis legao samo u "brada" varijanti. Da ne pričam o Bubi kao pprimarnom prevoznom sretstvu !
ja nisam zaboravio na zene ali one na mene jesu tako baki da se ne sikiras ti si u boljoj situaciji.
Baki, aj se lepo udružimo, pa na Brdo po sat. Jedan od nas možda i preživi.
;)
Od mene dovoljno offa za ceo mesec.
jooj kakav sam zenith video veceras.neki el primero.14 500 eura.radnja prodaje dijamante i zenith i poneki breitling.zenith mi ne izlazi iz glave. sutra cu da slikam da vidite i vi.
^
Pa sto nisi odmah?Telefon i "klik".
nisam se snaso.jos devojka bila ljubazna i lepa pa sam se zbunio.
Batali Zenith, uslikaj devojku :rolleyes:
kao sto sam obecao proseto sam do lepe radnje da slikam zenith.al sad razmisljam o ovom.24200 eura.Prilog 29940Prilog 29941Prilog 29942Prilog 29943.devojka je i dalje ljubazna i lepa ali cu nju da slikam sutra dok budemo ispijali neki lagani koktel negde na obali mora ispod zidina starog grada.
Ha-ha,nesto si sentimentalano raspolozen....A sat je...
Jooj djole dva tri zenitha da znas samo kakvi su.neverovatno.
<3 Zenith <3
Otkud to sad odjednom? Da nisi napisao, zaista nikada ne bih pretpostavio :lol:Citat:
<3 Zenith <3
Stvarno je sjajan taj Zenit, jagose....
El Primero je savrsenstvo...Jednostavno sat objasnjava.Zenith je jedan od retkih luksuznih brendova (i AP i VC,doduse) koji nikad ne stavlja suvisne detalje na satovima i zato ih cenim toliko.Tako su jednostavni a ipak savrseni.
Mada,potpuno sam svestan cinjenice da ga vrlo verovatno nikad necu imati,ali nema veze.
A sto nisi uzeo moje :))))))))))))))))))
imao bi popust
Znam da imas ubedljivo najjace satove ovde,ali da si imao i El Primero nisam znao...
Klinac sam jos uvek za tako nesto kao sto je El Primero. :)
Eh El primero...Prilog 29962defy
Prilog 29963open t otvoren i s prednje i sa zadnje strane
A sad slusajuci da izlazi novi monster krenule mi :drool: za ovaj uhhhhhhhhhh
http://yeomanorient.files.wordpress....1k_s.jpg?w=830
Milance sta ce tebi sad monster, ali mislim ima za tebe jedan Seiko na chrono24, izvinjavam se ali moram da pustim link: Prodaja Seiko SPACEWALK SPRING DRIVE sata za kn172.345 od strane Privatni prodavac na Chrono24
Kad navali sad narod na ovaj zenith i ovaj seiko nemozemo doci na red.
Samo da dodam da bi smo imali predstavu koliko je ovaj zenith skup.znaci 24200 eura el primero u zlatu.pre jedno mesec dva sam bio u mercedesovom salonu u podgorici nov mercedes E klase 200 cdi je kostao 29900 eura sa standardnom opremom.mislim da je C klasa oko 26000.eto neko poredjenje sa ovog trzisata.
A za 7-8 godina, Mercedes će vredeti koliko? A Zenith koliko? :)
El Krimero!
Pitam se dal im se dešavaju fabričke greške? Pa onda... upola cene, na rate... neka kompenzacija, zamena uz malu doplatu... :)
Razmisljo sam i o tome da li je opravdanje neka buduca vrednost.nemam pojma auto bi trebo da da neki doprinos za svoj radni vek ko i svaka masina pa na otpad.sat bi trebo da se cuva.zakljucio sam da je najbolja konbinacija ko ima 50000 da kupi i mercedes i zenith posto cenim da ce na zenith dati dobar popust uklopice se.ako zenithu bude rastla cena mercedes ce mu doci gratis.nekada.
Zenith slabo ili nikako drzi vrijednost/cijenu. Po meni najjaci u tom podrucju su Rolex, Patek i Panerai.
Da se drzim teme evo koji sat gledam vec neko vrijeme:
Slike vlasnistvo kiwidj
http://i13.photobucket.com/albums/a2...IMG_6171-1.jpg
http://i13.photobucket.com/albums/a2...IMG_6773-2.jpg
http://i13.photobucket.com/albums/a2...o/IMG_6187.jpg
Jole da mozda slabo drzi cene ovi noviji modeli...ili mozda zato sto mi smo navikli samo na one firme znas vec koje...a sad vintage zenith...nisam bas siguran da nema neku dobru cenu.
I sto te nema na forumu...malo si na zapostavio...evo dacu ti jednu preporuku da budes kao Modric sa 10 kom
Jole da me ne shvatis pogresno daleko sam ja od ovih kupovina jednostavno malo se nasalim.ovi satovi koje si ti naveo svakako bolje drze cenu.
Vintage imaju otprilike neku svoju cijenu. Do nedavno je Zenith davao velike popuste u sklopu onih akcija friends&family. To je slicno kao i GP satovi. Cim ima veliki popust to rusi cijenu sata u kasnijoj prodaji.
Zapostavio sam satove kompletno, ostao mi je samo G-shock :w00t:
moram priznati da mi se ovi modeli jako dopadaju, a nemam nijedan s koznom narukvicom, pa bi bio red da pazarim malo, a kontam da sa steinhertom nema greske :)
Steinhert Triton
Prilog 30005
Prilog 30006
Prilog 30007
Prilog 30008
Ako bi ikada kupio diver-a , to bi bio Triton 2 black...
Prilog 30009
^ jes da ne volim te jarke boje na satu, zuta, narandzasta itd, al taj Triton 2 je vr' !
jedino sto bi mi mozda smetalo je 14mm height, podebelo je to
TRITON 100 ATM stainless steel - Diver Watch - Steinhart Watches
Uh, oće li više da stigne moj Steinhart....