Zovem ja njih u ponedeljak da proverim
Printable View
Zovem ja njih u ponedeljak da proverim
Trenutno nema automatik HC samo nov model kvarc.
u Sarajevo je oko 900 eura, mozes 100 skinuti na tax-free.
Jeste, monooogo dobar, skoro da bi trebali da otvorimo dobrovoljni žiro račun za njega :D :D :D
Nesto,za mene,malo drugacije... :D
Prilog 90760
Obelezio je jedan deo mog detinjstva i sada me nervira sto ne mogu da ga nadjem medju starim stvarima
http://i62.tinypic.com/k2d06e.jpg
Prilog 91045
:)
Diver Legend.
Baš mi se dopada Longi, pogotovu ovaj bez datuma.
Ako se dobro sećam, na forumu postoje bar dva... pa, eto, ako su vlasnicima dosadili :rolleyes:, khm, khm,
ovaaaaj, raspoložen sam da ih spasim... može i u zameni za nešto (npr. Tissot Tradition Perpetual Calendar) sa doplatom...
Evo, totalno sam prolupao, odoh do sajdžije u prizemlju da se lečim :)
Prilog 91210
Da, da ...bas taj bez datuma :adore:
Meni ne smeta datum ni najmanje, naprotiv, svidja mi se ta komplikacija :)
O uopste poznatom : CITIZEN-u , vec par dana :D
Prilog 91221
Ja bas ganjam novi Longines HC, probao sam ga neki dan i u odnosu na moj stari model novi je puno udobniji i narukvica se suzava sa 21mm na 19 mm. Sad su sve pogodili na satu da bude i lijep i udoban .. Bar meni ... Starog stavljam u oglasnik kroz par dana i malo dodam i eto novog...Prilog 91224
Malo mi je pomodarski mijenjati sat za noviji model, odnosno facelift. Makar da si predložio ovog ljepotana:
http://s27.postimg.org/cf1podr8z/are3ujyp_1.jpg
Zasto je pomodarski menjati sat za noviji, bolji?
Isto se radi i sa kolima, prodas stariji model da bi kupio noviji.
Prodajes jer ti je istekao lizing i osiguranje. Nakon 150.000 kilometara te čeka veliki servis, promjena kočionog sistema, vjerovatno promjena seta kvačila, seta guma itd...
Ako mijenjaš jer ti se na škodi oktaviji 5 facelift više svidjaju zakošeni farovi nego na predhodnom modelu, to e onda pomodarstvo.
Zaista ne mogu da razumem kada neko na forumu gde se okupljaju ljubitelji satova kaze da je pomodarstvo kada neko promeni sat za bolji, poboljsan model.
Ali ne vredi, misljenja nam se previse razlikuju da bismo uopste mogli da raspravljamo o tome.
sector77 je l je taj novi sirine 19mm onaj 2013 model, je l je isto 19mm i za chrono i klasicne modele
probao sam ja isti taj chrono novi sa modulom, valjda je to taj, nisam mu nasao nijednu manu, bio je na gumi
samo ne znam kakav je bese stari, cini li ti se da je novi bolje napravljen
Počinjem da se pitam, da li ću ga ikad nabaviti ...:( izgore živ
http://i60.tinypic.com/2h3vvgl.jpg
Hoces, hoces zamijeni ga za Braju:P
.....najgore je što mi se ni Brajo ne daje. Ni od njega ne mogu nikako da se odvojim.
E , kad si već to rekao, pazi ovo =>
=> prelomio jednu noć da stavim na oglas Braju i to isključivo da tražim zamenu za mm300. Islikao ga extremno dobro, misleći te slike da turim u oglas . Uzmem ti ja to da aploadujem i dok sam zverlao u slike, sat mi u rukama, shvatim da ne želim da ga odstranim... ustvari, da ne mogu to da uradim. Kako me onaj dedica jagos zavrnuo , samo tako... dao mi sat, koji ja sad ne mogu da prodam. Sve dok ne uzmem sat u ruku, siguran sam da bih ga bacio na berzu. Kako otvorim kutiju i stavim na ruku, ama nema šanse, ne mogu.... i sve tako . Bez veze se ložim, a ne znam ni ja šta hoću.... "dve stolice" bi bila najbolja varijanta, ali se nema
Tako ti je i meni, cesto se odlucim da prodam neki model i onda kad ga pogledam promislim pa ipak necu neke pare za njega da dobijem a svidja mi se neka ostane.
Baki nemoj da prodajes Braju,sat je institucija :adore:
kao i vecina satova pomenute marke :)
Ti bre Baki ala si ti na mukama, dodje mi da zaridam nad tvojom tuznom sudbinom:crying:. Sto ne probas sa ovimPrilog 91273 nije MM, ali je :thumbup:
Meni bi to uvjek bilo dobar je cak odlican ali nije MM:D
Da sam na tvom mestu, zamenio bih Braju za nov MM300! A posle će ti ponovo neko "uvaliti" Braju, možda neki bolji i lepši model! ;)
Ma nema šanse. Slagaću te, da sam pokušavao da bacim na berzu jedno 3-4 puta i svaki put je bilo bezuspešno.
....pazi kad mi se i danas većina njihovih modela ne svidja , sve dok uživo ne uzmem sat u ruke . Model za kojim Srdjan traga ne izgleda ni približno dobro na slikama, kao uživo kada se stavi na ruku. Znači, ja sam se oduševio. Imao sam priliku dosta modela Breitling-a da vidim i malo se podružim sa njima. Može da priča šta ko hoće, odličan je to brend bez pogovora...
Ma doći će pre ili kasnije mm300 bez "žrtvenog jagnjeta" u to sam skoro siguran... polakico samo
jedino bih izbacio one jump hour i celu bentley seriju, ne znam ni ko to kupuje uopste, ruzni su i veliki su, a i nafurani su
a imamo na forumu dva komada frecce tricolori, stariji i noviji, jao koliko su to lepi i ekstremno retki satovi, odusevljen sam njima :man_in_love:
Baki to su slatke muke :).
Ja o ovom vec par dana.. puca me neka zelja za pepsijem..
http://3.bp.blogspot.com/-9_NW6M2C7S...0/DSC_0898.JPG
Joppa, imam istu želju već neko vreme (pepsi), samo što ja razmišljam na relaciji Seiko Sea Urchin u pepsi varijanti, ili BFK. Nekako mi se na 009 i uopšte toj celoj turi ne dopada oblik kazaljki. Progutao sam isti oblik kazaljki na mom J. Springs zbog ostatka sata, ali jednom je dosta :)
Dok čekam malo krupniju ribu, hteo bih da gricnem nešto manje, čisto da izdržim. :) Razmišljao sam da zamenim svoj Nighthawk, za radio controlled verziju, ali onda naleteh na ovo...
Prilog 91370
Citizen AS4035-04e
Da kupujem? :)
Pošto?
Iz Beča da mi donese drugarica 550e. Ne znam koliko je kod nas, verujem da je skuplje...
Iskreno ja ga ne bih uzimao,daleko od toga da mi se ne svidja i da nije kvalitetan,sat je bruka,ali bolje se strpi pa uzmi Braju i boli te uvo,ako ces vec da uzimas sat za leto uzmi Monstera ili Orient Ray da imas da promenis,nije veliki izdatak u odnosu na gore navedeni Citizen koji jeste,a imas odlican sat,ja bih tako uradio.
Kazaljke se lako promjene. :)
Meni ne smetaju, hocu pepsi i jubilee narukvicu. Tj. zamjenio bi seikovu sa super jubilee. BFK mi je odlican u pepsi varijanti, sea urhin ima samo 100m wr ako se ne varam.
Jos jedna varijanta je Blumo sa Harlodovim pepsi insertom ali nema jubilee narukvice za sumoa.. i malo mi je preskup trenutno. :)
http://i12.photobucket.com/albums/a2...psc2da21f8.png