Obavestenje u vezi reputacije.
http://www.svetsatova.com/forum/f62/...je-4642-2.html
Printable View
Obavestenje u vezi reputacije.
http://www.svetsatova.com/forum/f62/...je-4642-2.html
e to sam video ali mi dugacko da citam sada... sutra.
uf mnooogo duga prica , kada se sretnemo ispricacu ti...Citat:
javlja mi se da je onaj metalik zeleni sm dugo stajao u juznom bulevaru, u stvarno jadnom
stanju. takodje mi se javlja da sam pokusao da provalim ciji je i nisam uspeo.
ko god da ga je oziveo, svaka mu cast.
Bese reci o ovoj igrackici...Evo kako se ljudi lepo zabavljaju :D BMW 2002ti Rally: Whiplash mountain - Classic Driver - MAGAZINE - events
A evo i zvanicnog satica: Prilog 53362 (na istom sajtu su i Planai classic rally i ovaj Ennstal):D
Dobar je sat :thumbup:
Da se pohvalim: Izdao sam satofilsko bratstvo i umesto, na primer, nekog polovnog Fortisa ili Sinn-a (mozda bi 700 - 750 evropskih novaca cak dostajalo i za kakvu Omegicu) pazario ovo kinesko cudo:
Prilog 60199 Pajace u pozadini ignorisite... to su moji drugari iz Zajecara koji su za mene obavili akviziciju dvotockaste naprave koju cu, nadam se, moci nazvati motorciklom :D Strokav je prilicno...bice jos neka fotka uskoro...
Sprint/Orion Apollo su ga nazvali kosooki, ima 250ccm, 4T, kazu 13kw, ali verovatno sa otvorenim auspuhom ima i nesto vise... Eto... jedva cekam da ga sjurim u neku njivu ili sumu (pre toga moram da nabavim set dodatnih tockova i off road gume jer je sada u SuperMoto konfiguraciji)....
Anbeast,čestitam.
Ako kvalitet sprave bude pratio izgled verujem da ćeš uživati.:thumbup:
(daš krug ? :))
Dobro izgleda:thumbup:
Evo jedna korisna slika:)
Prilog 60200
HVALA!! Naravno da cu dati krug (i vise njih) :) U Zajecaru je masina...KAd budem njime dolazio u BG, racunajte na vozikanje...
Vrlo korisna slika, Rujo!
Vrlo verovatno da ce ovo uskoro stajati na mojoj lubanji:
Prilog 60202Flip-up je, nije skupa a ima solidne rivjue (slaze mi se uz narandzaste akcente na motoru) :D
Nemoj da dajes krug:no:
Znas kako se kaze, motor i devojka se ne pozamljuju;)