Baki, prijatelju, drift je zakazan za sutra popodne! Audi je spreman za izazove koji mu predstoje. :ahhhhh:
Javljam ti tačno vreme i lokaciju. :D
Printable View
Baki, prijatelju, drift je zakazan za sutra popodne! Audi je spreman za izazove koji mu predstoje. :ahhhhh:
Javljam ti tačno vreme i lokaciju. :D
-spreman kao zapeta puška Prilog 52256
Dal` da ponesem jedan set guma Prilog 52257 možda zatreba Prilog 52258
http://www.youtube.com/watch?v=ZvIXgIFqnGg
Idem za jedno pola sata do njega pa ću pokušati da ga nagovorim da montira letnje gume. Bolje će da proklizava! ;)
Iggy ti je poručio da biraš koju čuku da ponese!
Cekaj, cekaj, to se neke organizacije desavaju ''ispod zita'', a?!:lol:
Ej , nemoj bre letnje, nećemo onda sesti ni minut ! :ohmy: Iggy-u reci onog digitronca što ga izdvojih iz grupe ! :yes4:
Baki razmišljam da li uopšte da pričam sa "tom" dvojicom,zbog njih mi puče reputacioni ugled,gadna je to družina:D:nono::D a vidim i tebi!
Ajd` da im progledamo kroz prste za sutrašnji D-day , pa ćemo posle da se ocepimo ! :thumbup: Valjda se vrate kvadratići zeleni :laugh:
pulsar time computer spreman za setnju:dance3:.Citat:
Iggy-u reci onog digitronca što ga izdvojih iz grupe ! :yes4:
kad jednom udjes u krug nema vise nazad :nono:, tako da ni nepomisljaj , jer te ceka kaznena ekspedicija;).Citat:
Baki razmišljam da li uopšte da pričam sa "tom" dvojicom,zbog njih mi puče reputacioni ugled,gadna je to družina:D:nono::D
.....pa ne daj mu da furne s`Audi !!!! :D
javlja mi se da je onaj metalik zeleni sm dugo stajao u juznom bulevaru, u stvarno jadnom
stanju. takodje mi se javlja da sam pokusao da provalim ciji je i nisam uspeo.
ko god da ga je oziveo, svaka mu cast.
... i hoce li neko da mi objasni gde se gleda i kako radi to sa reputacijom (a i cemu sluzi),
posto mi je neko istu desetkovao pre nego sto sam i provalio kako sam je uopste dobio,
a jos uvek nisam siguran jel´ se to maze na ´leba ili sluzi da da se podmetne pod astal da
se ne bi klatio ?