Re: O kom satu trenutno razmišljate?
Pa 23 ako hoćeš hronograf, a nije bitno da li je kvarc ili mehanički i još za manje pare, tu mi se čini da je Seiko apsolutni gospodar...Recimo npr.Seiko SNN079P2 za mene lepši od ta dva sata koja si naveo, ali opet to je stvar ukusa. Evo i video Doduše nije sa žutim motivima, ali crveni nisu loši...
Eto ima i sa žutom, ko lutka :wub: Da ne bude da je off, ja već duže razmišljam o Seiko hrono satu, ali nikako da donesem odluku, stalno mi se nekakav drugi svidi, a i nisam neki ljubitelj hrono satova.
@bacarelli Iskreno, ni ja nemam poseban motiv zasto zuti, ali mi se dopadaju. Zaobisao bih ja Sector, tak model je oko 14000 din, video sam ga u Ca, ali u crnoj varijanti. Za taj novac , doduse vani, ali moze da se uzme ovaj seiko
http://i1198.photobucket.com/albums/...917_195227.jpg
A, sto se aviatora tice,meni ovo prelepo izgleda... :thumbup: "navukao" si se opasno na mehaniku, dobro dosao u zacarani krug :laugh:
Ovaj model seiko koji su Vlajo i Bozicko postavili je prelep... Ali, ako odustanem od mog jedinog kriterijuma, zuti motivi na crnom satu, tek tada sam u problemu, jer ima toliko dobrih modela u tom cenovnom rangu, da se nikada necu odluciti :D
Citat:
d1d kaže:
Uostalom, probaj da narucis od Swiss fabrike koja sklapa jeftiniji Swiss brend par hiljada istog modela sata. Cena po kojoj ces ih dobiti bice vise nego "korektna" i tada napravi sait i prodajes po 30% popusta, bices "dobar" bar 20% :thumbup:
Ovo mi nije palo na pamet jer je uglavnom rec o fizickim licima, koji obicno imaju po 10ak satova, kada im pogledam "sold history" i broj "available" modela, ali mi sada deluje vrlo moguce da na taj nacin funkcionise, da ovi mali prodavci nabavljaju satove od nekog ko ima dobar dil sa fabrikom. I svi na dobitku...
18 Priloženi(h) fajl(ova)
Walter prelep Seiko ali su mu drukeri malo zeznuti za zglob!
Ono o cemu ja razmisljam i nadam se ubrzo da ce stici baram jedan od ova dva lepotana iz Steinhart tvornice,
STEINHART "APOLLON"
Prilog 17017Prilog 17018Prilog 17019Prilog 17021Prilog 17022Prilog 17023Prilog 17024Prilog 17025Prilog 17026
STEINHART "Aviation Vintage"
Prilog 17027Prilog 17029Prilog 17030Prilog 17031Prilog 17032Prilog 17033Prilog 17034
Citat:
23jewels kaže:
@bacarelli Iskreno, ni ja nemam poseban motiv zasto zuti, ali mi se dopadaju. Zaobisao bih ja Sector, tak model je oko 14000 din
@23jewels , ma da je 14 somuna, ne bih ga ni primetio !:D Nego , sada mu je cena oko 85 evrića ...
Sector Muški Black Eagle 3251189025 - BPM Watch World
Nego, neću da "krljam" kintu ,koju nemam... štekam laganica za snzg13 i majstor-Puga (da odradim ss18), jer kao što ti reče :
Citat:
23jewels kaže:
@bacarelli "navukao" si se opasno na mehaniku, dobro dosao u zacarani krug :laugh:
:dance3:
ja vam ne mogu opisati koliko mi se svidja roger dubuis u zadnje vreme...pogotovo serija excalibur. bio bi prezadovoljan najjednostavnijim satom iz te serije, umerenog precnika od 42mm
http://img259.imageshack.us/img259/4...500009r01b.jpg
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Jaeger-LeCoultre Master Compressor Extreme LAB 3
Prilog 17512
da li cu ga dozivieti ..mislio sam da ga nikad necu ni videtai a stavljao ga na ruku...uhhhhhhhhhhhhhhh