Taman posla da radi nesto takav gospodin sa ovakvim satovima.
Printable View
Taman posla da radi nesto takav gospodin sa ovakvim satovima.
Zenith, svidja mi se tvoj predlog:
http://www.svetsatova.com/forum/atta...utomatic-3.jpg
tolarbooooo, ooooj tolarboooo, čuješ li naše vapaje...:bawling:
Baki, lepi predlozi iz kojih se može zaključiti ono što već znamo...da si skroman i pametan....ili beše samo skroman... :flapper:
ja trenutno razmisljam o zmajevom rolex u.da ga nije ogrebo,dal nije duboko ronio,posto je servis kod petrovica.eto tako bezveze razmisljam vrucina ja zaludan.
Ovaj kofer je po ukusu moj :) ne znam stvarno Baki odakle ti ideja da je tvoj :)))
Dobih poruku od komsije LOCMAN-ITALY,pogledaj na netu lepi satovi. Gomila lepih modela,bogami i lepih cena samo da li sve to VREDI tih para. Ova dva su po mom ukusu Prilog 29842 Prilog 29843
Prilog 29868
O ova dva sata ne mogu prestati da razmisljam, malo vise naginje ka Damasko-u, ali samo malo...;)
bilo koji od ova dva bi mi mogao biti sat za celi zivot, ima sve sto mi treba, a i vreme ce ih tesko pregaziti, kao i bilo sta drugo...:D
Eehhh..... ko i Backarelli, o koferu satova. Celog dana mi iz glave ne izbija ovo .
Ma mene muči danima jedan sat i to odavde , našeg dobrog drugara. Mrzim kad se nesvesno opteretim, te ne mogu da spavam, da jedem, da radim, da čitam...itd...
Tačno kad bi pola letovanja dao sad za sat (taj tačno toliko košta) , mislim da bi me žena ošišala na ćelavo ! :ohmy: Ufff, ne ne to, pa ja sam već ćelav...:blushing: ne znam, skuvala bi mi čaj od Liandera ! Prilog 29880 Prilog 29881 Sa druge strane, taj sat mi neda ni u snovima mira . Teško je to, teško. Toliko se ne pati ni od prve ne uzvraćene ljubavi (...još uvek se sećam te Ivane , ebo je krastavac).....
Brate reci nam da znamo koji sat te toliko muci