dragom Vladanu sretan ulazak u bračnu luku u moje, a vijerujem i u ime svih članova ovog foruma želi ivo-urar
Printable View
dragom Vladanu sretan ulazak u bračnu luku u moje, a vijerujem i u ime svih članova ovog foruma želi ivo-urar
Čestitke i od mene!
ps.
Džaba smo te savjetovali da sačekaš još koju godinu,al, ustvari, što tebi da bude bolje nego nama ;)
čestitke i od mene:dancing2:
nek ti umjesto miksera i tanjura:nono: za dar satove kupovali:top:
Pa to više nisi momak!? Lele,šta uradi crni Vladane! Kako da,sada već gospođi,objasniš što si uzeo ovaj ili onaj sat!?
Šalim se naravno-sve čestitke i sve ti srećno bilo(i nevjesti takođe)!
I što kažu,ubrzo i prinova da bude!
Čestitam Vladane! :tee:
Lep je život kada se budiš pored voljene osobe, kada se sve stekne u zajedničkom životu! Svaku radost, svaku nebrigu podeliš s voljenim bićem, jer na kraju ostanete jedan drugome kao veran stup ljubavi, čestitam!
Pridruzujem se cestitkama!
Zelim vam puno srecnih trenutaka.
@ANGEL - svaka ti je Njegoseva :)
Sve cestitke vladane!
Vladane,čestitke i od mene! Gdje ima sloge u braku biće i ura
cestitam.puno srece i zdravlja vam zelim.
Cestitam puno Dece,zdravlja,ljubavi i patek ti zelim
Cestitam,sve najbolje!
Cestitke, Vladane, nek je sa srecom!
Ja sam suvise star za te stvari, ali poslusaj savjet iskusnog covjeka: ne pogledjivaj bas mnogo cesto na sat kad si sa gospojom! :no:
Sve najlepse cestitke, i puno lepih trenutaka. A bice satova, kao i bundi :)
To nekako sad ide u paru..
Cestitamooo...puno sreće, pa ubrzo da bude i krštenje :-)
Hvala vam od srca svima!!!
Moram da kažem da ste mi zaista nedostajali i da sam se poprilično uželeo satova i diskusije o njima. Nažalost ili na sreću imao sam druge obaveze koje su zaokupljale najveći deo mog slobodnog vremena i sada kada je tenzija opala sam ponovo u mogućnosti da se vratim svom najdražem hobiju. :)
Za one koji ne znaju, dosta toga se desilo u mom privatnom životu u protekla 3 meseca. Navešću samo najbitnije stvari: kupovina stana za moje roditelje i renoviranje istog; renoviranje stana u kojem trenutno živim sa suprugom; pripreme za svadbu; svadba (15.05.); medeni mesec u Rimu (17.05.-21.05.). Sve ovo me je koštalo dosta vremena, novca i živaca, ali se sve završilo na najbolji mogući način:
Prilog 1869
Pokušaću da odgovorim na zaostale privatne poruke u toku naredne nedelje i da se aktivno uključim u aktuelne diskusije i naravno tu sam za sva dodatna pitanja.
Reći ću još samo ovo: It's good to be back! :cheers:
Lepa fotka, lepa gospoja, a lepo je i sto si opet ovde!
Nego, kad sam video fotku, pomislih - koji je sat bio pocastvovan da se nadje na ruci za taj veliki dogadjaj? :)
samo da i ja kazem da je slika prelijepa...
I sve cestitke, naravno... :)
Prelep ste par, dugo srećnih, zdravih godina Vam želim!
Hvala puno na lepim rečima!
@Sima hrabri
Nosio sam Orient najviše zbog elegantnog crnog kožnog kaiša koji mi se slagao uz odelo. ;)
Pozdrav,
V.S.
Shmekerica... :top: :cool:
Hvala, hvala! ;)
Pozdrav,
V.S.
I ja se pridružujem čestitkama:congrats:. Želim ti sve najbolje !!!
Japanci bi bili jako ponosni na to što si u toj prilici nosio njihov sat :proud: !!!!!
Hehe... Japanci bi mogli i da mi poklone neki sat sa obzirom koliko ih reklamiram ;)
Pozdrav,
V.S.
Lepo, lepo... drago mi je da je sve prošlo i završilo se onako kako je i trebalo. Ujedno, pridružujem se čestitkama ostalih članova. :)
Nego... Vlado druže, nešto si ti meni malčice bled na ovoj fotografiji! Jel to onaj trenutak kada si shvatio da povrakta više nema? :p
Dragi moj Dragone, ne znam šta da ti odgovorim na to pitanje... :(
Šalim se naravno sve je stvarno super i zajednički život funkcioniše kako treba, tako da nemam razloga da brinem. Žena mi ne brani da kupujem satove tako da ni tu nemam problema. Šta da vam kažem, treba biti pametan pri izboru ;)
Pozdrav,
V.S.
Mala šala Vladane. Lep ste par, kako na slici tako i uživo. :)
Pozdrav
Hvala, hvala!
Pozdrav,
V.S.
Nevjesta je prelijepa, a za branjenje ne zaleci se mnogo, sacekaj jedno pola godine ;)
Hehe, jel to govoriš iz ličnog iskustva?
Pozdrav,
V.S.
znaci kapitulirao cccccccc ,neka neka neka je sa srecom :congrats::beer::beer: