Cestitam,sve najbolje!
Printable View
Cestitam,sve najbolje!
Cestitke, Vladane, nek je sa srecom!
Ja sam suvise star za te stvari, ali poslusaj savjet iskusnog covjeka: ne pogledjivaj bas mnogo cesto na sat kad si sa gospojom! :no:
Sve najlepse cestitke, i puno lepih trenutaka. A bice satova, kao i bundi :)
To nekako sad ide u paru..
Cestitamooo...puno sreće, pa ubrzo da bude i krštenje :-)
Hvala vam od srca svima!!!
Moram da kažem da ste mi zaista nedostajali i da sam se poprilično uželeo satova i diskusije o njima. Nažalost ili na sreću imao sam druge obaveze koje su zaokupljale najveći deo mog slobodnog vremena i sada kada je tenzija opala sam ponovo u mogućnosti da se vratim svom najdražem hobiju. :)
Za one koji ne znaju, dosta toga se desilo u mom privatnom životu u protekla 3 meseca. Navešću samo najbitnije stvari: kupovina stana za moje roditelje i renoviranje istog; renoviranje stana u kojem trenutno živim sa suprugom; pripreme za svadbu; svadba (15.05.); medeni mesec u Rimu (17.05.-21.05.). Sve ovo me je koštalo dosta vremena, novca i živaca, ali se sve završilo na najbolji mogući način:
Prilog 1869
Pokušaću da odgovorim na zaostale privatne poruke u toku naredne nedelje i da se aktivno uključim u aktuelne diskusije i naravno tu sam za sva dodatna pitanja.
Reći ću još samo ovo: It's good to be back! :cheers:
Lepa fotka, lepa gospoja, a lepo je i sto si opet ovde!
Nego, kad sam video fotku, pomislih - koji je sat bio pocastvovan da se nadje na ruci za taj veliki dogadjaj? :)
samo da i ja kazem da je slika prelijepa...
I sve cestitke, naravno... :)
Prelep ste par, dugo srećnih, zdravih godina Vam želim!
Hvala puno na lepim rečima!
@Sima hrabri
Nosio sam Orient najviše zbog elegantnog crnog kožnog kaiša koji mi se slagao uz odelo. ;)
Pozdrav,
V.S.
Shmekerica... :top: :cool: